Komentari

translator.blog.hr

Dodaj komentar (1)

Marketing


  • Branko STOJKOVIĆ - Štit

    NE MOŽE SE ENERGIJA DRŽATI PRAZNIM ZA-JE-BAN-CIMA

    Treba stvoriti pravi tim i pokret, i srušiti režim koji se provodi nad narodom. Ispada da nema rješenja za ovako mlaku i pokvarenu situaciju. Šljam, foliranti, jajari i malograđanski diletanti vode nam politiku. Nemaju nikakve plodove javnog rada, osim što kradu i pune sebi džepove. Oni 30-tak godina već pljačkaju zemlju. Kakve su im reference nitko i ne pita. Ta bagra su u Hrvatskoj, strani projekt...

    Ovo je samo tonjenje sve dublje i nestajanje... Ima li javnost povjerenja u ŠTIT, da obrani se od toga velikog zla. Kada u ovoj zemlji zatvorimo stotinu korumpiranih policajaca i korumpiranih sudija, valjda onda će biti red u obezglavljenoj državi. Uniformirani novinari ne promiču dobre vijesti i informacije... Ti lažni šmekeri drže narod u koncentričnoj ne prosvjetljenosti... Hrvatska je podijeljena i iskasapljena.

    Moramo se kuhati u "press loncu" gdje su nas stavili idioti. Kradu izbore i namještaju bolesnoj raji ispred nosa fingirane rezultate. Ljude ucjenjuju raznim metodama, pa čak i zaplašivaju. Treba zabraniti duhovno silovanje po raznim televizijama, i davanje lažnih obećanja. Hitno moramo napraviti mrežu svjesnih ljudi, koja će preuzeti od fanatičnih luđaka vlast. Sve se radi sa ciljem da se narod uništi i pokori. Nikada ovakva teška situacija nije bila.

    Upalimo "baklju slobode", jer stigla su "nova doba". Što ćemo našoj djeci ostaviti? Njihovu ogromnu hipoteku zločina. Naši unuci neće vjerovati kakvi sve luđaci su bili (ovdje) na vlasti.

    -----------------------------------------------------
    BRANKO STOJKOVIĆ
    B j e l o v a r, 43000
    0958148290 (Tel/mob.)
    E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
    Udruga "ŠTIT"
    URED. Masarykova 8
    -----------------------------------------------------
    Objavljeno: 20. Travnja 2017. godine
    -----------------------------------------------------
    1.) https://twitter.com/crostojkovic195
    2.) https://twitter.com/stojkovic1958
    ----------------------------------------- ------------
    http://crostojkovic1958.blog.hr
    ------------------------------------------- ----------
    Broj članaka: 3637.

    avatar

    20.04.2017. (13:56)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...