Komentari

tinolovka.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • NF

    postoji novinar, zove se branko mijić i piše u novom listu, postoji novinar, zove se zoran šprajc, ponekad uredi dnevnik, postoje neki zanimljivi provokatori poput stankovića i latina, i čekaj malo, to je to, a javno mijenje odgaja desnicu, ne znam tko od nas griješi, gledali smo, ja zadnje vrijeme doduše ne,želudac me nešto zeza, iste perjanice žutila i dolazimo do drukčije konkluzije ?!

    avatar

    04.07.2009. (15:58)    -   -   -   -  

  • Tinolovka

    Svi oni koje si nabrojao su ideolozi zla, nažalost kod nas je malo, jako malo novinara koje ne vodi ideologija, odnosno koji nisu motivirani ideologijom i koji će bez ustručavanja istrčati pred predsjednika države i reći: " dobro predsjedniče, nekoć ste bili fašista, što vas je motiviralo da to više ne budete, je li tome razlog što ste za vrijeme ustaške karijere bili mladi, maltene u pubertetskim godinama ( 60 ) ili nešto drugo?

    avatar

    04.07.2009. (17:27)    -   -   -   -  

  • Bocaccio

    Novinarstvo u Hrvatskoj u funkciji slizavanja s politikom. Iluzije nezavisnosti koje novinari prodaju javnosti ne postoje a posebno kod onih novinara koji se tom iluzijom dice.
    Nisam siguran je li utjesno sto je drugdje isto kao ni to da nema razlike izmedju lipnja 99e i srpnja 09e, barem u pogledu novinarstva.
    Javno mijenje ne odgaja ni desnica niti ljevica. Od kad je svijeta u vijeka odgaja ga Histerija. Histerija je zanimljiva, prepuna je emocija ali nema razuma.
    Pak se onda manipulatori s njom slizu
    i dojam drugima po dusi strizu.
    A na kraju, tko god da i kakav bio,
    dzep njegov jedino mu se omilio,
    pa u njemu gleda rezultate
    pogledavajuc' skivecki sa strane diktate.

    avatar

    04.07.2009. (21:08)    -   -   -   -  

  • CroSirmium

    Vjerujem da ovo nije Sanaderova odluka, budući je on častohlepljivac koji bi se teško dragovoljno odrekao premijerskih privilegija. Slutim da bi ideja za ovaj čin mogla doći jedino iz Berlina.

    avatar

    05.07.2009. (11:31)    -   -   -   -  

  • CRNI BLOG KOMUNIZMA

    Slažem se sa sadržajem posta i kritikom na račun poslušnih novinara, a Mesićev interview je jedna u nizu sramota ovog nečasnog predsjednika Republike koji blati ovu časnu instituciju hrvatske države za koju su hektolitre krvi prolili hrvatski branitelji u Domovinskom ratu!

    Primjer novinara Hrvoja Appelta, koji je razotkrio brojne afere iz vrha politike, i koji je dobio otkaz u Europapressholdingu je primjer kako moćnici na vlasti ušutkuju istraživačke slobodne novinare koji samostalno razmišljaju i koji se nedaju kupiti za sinekure i astronomske plaće od 20 tisuća kuna, i Hrvoje je svjedočio o tome kako kombinacija krupnoga kapitala i vrha hrvatske politike uništava slobodu novinarstva i slobodu medija. Primjer u postu s poslušnom Jeleničkom je tužni primjer kako jedna novinarka dobrovoljno pristaje na ropstvo svoga uma.

    avatar

    05.07.2009. (13:48)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...