Komentari

drinica.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • Davorove novosti

    Poslao sam ti jučer SMS propovijed patera Luke, ali očito sam poslao na stari broj a novi misleći da je strai izbrisao. Sori. Ako ti nije problem pošalji mi opet broj na koji hoces da ti se povremeno javim i saljem SMS propovijedi. Uz to cu ti ako zelis slati i poruke koje su dosta nadahnute evandjeljem mog prijatelja, telologa iz Beča Ive Boatića. Negova knjiga te čeka kada se vidimo.
    Davor

    avatar

    20.07.2009. (13:02)    -   -   -   -  

  • Drina

    Hvala ti, cujemo se, bas sam ti napisala email, trazim knjigu pjesama Autor: Šimeta, Stjepan
    Naslov: Plamenovi srca / Stjepan Šimeta
    UDK: 886.2-1
    Impresum: Đakovo : izd. S. Šimeta, 1972.
    Mislim da je u njoj ona pjesma koju gore spominjem, vjerujem da cemo ju naci! Drina

    avatar

    20.07.2009. (13:08)    -   -   -   -  

  • robsesivka

    Moram citirati nekaj kaj sam pročitala dolje niže u tvojim postovima: "I tamo mi svi duhovnici govore i savjetuju da nisam za Klauzuru"... Ajde, nisam jedina.. Al čitam dalje, i vidim da si i dalje odlučna i spremna.. Pa hajde onda, a ja ću do tada "guglati" da vidim kaj znači "klauzura" točno :D :D Puse velike. Ne znam zakaj danas baš na tebe nekaj mislim. Sad sam se vratila doma (bila s Iris na njenoj promociji MBA diplome u Engleskoj. Jako lijepo. Ponosna na nju. A i kratki posjet Londonu... eh, da.. totalno svjetovne priče me i dalje drže :D). Tak, sad sam eto spremna i otvorena za sve tvoje prijedloge. Daj znak kad skokneš do Zg opet :D Cmok, T.

    avatar

    20.07.2009. (19:46)    -   -   -   -  

  • robsesivka

    ps Mala Marija je zakon :D

    avatar

    20.07.2009. (19:47)    -   -   -   -  

  • Drina

    Hvala, hvala...Rekla sam ti ja da moramo spojiti Mariju i tvog Gregora...A ovaj tren mi Marijin tata napisa saljivi sms (cini se da smo svi u obitelji pjesnicki nastojeni): "Nemoj ic u casne, ideje mi te nikako nisu jasne...Kod njih ces morat da slusas, tesko breme - gorak zivot da kusas...Ni ja te u casne ne pustam, dok se u sladoledu ogromnome gustam : )

    avatar

    20.07.2009. (22:38)    -   -   -   -  

  • Drina

    ps. Propustila si jucerasnji "boom" na mom blogu, s preko 1000 ulazaka, i to samo zato sto sam izisla na naslovnici bloga, medju fotoreportazama, i to pod naslovom "Drina na moru", a onda je to izislo i u dnevniku.hr (samo od tamo je bilo preko 700 ulazaka...)...Nes ti vijesti : )

    avatar

    20.07.2009. (22:40)    -   -   -   -  

  • Drina

    Davore, hvala ti sto si knjigu v. Simete vec pronasao! Mi smo uvijek uspjesno suradjivali, jos od vremena prvog p. Lukina bloga...I ako Bog da predivnu pjesmu o svecenicima, koju je biskup Stambuk recitirao u Selcima, za koji sat ili najvise dan, moci cete citati i na mom blogu! Zivjela efikasnost! I dobra suradnja...Zahvaljujem i g. Petru, sto mi je dao pocetnu informaciju o knjizi.

    avatar

    20.07.2009. (23:09)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...