Komentari

marinianis1.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • skaska

    joj kulike puta sam to već rekla onak sebi pod bradu. vrijeme je da se obrijem?!

    avatar

    15.07.2009. (15:28)    -   -   -   -  

  • zoccao

    Vrlo snalažljiv i orginalan post si napisala o svom ljetovanju. Čitao sam ga sa zanimanjem i slike mi uopće nisu nedostajale. Odlično.
    Lijepi pozdravi:)

    avatar

    19.07.2009. (11:47)    -   -   -   -  

  • marinianis

    bok zoccao

    upravo tako mi je počeo odlazak na more na koje mi se uopće nije išlo. mora mi je dosta samo u 5 dana glupavog dvaput na dan nosanja torbi na plažu pa natrag, a bili smo 11 dana. inače, počelo je još gore. tog jutra kad smo utrpavali stvari u prtljažnik, mlađe dijete se igralo maskom za ronjenje, nataklo na oči, pa se obnevidjelo spotaklo na ravnom i slomilo ruku. prva tri sata putovali smo po klaićevoj bolnici.
    Ideal godišnjeg mi je farbanje vikendice, razgovori sa susjedima iz drugog sela koji prolaze biciklima pa zastanu, pijenje kave s susjedom pod orahom i povremeni odlasci u stubake na bazene. Sve u istim kratkim hlačama i japankama. Za gablec, masni kruh i paradajz.

    znači "sjeo" ti je post. tenks

    Lijepi pozdrav i tebi.

    avatar

    20.07.2009. (16:29)    -   -   -   -  

  • marinianis

    jao sad sam otkrila link kod tebe za haljine za punije. super. inače prije manje od 10 kg nosila sam ovakve slične čizme

    bok

    avatar

    20.07.2009. (16:46)    -   -   -   -  

  • zoccao

    Ne, ne....nikakva maska za ronjenje i slično. Maleni je, dakako, zaradio lom ruke u borbi s ideološkim neistomišljenicima (branio je maminu stranu). Treba zarana misliti na karijeru i pozitivnu biografiju:-))). Želim mu brzi oporavak.
    Evo jedan link za modernu odjeću za punije. Linija je izašla tek prije nekoliko dana i cijela jedna priča stoji iza nje. O teme možda i napišem mali post. Modna kuća Evans je dio modnog imperija gdje još pripadajuTop Shop, Miss Seldfrige i Dorothy Perkins. Znači, brza moda i ne preveliki novac.
    Lijepi pozdravi:-)

    avatar

    21.07.2009. (14:29)    -   -   -   -  

  • promatram, razmišljam

    Istinito !

    Lijepo te pozdravljam.

    avatar

    22.07.2009. (22:21)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...