Komentari

ddadd.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • ista kao prije

    mali je zbilja čudan....ah mlado pa ludo-ovo će mu bit škola za ubuduće...

    avatar

    05.08.2009. (12:44)    -   -   -   -  

  • Jaca

    e, moj ddadd.... cini mi se da ces morati biti malo manje dobar i mekan, mada sumnjam da ce se to desiti. Takvi konobari bi ovdje u rijetko kojem restoranu izdrzali vise od dan-dva. Nadam se da ces naci nekoga za zasluzuje tako dobrog gazdu.

    avatar

    05.08.2009. (14:07)    -   -   -   -  

  • cistiliste

    aaa dad srećice..mislim, naišao si na budalu..al ajde procjeni onak odmah osobu, jer dok ti se uhodaju to će biti katastrofa..pljuc pljuc pljuc..ovo nisam rekla:))

    avatar

    05.08.2009. (16:36)    -   -   -   -  

  • ddadd

    @ista kao prije: Ma, bit će to meni škola, a ne njemu :))) @jaca: ni meni ne bi puno izdržali kad ne bi bilo srce sezone i kad bi u zemlji sa 300 000 nezaposlenih mogao naći bilo kkavog konobara da radi za poštenu plaću :) @cistiliste: Da..procjenio sam je kao nekog tko će se truditi, a mislio sam da taj posao može naučiti svatko da ga obavlja loše ali podnošljivo za dan dva...prevario sam se :)

    avatar

    05.08.2009. (17:01)    -   -   -   -  

  • Neverin

    ja znam talijanski ali istini za volju presmotan sam takav posao, pjat bi završio nekome na glavu nenamjerno :) a gdje to delaš?

    avatar

    05.08.2009. (18:39)    -   -   -   -  

  • Ribac

    još i bi ali sam još gori od tog u pamćenju narudžbi :D natucam i talijanski dapače :D

    avatar

    06.08.2009. (01:05)    -   -   -   -  

  • mrvica

    ha ha ha, dođeš na kratko u restoran i toliko bisera vidiš, a kaj da si s njima svaki dan i gledaš još više bisera... hm, a kuhari? :) e da, zašto ljudi koji ne vole pse, bjesne na vlasnike pesa, zašto bjesne ako pes prolazi pored njihove kuće i ponjuši kamen ispred njihova vrata? nebi se to pitala da je pes išao vršiti neku nuždu, al da nesmije i ponjušiti, to mi stvarno nije jasno.

    avatar

    06.08.2009. (01:32)    -   -   -   -  

  • grešnica i vila

    Taj nije za konobara...pozdrav iz Dubrovnika

    avatar

    06.08.2009. (12:20)    -   -   -   -  

  • ddadd

    @neverin: eh, neću ti reći gdje delam :) A ako bi pijat nekom na glavu...to baš i nije dobro, ovaj o kojem sam pisao mi je prvi put donio gulaš na način da sam se us'o u gaće, ekvilibrirrao je nesretnom tekućinom od ruba tanjura do drugog ruba...već sam se povukao zamišljajući svoje spaljene noge kad li je uz veliki uzdah olakšanja uspio spustiti pijet na stol :D @Ribac: Evo prijedloga: Dođeš na tjedan dva tri (koliko možeš i želiš), primaš par sati uvečer talijanske goste i pričaš s njima, objašnjavaš im jelovnik, što imamo i nemamo, vina i sl., a moji konobari nose. Na moru si, slobodan si 20 sati dnevno, maš stan i hranu i majušni džeparac :))) @mrvica: da...zato sam i kratko tamo :D A što se pesa tiče, toliko se cucaka posralo tim ljudima na ulaz nakon njuškanja da već pušu i na hladno - nije im za zamjeriti :DDD @madam susan: Ej, kad ću imat malo više vremena vidit ću jesli li dubrovčanka ili samo ljetuješ...a dotle pozdravi tebi :)

    avatar

    06.08.2009. (13:02)    -   -   -   -  

  • Gege

    ne mogu ti biti konobarica, al znas da pricam talijanski veramente bene, pa ako treba brzinski tecaj... tu sam! :) al tako mi je drago da si se vratio na blog... jupi, jupi, jupiiii... benvenuto tesoro :*

    avatar

    07.08.2009. (07:37)    -   -   -   -  

  • Ribac

    ddadd, znaš kaj, ponuda je primamljiva, ali ja sam trenutno do kraja osmog mjeseca zbukiran a bogme i početak devetog, sve nekakve rupe u rasporedu tako da nisam nigdje više od 5 dana.. tak da zbilja nemrem (na stranu moje konobarske nesposobnosti) i moram odbit :/

    avatar

    07.08.2009. (11:32)    -   -   -   -  

  • ddadd

    @Gege: Ma možeš možeš...joooj što mi je drago da si tu, kad god re vidim sjetim se jedne Majke Božje ...loool :))))))) @riiiibaaaAAac: Ma znaš kaj, kad ti već nemreš, nađi mi nekog tko može! :p :D

    avatar

    08.08.2009. (09:19)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...