Komentari

donajulia.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • makedo

    mene nikako da krene pisanje :S probala sam, al ne mogu se skoncentrirat. valjat ce jos malo pricekat, da odstoji...

    avatar

    21.08.2009. (08:23)    -   -   -   -  

  • pardon my french

    a treba malo sve 'leći', uopće se ne čudim da nemaš koncentraciju - ali ja čekam putopis kao da nisam bila s tobom, baš sam nestrpljiva :D

    avatar

    21.08.2009. (08:37)    -   -   -   -  

  • Zvrk

    Meni je Versailles ostao u lijepom sjecanju ali sada kada znam kako izgledaju vrtovi u Engleskoj vise mi se svidaju opusteni engleski vrtovi.
    Steta sto sam te propustila u Parizu. Buduci da smo vec bili sa Zvrkom prije dvije godine, ovaj put smo vise uzivali u street performers , imali masazu na mostu kod Notre Dame, Zvrk se igrao sa brodicima na jezeru u parku Luxembourg, posjetili muzej Rodin, isli na brod po Seini, susreli se sa frendovima koji su dosli iz Amerike itd.
    Muz je htjeo otici u Versailles ali sam ja znala od prije da je ogromno i da Zvrk to ne bi mogao izdrzati, mozda za koju godinu ...
    Koliko jos ostajete u parizu?
    Imati li sto planova skociti do Londona?
    Jako je jednostavno otici vlakom ispod kanala (Eurostar), tako smo i mi isli do Pariza, vec mi je dosta aviona.

    avatar

    22.08.2009. (22:55)    -   -   -   -  

  • skitalica

    Mozes li fotografirati unutra?

    avatar

    23.08.2009. (08:59)    -   -   -   -  

  • pardon my french

    @ zvrk, meni je, ponavljam se, isto jako žao što smo se mimoišli, ali vidim da ste uživali.Muzej Rodin je jedna od mojih želja, ali će muzeji pričekati studeni - tada je, navodno, manje ljudi. Navodno.
    Što se tiče Londona, to nam je u planu. :)

    @ svijet, može se slikati unutra :) -jedino gdje sam naletjela da se ne može slikati unutra je crkva na Montmartre. Nisam stavljala slike jer sam dvorac 'obradila' u jednom starijem postu.

    avatar

    23.08.2009. (11:23)    -   -   -   -  

  • champs-elysees

    Sjećam se tih redova tamo, vjerojatno sam zato bila samo jednom al ispalti se svakako.

    avatar

    24.08.2009. (10:05)    -   -   -   -  

  • alfistica

    draga moja julie, za početak bisou! :) U Versaille bi se preselila jučer, heh :::))) Dvorac jest megalomanski, ali je prekrasan, a priroda oko njega još ljepša! U svibnju nisu bile ovolike gužve. Meni je najljepši dio kućica Marie Antoinette i okolica. Nakon kaj to vidiš i kad se vraćaš prema dvoru-uplašiš se od velebnosti. Sve je ogromno. Ali s ukusom.
    Navodni je Lujo (ne znam koji) htio spojiti Kanal u svom vrtu s rijekom (zaboravih kako se zove ali valjda mu najbližom).
    Mi eto, nažalost nismo stigli pogledati lijevu stranu (kad gledaš iz dvorca) vrtova. Kao što sam i prije već rekla, nekaj moram i za drugi put ostaviti, kaj ne? Bisou.

    avatar

    24.08.2009. (16:23)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...