Komentari

dalmata.blog.hr

Dodaj komentar (20)

Marketing


  • A'dam

    Ja ih ne volim....ali si veoma dobro stvar postavija....bila bi steta da poslije zali.

    avatar

    21.07.2009. (15:27)    -   -   -   -  

  • Andrejevna

    Ja ih volim, ali na nekom drugom. Imam osjećaj da bi mi slikica na mojoj koži vrlo brzo dosadila...

    avatar

    21.07.2009. (21:49)    -   -   -   -  

  • romantales

    Interpretacija tetovaže ... voliš zmije? Ili voliš cvijeće? A kako ne možeš samo tako tetovirat' cvijeće po sebi, mogao bi netko pomislit' da si homo, onda si dodao i zmijurinu, da ne bude previše nježno i u kontrastu sa stereotipnim, u pjesmama opjevanim lookom (ono, lančić oko vrata, rećina u uvo, dlake na sve strane, uglavnom i brkovi - barem ja tako zamišljam nekoga tko bi si mogao istetovirati takvu sličicu).

    avatar

    22.07.2009. (09:17)    -   -   -   -  

  • DALmata

    A'dam-e neka se malo strpi ,pa kad bude stvarno mislija da to želi imat na sebi i zbog cega neka se izcrta a prije mu nije pametno....jerbo bi moga kasnije kukat šta je napravija......vidiš ja san ovu moju peta na sebe u 29 godini......u sri rata ..... i nisan nikad zažalija šta san je peta nase......

    Andrejevna- ma nebi ti dosadila ako bi ona bila baš ono nešto šta želiš imat na sebi i ako bi ona bila podsjetnika na ono nešto šta ti puno puno znaci .........a bogami i ja ih volin na drugima a posebno onakve kakve san sinu gori u textu opisa :)))))......pazi kod nas u ovom ajmo rec još ipak zaostalo primitivnom društvu koje iztetoviranu ženu vidi drugacijim ocima .....ja skidan kapu i duboko se naklanjan svim mladin damama koje su se oslikale ......

    romantales -joj kako si me nasmijala sa ovin stereotipon........samo ti na tome standard male dalmatikus vulgaris fali skroz kratko ošišana kosica ....e onda bi slika bila upotpunjena :))))) ......ma ne šalu na stranu -cvice volin a i zmije .....ali kombinacija jednog i drugog nije ni blizu moga straha da ne bi ko pomislija da san homo ( ma koji homo za gospu rozaricu ....to se kod nas lipo zove pedercina.....sorry ako san koga uvridija ali to je moje osobno razmišljanje.....blago receno pun mi je kurac tih istospolaca i njihovih prava.....a di su prava nas ostalih.......kvragu a di ja ode sa odgovoron )....

    avatar

    22.07.2009. (13:01)    -   -   -   -  

  • romantales

    A šta sad nose kratku kosu? U moje vrijeme stereotipna je bila kosa, onako malo duža (otprilike Milo Hrnić ili Dalibor Brun look), taman dovoljno da mu se vidi vjetar u kosi, kad okrene bura ... ili kad barkom (kaićem ili nekom orahovom ljuskom) krene kružit obalom galebareći. Vidiš, sve se mijenja, kosa kraća, manje pate kad počnu ćelavit' ... još ćeš me iznenadit i reć' da su se počeli i depilirat' ... tamo doli ;-)

    avatar

    22.07.2009. (14:40)    -   -   -   -  

  • Bego

    Ja san popizdija i tetovira se u pedesetoj. I to mi je u redu.
    Sad čekan devedesetu da se počnen drogirat. Ne virujen da će mi ovisnost par miseci prid smrt predstavjat neki problem.
    A kad san se iša tetovirat u već poodmaklin godinaman, gledan ja one slike po kojiman će me mrčit i vidin između ostalog i Mikija Mausa i Paju Patka i Šilju. I onda pitan tjeloslikara "Je li ovo za kad tetovirate dicu?" Ka ono, dođu tata i mali sin, i tata opali zmaja, a mali Paju Patka. Hahaha!
    A kratka kosa... brrr! Nek mekne još i zlatni lanac i križ, pa će bit seljo beljo i retard par ekselans :))))

    avatar

    22.07.2009. (21:31)    -   -   -   -  

  • DALmata

    romantales- ma jema ti sad svega i svacega ovde .......šta se sve doselolo u ovi grad i Dalmaciju nije ni cudo šta je sve išlo u qurac.......... došli ljudi ali se ne prilagođavaju sredini i kulturi di su došli vec cipaju ono svoje šta su donili sa sebon........strava i užas.........a šta misliš kad pocmu navecer " gospoje" jitat škovace kroz ponistru jerbo su one to jema bit cinile tako tamo negdi odakle su došle...................a mladost je pod utjecajen raznih subkultura ka svugdi u svitu ........matalci,pankeri,skinsi ............e a onda jema dobar dil onih ca bi ih moga svrtstat u subkulturu " jebeš mi mater ako znan šta san i ko san "...........nego kad si ti zadnji put bila ovod kad si mi tako lipo neupucena u naše trenutno stanje.....ca jema novega u vjecnom gradu aaaaa???

    avatar

    23.07.2009. (07:11)    -   -   -   -  

  • igra u pijesku

    Tu sam, bit ću opet tu. Hvala na javljanju i na nezaboravu.
    A, tetovaža, nisam je nikad željela, ali moram priznati, ništa to nije loše. Svatko od nas na neki, sebi svojstven način, prikazuje sebe. Ništa nije loše, sve dok se ne ugrožava drugoga..... :)))

    avatar

    23.07.2009. (07:45)    -   -   -   -  

  • DALmata

    Bego- A zašto misliš da si popizdija ???? to šta da si se tetoviara u pedesetoj ??? asti gospu oli postoji granica do koje covik mora sve ucinit šta želi a posli se ukalupit u neke drugima drage norme i okvire .......jel to sa 30,40 oli 50 godin aaaaa???? Jebat ga ,ako je tako ,onda san ja cili vanka škvare ,nikako se ja ne mogu uklopit u zadane standarde ponašanja .....a falin te bože vidi se to i ovod po ovon mojon poganon jezicini.....a sad jel pogana ili nije takva je kakva je..........e bravo a šta se tice sinovog look-a.....lol......nije to taj đir kratke kose.......ovo je niki novi mot........a o tomen san vec tamo kod tebe koment bacija pa se necu ponavljat ............

    avatar

    23.07.2009. (08:02)    -   -   -   -  

  • DALmata

    igra u pijesku-e bravo ,neka tebe s nama ovod.........uvik si dobrodošla ......

    avatar

    23.07.2009. (08:06)    -   -   -   -  

  • Bego

    An, shvatija san, To je neki njihov idol metalac dobija buhe pa se obrija, a onda oni svi ko jedan... :)

    avatar

    23.07.2009. (09:51)    -   -   -   -  

  • Peška

    a da nije to na temu "zmiiijjaaaa mee zaa srce ugrizlaaa" ?? beš mi mater ako te mogu zamislit da si to učinija na temu "skinula sam kosulju, usla ti u postelju zena zmija postalaalaaa...." hihihihi!!

    avatar

    23.07.2009. (11:17)    -   -   -   -  

  • Katja

    Baš mi je lipa tvoja tatu, ne znan jel više volin cviće il zmije, a moja banda bi rekla da kroz zmije volin sebe :)))))))))
    I pari mi se ka da san iste riči i ja bandi izgovarala i na isto pristala ka i ti, rečina da, duga kosa da, vozački za auto i brod i na raspolaganju vozila razna da, tetovaža ne i ne više od svak po dvi "ozbiljne" cure il momka meni u kuću "službeno" :)))

    avatar

    23.07.2009. (18:23)    -   -   -   -  

  • Koraljka

    daj ti njemu lipo one dičje šta se zalipu, tako može svaku uru imat drugu sliku :)))))))))

    avatar

    24.07.2009. (00:44)    -   -   -   -  

  • marchelina

    Tražila san ti mail adresu ovdi ali je nisan vidila, u svakon slučaju, računajte smenon na izložbi, jedva čekan :)

    avatar

    24.07.2009. (10:45)    -   -   -   -  

  • obadzo

    ...sve mi se pari da cu i ja pric na tetovazu, al ne da je stavim sebi nego da je radin drugima...bar necu morat nabavljat platna:)))
    ...lip pozdrav

    avatar

    24.07.2009. (11:19)    -   -   -   -  

  • DALmata

    Bego-:))) more bit.....jerbo cila se ekipa ošišala

    Peška-e falila si ...nima veze ni sa košuljon ni sa posteljon.....iako ti je ta tema vidiš interesantna......ma skroz zanimljiva :)

    Katja-e vidiš kako jemamo ista razmišljanja ....i moji su dobili iste upute za "ozbiljne " veze .......a zmije ti ja obožavan,pa uvik kad to recen malo me svit cudno gleda

    Koraljka-lol je samo šta su danas dica prifrigana i mudrija od nas .......nebi ga moga tako priveslat ni kad je ima 7 godina hehehe......neka se on oslikaje ali kad mu dođe vrime za to

    marchelina-a adresa je bila na tipkajucoj traci prije 10 dana....kasniš lipa moja kasniš.....eno san je namo kod tebe prilipija :)

    obadzo-a ocemo li mi blogeri jemat šta popusta aaaaaa???? :))) pa da dođemo ja i mlaji moj skupa na oslikavanje ........ono znaš malo popusta jer smo dva pa malo popusta na blog i ekola tetovaža je mukte izbockana....ma šta mukte kako san poceja još bi i ti nama triba platit :))))

    avatar

    24.07.2009. (14:00)    -   -   -   -  

  • čiovka

    A ni ja nisan za tetovažu.... jer, dugu kosu, opituranu, rečine.... sve se može ispravit. Evo, baš danas se moja Starija morala ošišat jerbo joj je kosa sva ispucala. Jer je tila bit plavuša..... pa joj je dopizdilo, pa se vratila na svoju boju. A kosi ipak triba vriumena da se oporavi od šokova i kemikalije.A kad san joj objašnjavala, nebi majka božja utuvila uglavu. Valjda triba vrimena da dođe iz guzice uglavu. A šta ćeš... tako ti je to sa dicon! :-))))

    avatar

    24.07.2009. (16:10)    -   -   -   -  

  • Bugenvilija

    Lijepo si ti to sinu izdeklamirao, baš lijepo. I ja sam svome zabranila tetovaže, naušnice i slične gluposti.
    Eno mi je sad zahvalan, a nije bio do pred koju godinu, a sve se mijenje pa i djeca odrstaju i bivaju pametnija.
    A tvoja tetovaža je jasna ko dan. Sreo si zmiju svog života koja ti se uvukla u cvijeće :))))))

    avatar

    19.09.2009. (14:24)    -   -   -   -  

  • DALmata

    Bugenvilija- da jel se uvukla ........i to samo tako :)))

    avatar

    23.09.2009. (13:17)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...