Komentari

malenazvijezdice.blog.hr

Dodaj komentar (23)

Marketing


  • enika36

    ostavljamo Tini veliku pusu za rođendan...

    avatar

    23.07.2009. (01:14)    -   -   -   -  

  • Mala Anja

    Kad pogledamo u kalendar tek onda vidimo da prolaze dani i čini nam se da je sve isto kao i lani ali nije isto godina je ipak još jedna više, draga Tina od srca sretan rođendan želi Ti osoba koja Ti ovo piše.
    U mislima sa Vama obitelj male Anje :)

    avatar

    23.07.2009. (08:27)    -   -   -   -  

  • mama

    Draga Tina sretan ti rogjendan
    I od srca ti pozelujem svu srecu ovoga svijeta
    Slavica

    avatar

    23.07.2009. (08:36)    -   -   -   -  

  • martin84

    Tina, sretan ti rođendan......u mislim sam s tobom........znam kakav je rođendan bez najdraže osobe.....znam koliko ti fali da ti kaže "sekice sretan rođendan....." Martina

    avatar

    23.07.2009. (10:12)    -   -   -   -  

  • Marija Beljan

    Draga Tina sve najbolju u tvom životu žtele ti Marija i Vlado. Ja ti naravno želim da naše puse da ti netko tebi jako drag, a ako je i zgodan onda je to pravi pogodak. Na spomen tvog imena uvijek mi se vrate slike sa našeg zajedničkog izleta, i naravno onog što sigurno ne bi vidjeli da nisi bila s nama. Zato ti veliko hvala. Pusa, pusa, pusa...

    avatar

    23.07.2009. (16:39)    -   -   -   -  

  • emocija

    Prepoznaje tvoja prva kćer tvoju i tatinu ljubav, ali da su joj najljepše godine opterećene teškim teretom, da, i to je istina. Šesnaest godina...mladost započinje, ali i vlastito traženje. Pridružujem se Mariji i želim joj mladenačku ljubav, nju će kasnije spasiti vlastito dijete (djeca) ali i vas, i nas - nikada.

    avatar

    23.07.2009. (18:23)    -   -   -   -  

  • mama A

    Dragoj Tini sretan 16-ti rođendan uz želju da joj se ostvare svi mladalački snovi.
    Veliki vam pozdrav, a Tini pusa!

    Antonijina mama,

    avatar

    23.07.2009. (21:47)    -   -   -   -  

  • martin84

    teta Sandra ja sam postala ovisna o vašem blogu, ja skoro svaki dan krenem čitati ispočetka i do kad imam vremena čitam....sve me te riječi diraju....ui svakoj rečenici se skoro pronađem....Stelica mi je toliko prirasla srcu kao da sam ju poznavala cijeli život....stalno pričam mami o vama o Steli o blogu....Volim Vas puno...... Martina

    avatar

    24.07.2009. (08:36)    -   -   -   -  

  • Mama D.

    Sretan rođendan Tinice draga, želim ti svim srcem ostvarenje svih snova, ispunjeno srce vlastitom obitelji... Divna djevojko, hrabra si i snažna, ambiciozna, neka ti je lagana budućnost, kad prošlost nije bila...

    avatar

    24.07.2009. (21:27)    -   -   -   -  

  • Dora

    Dragoj Tini zelim sretan rođendan i sve najbolje od srca!!!

    avatar

    25.07.2009. (09:09)    -   -   -   -  

  • Bracanka

    Sretan ti rodendan Tina!!!

    avatar

    26.07.2009. (02:44)    -   -   -   -  

  • 04.02.

    Čestitam Tini rođendan sa zakašnjenjem.

    voli vas puno Vesna

    avatar

    26.07.2009. (17:38)    -   -   -   -  

  • nana

    Draga Sandra!

    Ja sam osoba koja ne poznaje ni vas ni vašu obitelj,ali svaki,baš svaki dan čitam vaše riječi i gledam vašu Stelu,i ja imam Stellu i moja stela ima 7,5 godina sada.Znam da je razlika ta što ja svoju Stellicu imam.................................
    Zašto vam pišem?,u onom nagibnom vlaku koji je izletio u petak bili su deda i baka a trebala je biti i moja Stella,ali na svu sreću nije jer su joj došli bratić i sestrična pa nije željela ići,a baka i djed su jedni od teže ozljeđenih....................
    Na valentinovo ako se sjećate prije par godina poginuli su od moje Stelle teta i bratić,ona 25 godina on 5 mjeseci ispred kuće ubio ju je pijani šogor autom.
    Ostao nam je Leo,nije zdrav ali je živ(nosit će čitav život teret bez majke bez brata,kao invalid)

    Nisam to napisala da iznosim svoje traume ali nekako ne mogu ne mogu da vas ne zamolim i molim vas,molim nemojte me smatrati glupom i negativnom.

    Ali meni se srce slama i moram plakati a zaista ne mogu zamisliti kako je Tini kada kažete da vaš život nema smisla................

    Oprostite......

    avatar

    29.07.2009. (14:56)    -   -   -   -  

  • Stelina mama

    nana - nemam vam što oprostiti....nema čak smisla više nikome ništa ni objašnjavati. Ne može se to nikako riječima opisati. Nisam ja, nadam se, nigdje baš tako naglasila da moj život sada nema smisla, previše sam ja svjesna svoje Tine, ali.....ali, ali, ali..... Roditelji imaju djecu da bi ih podigli i da bi oni jednog dana otišli od nas i imali svoju obitelj, te nastavili istim tim putem života....... Nama zatim ostaje da uživamo u plodovima svog roditeljstva, te najteže i najljepše uloge života, i zatim u nekom miru čekati svoj kraj. To bi bila logično zatvorena ili završena priča života, zar ne?
    No, nakon ovakve tragedije, nakon ovako izgubljenog života svog djeteta ta se priča više nikada neće moći završiti. I to je ta bol koju trpimo. To je ta praznina u duši s kojom mi sad hodamo. Jer je to neprirodno. To je nešto što se ne može jednostavno prihvatiti i nastaviti živjeti kao da se i nije dogodilo. To poremeti sve. Dani, jutra, noći, ništa više nije normalno. Planiranje bliske budućnosti, razmišljanje o starosti....sve, baš sve je bolno i teško.
    Kako to objasniti nekome tko to nije doživio i iskusio? Ne znate vi što našim mislima prolazi po cijele dane i noći. Htjeli mi to ili ne.

    Ljudi bi zaista trebali u ovom kaotičnom životu tražiti ljepotu i mir u malim stvarima, poput one da zastaneš na tren u nekom trenutku dana i pogledaš u plavetnilo neba, u bijeli oblačić, u močnu planinu ili rijeku, u dubinu mora, u maleno mače, tek raspupanu grančicu trešnje, i reći: život je lijep - i svi moji problemi su rješivi.
    Ja sam barem tako živjela nekada. Sada je to nemoguće. Ne volim sebe toliko da bi mi bilo bitno da se ja dobro osjećam i da su moje potrebe zadovoljene. Mog voljenog djeteta, moje Stelice nema više kraj mene.......nema je više..i ona to više ništa ne može vidjeti, osjetiti, čuti........kako ja onda mogu???
    Kako bi ja onda mogla u tom uživati?

    Naravno da svoju Tinu i dalje učim da na takav način gleda život. Da traži u njemu ljepotu i snagu. DA, a kako bi drugačije. Ona to zaslužuje, ona je zato i rođena.......ali kako objasniti svima koji se to tako često pitate, da mi nismo zanemarili Tinu, da ju mi ne obavijamo svojim očajom i tugom te da je i Tina doživjela tragediju, da je i ona izgubila sestru i da joj ja to nikada i nikako više ne mogu nadoknaditi. Ona to razumije, zašto ne mogu i ostali??? A ona razumije zato što s njom pričamo o tome, zato što ne skrivamo da tugujemo za svojim djetetom. Zato što se ne pravimo da nam se ništa nije dogodilo jer tek tada bi to bila čudna poruka.....ne možemo ju zaštiti od istine. Ona ju isto tako živi.

    Jučer smo svi zajedno bili kod Stelice na grobiću i vidjeli da su joj opet ukrali dvije male figurice, koje smo joj s ljubavlju kupili još prošle godine na putovanju u Njemačkoj. Baš su bile posebne, dvije male buba mare koje su imale postolje za lučice. Te su lučice izvadili i ostavili a buba mare su odnijeli. Na Tininom licu je bila još veća tuga, sjena joj se spustila na oči i otišla je.....dok sam ja prala grobić, tata njen nosio vodu i rezao travu, ona je lutala po groblju...... tražeži ih......mada zna u duši da ih neće naći. Ma.....kako opisati riječima te osjećaje.......ne znam ja to.

    Ne možemo svi biti isti. Svatko to doživljava i nosi na svoj način. Može se u životu puno toga naučiti, ali osobnost i karakter nam je određen rođenjem. Dajem od sebe najviše što mogu i znam. Dajem sve što mi je ostalo u ovom ranjenom srcu.

    avatar

    29.07.2009. (15:52)    -   -   -   -  

  • Marija Beljan

    Daješ Sandra, daješ i ti i Silvio, i jako dobro dajete. To se vidi i na vašoj Tini. Ona je toga itekako svjesna i sigurno to jako cijeni. Sjena i tuga u njenim očima, srcu i duši, isto kao i vašoj nije posljedica vašeg nemara već je posljedica tuđe nepromišljenosti i neodgovornosti. Tuđa krivnja nikada nemože postati vaša jer niste je vi prouzročili.

    avatar

    29.07.2009. (22:37)    -   -   -   -  

  • Snježana

    Draga moja, premila prijateljice,

    Ja bih voljela da imam mamu kao što si ti!

    Voli te tvoja Snježana

    avatar

    30.07.2009. (14:06)    -   -   -   -  

  • Bracanka

    Draga moja Sandra, imam dvije kceri i jos vise im posvecujem paznje i gledam ih ko oci u glavi od kada citam tvoj blog zadnje dvije godine. Svako jutro prije nego krenu u skolu recem im da pazu na cesti. Joj vec sam im dosadila sa tim ali volim ih i one su mi sve na svitu. Zato ja te potpuno razumijem kako ti je i nema to sta bi te utjesilo kad tvog diteta nema vise, tvoje ljubavi, tvoj zivot, i naravno za koga zivis nego za njih. Sandra moja sta da ti recem nego da mi je jako zao.. Stela je predivna...

    avatar

    30.07.2009. (15:43)    -   -   -   -  

  • Stelina mama

    Zaboravila sam vam se svima zahvaliti na čestitkama za Tinin rođendan.
    Inače ona ne čita moj blog, nekako je to svjesno ostavila meni za moju dušu, zna koliko mi znači, ali ovaj post i vaše komentare je pogledala. Tako da vam svima zahvaljujem i u njezino ime.

    Stavila sam sličicu buba mara koje su nam ukrali. Eto, nek se zna da su Steline, ma gdje god se sad nalazile..

    avatar

    30.07.2009. (15:56)    -   -   -   -  

  • Fabijeva mala seka

    Sa zakasnjenjem sretan rodjendan Tini, 16. je najljepsi, posebniji cak i od 18....
    Zelim joj ostvarenje svih snova!

    A za bubamare- sramota i neka je na dusi (iako je ocigledno nemaju) onima koji su to napravili

    avatar

    30.07.2009. (19:47)    -   -   -   -  

  • sadgirlivana

    sa zakašnjenjem od srca želim Tini sve najbolje. Želim joj obilje sreće, radosti i ljubavi, a znam da joj ljubavi neće nedostajati dok ste vi uz nju........

    avatar

    02.08.2009. (21:57)    -   -   -   -  

  • sadgirlivana

    danas je moj rođendan koji se pretvorio u najgoru moru. ne da mi se sad tu pisati, jednostavno nemam više snage, a voljela bih čut koju vašu toplu riječ. upravo sam napisala kratak post pa ako vam se da i ako imate vremena, pročitajte... unaprijed hvala...

    avatar

    02.08.2009. (21:59)    -   -   -   -  

  • niskozemac

    Cestitkama se i Niskozemac pridruzuje! Sretan ti rockic Tina! Pozdravcek za sve vas iz daleka suncana Amsterdama!

    avatar

    03.08.2009. (10:35)    -   -   -   -  

  • Mama D.

    ako ovo vidis dodji malo na internet mila

    avatar

    04.08.2009. (23:35)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...