Komentari

tinolovka.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • Pokojnici i pijanci

    Razočaran?

    avatar

    01.07.2009. (20:03)    -   -   -   -  

  • Tinolovka

    Ne, iznenađen, s obzirom kako dobro pznajem način rada Jadranke Kosor, možda bude ovo čak i dobra zamjena.

    avatar

    01.07.2009. (20:10)    -   -   -   -  

  • Bocaccio

    Hrvatsku ne treba cuvati Bog. Cuvat ce je i unapredjivati sami gradjani. I ne brini, jos uvijek zivi bolje nego vise od pola Europe. Ne vjeruje sli, procitaj moj komenta kod Lobby.

    Pozdrav

    avatar

    01.07.2009. (20:34)    -   -   -   -  

  • CRNI BLOG KOMUNIZMA

    Cijenjeni prijatelju, jedini i pravi razlog Sanaderove ostavke izrekao je sam Sanader na tiskovnoj konfereciji:

    Bruxelles je njegovu politiku brzog ulaska RH u EU ostavio na cjedilu onog trenutka kada nije uzeo na red Sloveniju i prekinuo blokadu, jer, budimo realni, Sanader nije baš branio hrvatske interese prilikom pregovora o pojedinim poglavljima, ostavio je ribare na cjedilu i odrekao se Zerpa za ljubav Bruxellesa, ostavo je škver na cjedilu (prodaje se za 1 kunu, bez obaveze da na mjestu brodogradilišta bude opet brodogradilište) itd. dakle, maksimalno je išao na ruku Bruxellesu i Europskoj komisiji, a Komisija ga ostavila na cjedilu, i to je Sanader indirektno priznao na tiskovnoj konferenciji, odgovarajući na pitanje jedne novinarke.

    Jadranka Kosor je kao buduća premijerka još nepoznanica, vidjet ćemo, ono što znamo je da je bila spikerica na Hrvatskom radiju, i ono što hadezeovci vole naglašavati - "vjerni vojnik HDZ-a", te znamo da joj je otac pravoslavni pop iz četničkog uporišta Bučje, iz Domovinskog rata. Dobro je to što je do sada bila oponent Mesiću, pa to daje malu nadu da neće bit loša premijerka. Lijep pozdrav!

    avatar

    01.07.2009. (20:51)    -   -   -   -  

  • suzi q.

    ja mislim da mu je netko iz hadezeja složio zvrčku, a da je on zauzvrat abdicirao, i da im je poručio: evo vam hrvacka, pa je vodite sami

    avatar

    01.07.2009. (21:06)    -   -   -   -  

  • Tinolovka

    lady

    Nema ništa od parlamentarnih izbora, već sutra će biti riješen dobar dio problema i dobiti ćemo mandatara, odnosno mandataricu, a ni potrebe za izborima nema s obzirom kako HDZ ima stabilnu većinu u parlamentu, kao što Sanader nije lud da bi otišao prije nego je sve dobro pripremio i u stranci u sa koalicijskim partnerima, koji znaju puno više nego običan puk, koja je stvarna pozadina njegove ostavke.

    avatar

    02.07.2009. (08:34)    -   -   -   -  

  • mala plava

    sanader je uvidio da je sve ovo več predaleko otišlo i da je državu več odvukao u preduboko blato i onda je pokupio svoje prnje i pobjegao glavom bez obzira a nama ostavio da se iz ovog sranja izvlačimo kako znamo...sramota za jednog premijera..da je takva faca kakvom se predstavlja zašto nije ostao do kraja kad se je več na to obvezao na prošlim izborima a ovako je ispao kukavica..izbori su jedina opcija jel ovakva obezglavljena vlada nije u stanju voditi državu posebno ne u ovakvom stanju

    avatar

    02.07.2009. (10:08)    -   -   -   -  

  • Tinolovka

    ¸mala plava

    Ja se čak mogu složiti s tobom i više nego što misliš, u tekstu između ostaloga stoji kako sanader nije trebao dati ostavku barem ne sada....ali izbora biti neće, stvar je već gotova i nova premijerka je Jadranka Kosor...samo se čeka službena potvrda...

    avatar

    02.07.2009. (11:41)    -   -   -   -  

  • Zvrknuti brkica

    Meni se čini da je netko premijeru tavio nož pod vrat (ucjena, pritisak) i da je morao zato otići bez objašnjenja. Jer kako reći da si obio obećanje da će ti nastradati dragi ljudi.
    Ili kako reči da će netko o tebi odati neku tajnu ako ostaneš premijer.
    Po toj logici i Kosorica je vjerojatno takvima po volji.
    Tj. izgubili smo svaku samostalnost.
    Ako netko misli da sam pesimist i da ne može biti tako crno,
    ja kao optimist mislim da može biti i još gore.

    avatar

    02.07.2009. (14:09)    -   -   -   -  

  • Marijeta

    Hm, dobra analiza! Svi smo nekako fini, ali ne razumijem novinare da ne žele otvoreno reći o čemu se već duže vrijeme šuška. Sve je to rekla-kazala, ali trebalo bi malo pročačkati. Radi se o tome da je tajna služba (pitajBogakoja) snimila neke kompromitirajuće snimke našeg premijera sa stanovitim ministrom iz njegove vlade." Bomba" je trebala eksplodirati prije predsjedničkih izbora i to je svaka šuša znala. Osobno, nisam vjerovala. Razlog je sigurno intimne ili obiteljske prirode i ništa drugo ne bi Sanadera skinulo. Jastrebovi HDZ-a očito stoje iza ostavke. Ako je možda točno ovo o čemu pišem, priznajem da kod mene to ne bi ništa promijenilo što se tiče Sanadera. Nadam se da će se Kosorica snaći kao premijerka i da shvaća da mora biti dobra i nikako drugačija!

    avatar

    02.07.2009. (17:00)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...