Komentari

novisvjetskiporedak.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Para(ne)normalan!

    Stravično?!

    avatar

    23.07.2009. (14:01)    -   -   -   -  

  • borgman

    tip koji je radio članak je nešto što bih najradije nazvao pokvarenim idiotom... zašto?
    S jedne strane su skoro svi podaci točni! I to se slažem bez puno priče (osim kako su Mao-a podržavali zapadnjaci, i Chang Kai -a kao nisu- što je notorna glupost).
    Kina je zemlja čija je kultura, religija, i stvarnost potpuno neshvatljiva zapadnjaku (pa mu se može prodati svašta)... Kina ima smrtnu kaznu za kriminalce (sada ostavimo sa strane i one koji se bore za humanije društvo)... ima je i amerika... i u čemu je problem što kriminalca nakon smrti raskomadaju i prodaju?
    Kao vojska u Kini je okrutna, a što su amerikanci? Dobročinitelji Iraka? Osloboditelji Afganistana?
    Bilo koja zemlja na svijetu je imala svoje "crne" dane, vođe koji su ubijali u gomilama, i to pokušavali prikazati jedinim mogućim rješenjem.
    Ono što mi smeta je jednoznačnost optužbi. Zašto nije pridodano i 1 400 000 Iračana koje su pobili Ameri na razne načine od invazije (pretežito "kolateralne" žrtve, malo bombe, malo glad!)...
    Nego, video je napravljen za amere, pa treba tom sjebanom narodu dati "slamku spasa", kao nije još ovako gadno, probudite se....što puno bolje zvuči nego ...vaši sinovi i kćeri kolju uokolo i uskoro se vraćaju doma :-(

    avatar

    23.07.2009. (15:10)    -   -   -   -  

  • Jupi

    Bravo Borgy - potpisujem !

    avatar

    24.07.2009. (00:32)    -   -   -   -  

  • mushin munen

    ...u pravu si Borgman...meni prvenstveno ovakvi filmovi služe
    ako mogu čuti neku novu informaciju za koju možda ne znam...i odvojiti
    žito od kukolja...činjenica je da je većina ovakvh filmova napravljena
    amerikance od kojih većina niš' ne kuži...ali zar hrvati kuže...ili...

    avatar

    25.07.2009. (15:52)    -   -   -   -  

  • Para(ne)normalan!

    @Borg, ja se slažem s nihonkichigaiem daj to ipak rađeno za Amere, tj. na stupnju malog djeteta sa puno slika, ironično oni za sebe isto kažu da su "zemlja znanja"!
    To je sustavno generacijama zaglupljivan narod, baš sam jučer gledao Farenheit 911 da malo ponovim gradivo, tip je jednostavno bez nekih preteranih teorija urote dokazao da obitelj Bush i BinLaden direktno šuruju i da je jedini cilj "žrtvovanja" američkih građana napad na Irak. Definitivno jedan od najboljih dokumentaraca sa dokazima koji govore sami za sebe.
    90% Amera još uvijek vjeruje da su oni tu da iračkom narodu dovedu demokraciju (osiromašenim uranom i pametnim bombama), toliko im je mozak ispran pomoću televizije (neobjektivno, pristrano izvještavanje i uskraćivanje informacija, izvor 911) i droge (vojnici se redovito opskrbljuju sintetičkim drogama da bolje rokaju po civilima i da im padnu preostale moralne blokade u mozgu, pogotovo pilotima da mogu rokati po svatovima) još od Vietnama (Apokalipsa danas-film rađen prema svjedočenjima vojnika, vojska nije htjela sudjelovati jer prikazuje pravu istinu pogotovo ljubav zrakoplovstva prema napalmu i civilnim objektima).
    Vojnicima se sustavno govorilo da prvo pucaju pa onda pitaju.
    Borg bio si vojsci, ne znam za tebe, ali ja sam npr. iz predmeta Psihološko ratovanje učio da je napad na civile deklarirani psihološki taktički potez naravno protuzakonit prema Ženevskim konvencijama, ali jako učinkovit za demoraliziranje protivničke vojske koja se zatim brine za obitelj, a ne misli na borbu.
    Ameri sustavno to koriste kao i Izraelci, ja ne vidim ni jednog njihovog generala u Hagu, a vi?!
    Granice licemjerja tu ne prestaju, zatim State Departement sebi daje za pravo da ocjenjuje stanje ljudskih prava u svijetu, prestrašno!?
    Pozdrav!

    avatar

    26.07.2009. (21:02)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...