Komentari

trudnjacha.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • tulipancic

    Ne bih se slozila s tobom, u gradu u Dalmaciji gdje sam ja, vrtic je za dijete kojemu oba roditelja rade,pretezno od 7/8 do 15/16. Mislim da je Sepia u Zg-u, ali tamo je stvarno stanje tesko, previse djece, a malo objekata, a imaju kadra koji bi radio. Isti problem ima i Rijeka, Split... Cestitke za spremanje!

    avatar

    24.06.2009. (21:07)    -   -   -   -  

  • maxivida

    Uuu, ćekaj ćekaj, odakle da poćnem... :)

    Prvo, hejt za 3 tj. 2-in-1 proizvode koji su prerasli u 19-in-one. Mislim da sad furaju tablete za mašinu koje su 9-in-1. WTF?! To znači da su ranije izostavljali iz formule tih sedam-osam stvari koje su potrebne za pranje sudova? I osećaš se kao poslednji luzer ako kupiš one 5-in-1, kao, nešto propuštaš u životu...

    Drugo, isti slučaj kod nas sa džumbusom u spavaćoj sobi. Ne samo da nikog ne puštam nego nekako ne znam ni sama kako da se s istim uhvatim u koštac. Povremeno malo načnem taj krš, ali daleko sam od konačnog rešenja tog pitanja.

    Treće, "ulubljene" sise, muahaha. Nije tako strašno kao što dramiš. Chin up, kao da je poenta bilo čega ikada bila u sisama.

    Četvrto, držim fige Kako, molim? našla sam još pre nekoliko meseci linak za njen blog ovde, pa sam malo čituckala. Kako to da joj osoblje ništa ne govori? Trebalo bi njen muž tamo da pritegne koju doktorsku kragnu. Bezobrazluci bez granica.

    avatar

    24.06.2009. (22:57)    -   -   -   -  

  • ex trudnjacha

    tulipančić - naslov je tizer. pojasniću ga kasnije.

    maxivida - "osećaš se kao poslednji luzer ako kupiš one 5-in-1, kao, nešto propuštaš u životu..." da, da, upravo tako. ludilo totalno. al ja kupim one all-in-1 pa me savest ne grize :D
    i ne dramim, realna sam :P
    i voooolela sam svoje veeeeelike sise. mada, priznajem, lakše je ovako. :)))

    avatar

    24.06.2009. (23:08)    -   -   -   -  

  • maxivida

    gde je taj nastavak? počeću da sumnjam u tvoje wonderwoman atribute...

    avatar

    27.06.2009. (22:49)    -   -   -   -  

  • ex trudnjacha

    hehe, wonderwoman je peglala do malopre. plus je drma pms vec nekoliko dana. ali, sutra je dan za blog!

    avatar

    28.06.2009. (02:45)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...