Komentari

zoranostric.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


  • Bocaccio

    Kako ne bi mislio da te samo pljujem, evo mog palca gore. :)

    Ukoliko drzava shvati da 100ak miliona EURa investicije i podrske domacim proizvodjacima nije bacen novac kao sto je onaj bacen u sanaciju onog sto samo po sebi treba odumrijeti bio bi to pravi korak naprijed. Radi se o izvoznom proizvodu koji osigurava nova radna mjesta u domacoj industriji sto je u ovom trenutku itekako potrebno, cime pokrece razvoj i Hrvatsku stvarajuci brand koji ima neograniceno trziste u Euopi. O ekoloskim aspektima da ne govorim.

    Hoce li hrvatska drzava, primjerice kako to radi Njemacka, uvesti bonuse i subvencije onima koji svoje benzinske stare benzinske krtije odluce baciti u otpad i zamijeniti urbanim elektromobilom . Ionako se 80% kilometraze napravi se po gradu.

    Pozdrav iz Bocacciograda

    avatar

    14.07.2009. (20:53)    -   -   -   -  

  • Apostol Tržišta

    Sestre i braćo konzumeristi!

    Vjerujte Tržištu! Ono je vaš bog. Vjerujte Tržištu i spasit će vas vaša vjera. Trošite koliko najviše možete, trošite daleko iznad svojih mogućnosti, trošite do iznemoglosti! Trošenje je vrhovni smisao vašeg života. Trošiti znači biti sretan, trošiti znači biti ispunjen, trošiti znači biti jednak svome konzumerističkom božanstvu. Zato trošite sve podjednako - i materijalna dobra i svoje bližnje. Kakav moral, kavi bakrači!

    Braćo i sestre konzumeristi, ne vjerujte onima koji tvrde da će golema proizvodnja materijalnih dobara iscrpsti i na kraju uništiti planet Zemlju. To govore vaši smrtni neprijatelji, slijepi sluge, podrepaši i lakaji Crkve, komunizma, Koninterne i Vatikana.

    Prepustite se Tržištu! Živite po njegovim načelima! Ono će vas oslobiditi kao što je nekada oslobađala Istina. Kao što reče Propovjednik, Tržište regulira sve. Pjevajte mu pjesme nove, pjevajte mu hvalospjeve! Hosana, o Tržište!

    avatar

    15.07.2009. (21:03)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...