Komentari

djecasvjetlosti.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • BRATE MOJ

    moji roditelji kada planiraju odmor nastane još veća strka u kući.
    zapravo niti neznam dali se i ta sama priprema može nazvati putem za odmor jer mi na "odmoru" živimo još intezivnije i umornije nego u svakodnevnom životu.

    pozdrav i BB

    avatar

    18.07.2009. (20:59)    -   -   -   -  

  • Ema

    Pametno zboriš. Ja sam upravo na godišnjem, i nikakav plan nisam radila, nego dan po dan kako svane tako ga živim. I baš je dobro.

    avatar

    18.07.2009. (21:49)    -   -   -   -  

  • gospa moja

    Nedavno sam bila na prekrasnom odmoru u Zatoglavu kod Rogoznice. Prvi put smo ljetovali u mjestu gdje nema niti jednog kafića ni trgovine. Mojim dečkima je bio šok, a meni super no brzo su se i oni priviknuli na mir, tišinu i uživali sa mnom, zaključili smo da to moramo hitno ponoviti. Svakome je potrebana odmor duše i tijela. Pozdrav.

    avatar

    19.07.2009. (20:25)    -   -   -   -  

  • Međugorski glas

    Godišnji odmor najčešće postaje umor jer previše od njega očekujemo. Zato, odmorimo se sada i ovdje, odbacimo velike brige i planove, prošetajmo poljima ili asfaltom, uronimo u boju predvečerja i žamor glasova, otvorimo se zvukovima zvona što zovu na svetu misu, prepustimo se ugođaju radosti koju u nama budi miris kave i žubor vode, rukujmo se s onima što nam dolaze u susret. Ipak se, a da toga i nisu svjesni, najbolje odmore oni koji nikamo ne odlaze. No, ako smo baš uporni i želimo obvezno putovati, veliko je prostranstvo duše.

    avatar

    20.07.2009. (16:21)    -   -   -   -  

  • plodoviklečanja

    potrebni smo počinka, poštujmo sliku Božju :))

    avatar

    21.07.2009. (10:29)    -   -   -   -  

  • milord55

    kad se jako umorim, jako ću se odmarati

    avatar

    22.07.2009. (12:12)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...