Komentari

zelenicaj.blog.hr

Dodaj komentar (13)

Marketing


  • Rib@rnica

    je u pravu si...videl sam jen dan ščap od 5 soma ojra, liepi mi je,kaj je je, ali nedam tulike za nj...pusa...

    avatar

    23.06.2009. (22:44)    -   -   -   -  

  • zoccao

    Kad već spominješ krečenje i to s priličnom ljutnjom, možda će ti lakše biti kad vidiš da si postala modna inspiracija slavnom dizajneru Alexander McQueenu. Prateći tvoj blog i uredjenje stana on je došao na ideju i upravo je neki dan objavio svoje kreacije za ljeto 2010 godine.
    slika 1
    slika 2
    Čini se da sad kad krečiš već imaš na sebi cipele i sako od barem 1.000€ komad, a i da si predvodnik mode. Modni soboslikar. Eto, vidiš kako je umjetnost širok pojam.
    Lijepi pozdravi:-)

    avatar

    24.06.2009. (10:03)    -   -   -   -  

  • greentea

    umjetnost je, čini mi se, jednako širok pojam ko i pojam ljudske gluposti za koju je onaj jedan genijalac jednom rekao da je beskonačna ko i svemir. volim nove ideje, al ako je novo, ne znači da ne može bit bez veze. tu sad vjerojatno zalazimo na područje o kojem se ne diskutira - tj. sve je stvar ukusa. moguće da bi mi se cipele i jakna sa slika 1 i 2 i svidjele, kad mi ne bi uskoro slijedio ponovni susret s molerima. ako potom duže vrijeme ne objavim nikakav post, bit će to zato, jer sam postala ubojica i robijam.
    pitanje koje me sad golica: je li netko uspjeo definirati pojam ljepote-općenito?

    avatar

    24.06.2009. (10:14)    -   -   -   -  

  • zoccao

    Prije nešto više od dvije godine urednici, novinari i reporteri američkog lista Washington Post odlučili su napraviti eksperiment i probati malo zaroniti u pitanje koje si postavila na kraju komentara. Zamolili su jednog od najpriznatijih violinista Joshua Bella da anonimno stane na stanicu podzemne željeznice u Washingtonu i svira nekih 45 minuta. Joshua Bell je pristao i na svojoj Stradivarievoj violini je odsvirao koncert za prolaznike sa šeširom ispred njega. Koliko je novaca skupio?

    Članak je vrlo dugačak, inormativan i zanimljiv. Novinari i urednici su prije razgovarali sa stručnjacima o očekivanjanjima što će se desiti, a kasnije su razgovarali s prolaznicima, uposlenicima na toj stanici podzemne, sa specijalistima koji su već ranije pisali knjige o umjetnosti, pa i s direktorom umjetničke galerije i svatko je dao zanimljiv doprinos temi o umjetnosti i doživljaju ljepote.

    Jesu li slučajni prolaznici prepoznali umjetnost i ako nisu, zašto nisu? Da li zato što im je bila irelevantna u tom trenutku ili nemaju kapacitet da ju prepoznaju? Uglavnom, članak pod naslovom ' Biseri prije doručka' pobudio je ogromno zanimanje, a Joshua Bell, koji je tih 45 minuta za većinu prolaznika bio nevidljivi duh, kasnije je skupio preko milijun gledalaca na YouTubu, gdje su svi u vrlo kratkom isječku tog neobičnog nastupa gledali njega, dok su se upravo ti slučajni prolaznici u washigtonskom metrou sad pretvorili u duhove.

    avatar

    24.06.2009. (13:26)    -   -   -   -  

  • Koraljka

    Wow !
    Taklo me u srce, obožavan postole i slažen se s tobon, najrađe bi imala lbt-ove.
    Kad su cipele u pitanju, a ja nekin slučajen pri lovi, znan biti krajnje nezrela i svjesno kupiti one za koje san sigurna da ih neću moći nositi :)) Ka oni šta kupe Pisaca pa ga držu u sefu :)))))
    Gušti su gušti.

    avatar

    24.06.2009. (15:22)    -   -   -   -  

  • kizzy

    ne mogu se zamislit u tim takićima cijelo veče
    al ima slatkih modelića, to moram priznat
    pozdrav.............;o))

    avatar

    24.06.2009. (20:48)    -   -   -   -  

  • Sarah Bernardht

    Ma to je ona;)) Započne s bujicom psovki i suza, natrulim godinama i životnom situacijom tipa pass (NO) matersss ( što bi se u slobodnom prijevodu moglo okarakterizirati kao situacija koja će proći i nije tolko važna, op. n.v. p. v*) pa završi sva blažena u (najskupljim) cipelama koje joj se sviđaju...hihihi..to je mooooja vodenica;))) Cipela imam toliko da sam zbog toga bitku vodila i sa Zakonitim, a sad i sa tatom...oni redovito spominju neke stonoge, a ja se pravim blesava...Planiram si kupiti jedan poseban ormarić za cipele, onak samo za mene, a ne da mi na moje šuuze moj blesavi tinejđer ljepi svoje od blata skorene tenisice, a Dragi svoje ogromne cipelundre..oću da se moje šuzee bude i idu spavati same;))) Nisam nikada kupovala skupe. Bitno je da se u cipe zaljubim, poblesavim, počnem sliniti i ubrzano disati...onda znam da je to to;)) Ak prelaze 500 kunića, okrećem se na peti i bježim u suprotnom smjeru, patim jedno mjesec dana, obilazim gledajuć kak bi ih ukrala, a ak ne zmisle za njih rasprodaju, ondak malo pijem, pišem pjesme, idem psihiću..al prođe, sve jednom prođe;))
    P.S. *opaska nešto večeras pametne vidre
    P.P.S. juuuuuuuuh pa tu ima i slatkih čizmicaaa
    P.P.S. ....ja bi malo slušala o onom skvrnavljenju..jezik sam si potrgala

    avatar

    24.06.2009. (21:35)    -   -   -   -  

  • Koraljka

    Evo si me raznježila skroz, a cipele velike, nosin 39 obične i 40 fine, one za malu, gospodsku nogu :)

    avatar

    24.06.2009. (22:12)    -   -   -   -  

  • suncokretica

    Pa.....lijepo....ali gdje su nike-patike? To je za mene, a ovo samo gledam :)))) I, da, ako je moderno ne znači da mi se mora sviati pa se meni tako ti zaobljeni prsti uopće ne sviđaju. Nekako mi to tupasto djeluje, ako da nešto fali....ali, o ukusima se ne raspravlja! Nema veze, dok ja budem kupovala cipele, promijenit će se moda :)))))))))

    avatar

    24.06.2009. (23:10)    -   -   -   -  

  • suncokretica

    Zaboravih napomenuti da bi ja ipak izabrala neke manolice

    avatar

    24.06.2009. (23:11)    -   -   -   -  

  • rU

    da, većina je nalik na skulpture. zgodne za poziranje u njima a ne i hodanje.

    najradije sam u nečemu komotnom,niskih peta. volim nešto u čemu mogu hodati a ne šepati ... hihihi

    avatar

    24.06.2009. (23:33)    -   -   -   -  

  • pametni zub

    ja bih radije o krečenju. što je moglo krenuti krivo? dulux ili yupol? kakve su to neravnine na stropu?

    avatar

    25.06.2009. (08:10)    -   -   -   -  

  • ana

    slažem se ...niš posebno

    avatar

    25.06.2009. (10:21)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...