Komentari

61.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • seoska idila

    hi hi ja sam sve riješila... jedino ne znam koliko će me to koštati.... uffff....

    avatar

    22.08.2009. (12:27)    -   -   -   -  

  • Koraljka

    škola je kod nas postala luksuz, često nedohvatljiv roditeljima
    knjige me nerviraju, zašto toliko raznih iz jednog predmeta, kao da 1+1 nisu uvijek 2, kao da je kisik lani bio kisik, a ove će se godine pretvoriti u šta ?
    Čista pljačka roditelja od strane nakladnika i profesora koji biraju po kojoj knjizi će predavati.

    avatar

    22.08.2009. (14:51)    -   -   -   -  

  • Decy

    baš mi nešto i mirisalo da će oni nadoći da se knjige ipak moraju kupiti u knjižari...grrrrr :((

    avatar

    22.08.2009. (15:54)    -   -   -   -  

  • suncokretica

    Knnjige za osnovnu školu sam kupovala, osim za prvi razred, njih smo dobili besplatno kao škola sa ratom zahvaćenih područja. Bilo mi je to normalno. A za Srednju je Buntovnik sam kupovao polovne knjige koliko je uspio dobiti jer stručne knjige ne žele svi prodati pa tako niti on nije sve prodao.
    Držim fige srednjoškkolki da dobije stipendiju :))))) Inače, meni je jeftinija karta sad kad Buntovnik studira u Zg nego dok je išao busom u Srednju! Mjesečna od nas do grada je oko 300 kuna a toliko mi je i mjesečna za vlak do Zg s tim da Studentski vraća 50% pa tako karta izađe 150 kuna!

    avatar

    22.08.2009. (16:40)    -   -   -   -  

  • dordora2

    Sve to je meni jako komplicirano i puno svakakvih prepreka - želim da sve prebrodite i da se sve lijepo posloži i da se nađu rješenja s kojima će svi biti koliko-toliko zadovoljni... tebi pusa, mila moja...)))

    avatar

    22.08.2009. (20:49)    -   -   -   -  

  • Decy

    PS.
    "Mala rika zna da ga volin
    ja
    splitskog hajduka"....:)

    avatar

    22.08.2009. (21:20)    -   -   -   -  

  • smotani

    eh draga Pjesmo, ajde, sretan sam da je Grad barem nešto ... ma puno je i to, učinio i po pitanju prijevoza, ali, i nešto za knjige..no, malo je to... nisu to jedini izdaci i tu je problem!
    sjećam se kada sam išao u školu godinama su bile iste knjige, ma koji izbor ??? ovo je presrašno kud je to otišlo.. ma kakva samovolja u obrazovnju? i onda ćemo raditi možda kategorizaciju koje je dijete išlo u bolju ili ne školu ovisno o knjigama iz kojih je učio?? ma, nemam djecu ali sam bijesan.... i skidam vam dragi roditelji kapu! svakodnevno slušam te strke oko knjiga i, ma svka vam čast na živcima! samo želim da doista se neto i napravi od silnih prijetnji izdavačima......... vrijeme je da neko kaže dosta!
    a cure, ma iskreno se nadam da će se "stara" prijateljstva obnoviti i seći nova - iako, siguran sam, za njih je ovaj "sistem" rasporeda totalno zbunjujuć.....
    lijep ti pozdrav:)

    avatar

    22.08.2009. (22:42)    -   -   -   -  

  • gogoo

    Uvijek me smetalo to sa knjigama, malo koje su vrijedile u idućoj sezoni. Sad će mi sin na fax u Poreč, ne znam da li se isplati tamo boraviti ili svaki dan putovati. (Ne boj se vrućine na Žbevnici, nama je bilo ugodno jer uvijek puše neki vjetar, a u selu Brest imaš i pitku vodu na pipi)

    avatar

    23.08.2009. (23:07)    -   -   -   -  

  • Euro

    evo vratio sam se i u noci sa subote na nedjelju oko tri sata sam prosao pored Umaga i mahnuo vam..Nadam se da ste imali lijep san..
    Putovanje proslo bez problema jer sam isao ranije da izbjegnem guzvu...
    hehe i u buduce ne kopirati eura...
    Lijep pozdrav tebi,suprugu i potocnicama..

    avatar

    24.08.2009. (07:33)    -   -   -   -  

  • Sandrine

    Jooooj, uff...sva sam ljuta kad su tema udžbenici. U našoj školi još apsolutno nikakvog pomaka, nikakve akcije po pitanju razmjene! Rečeno je da će odluka o tome biti zadnji tjedan kolovoza. Taj tjedan je danas počeo. U školi se od ranog jutra nitko ne javlja na telefon za bilo kakvu informaciju. Znam samo da nam ionako neće gotovo ništa odgovarati od starijih generacija. A niti bilo kakvo sufinanciranje se ne spominje. Zadnji put kad sam pitala, rečeno mi je neka vidim po drugim školama ima li knjiga koje mi trebaju. Ej! Pa ko je tu lud?! Mislim, zbilja imam toliko vremena da mogu šetat po drugim školama! A karta...ako ne poskupi bit će 120 kuna za 3 kilometra! I to od ove godine sve "puta 2". Toliko o našim (viškovskim) glavešinama! A popis knjiga koje mi trebaju stavila sam na svoj blog Sandrine's ali ni A ni BE od nikoga. A imamo udžbenike za 6. razred koje poklanjamo, pa ako nekome treba nek se javi na mail.

    avatar

    24.08.2009. (12:52)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...