Komentari

novilimaci.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • lac

    Prije svega čestitao bih prvacima iz Zaprešića na osvajanju prvenstva. Čestitao bih treneru i našim klincima na lijepoj i dobroj igri koju su prikazali ove sezone. Za korak dalje falilo nam je sreće, a ponajviše homogenosti. Da, nedostajala je pozitivna energija ili jednostavno, "dobra vibra". Ne mislim da su tome krivi naši klinci. Mislim da smo mi roditelji zakazali. Unijeli smo u njihovu svlačionicu negativnu energiju, svojom subjektivnošću, nismo bili realni. Priznali mi to ili ne. Možda bi se se svatko od nas trebao preispitati, jesmo li bili objektivni, jesmo li možda nekoga povrijedili? Svi mi ćesto griješimo , ali gotovo nikada ne kažemo onu ćarobnu "oprosti". Mi, odrasli to jednostavno ne znamo, ili ne želimo izreći. A baš to sam čuo od jednog našeg djeteta "oprosti". Mogli bi nešto naućiti i od mlađih. Zato lijepo se odmorimo i uđimo s dobrom vibrom u sljedeću sezonu.
    Pozdravljam sve aktere naše lige,a posebno naše prijatelje iz Samobora.
    Pozdrav svim roditeljima , našim nogometašima, pozdrav uredniku ovih stranica, svim Radnikovcima i svim ljudima dobre volje! tata Lac

    avatar

    23.06.2009. (19:52)    -   -   -   -  

  • juka

    Pozdrav uredniku!!!!! svaka čast!!!! zahvalio bih se u svoje ime i u ime svog klinca, kao prvo klincima (LIMAČIMA) NK Radnika, koji su ga i bez obzira na neke početne trzvice koje su bile nepotrebne( pa i sa moje strane), primili kao svog stalnog člana i zadovoljstvo je u takvoj pozitivnoj atmosveri dolaziti kako na treninge tako i na utakmice. Lijepo je vidjeti kada vam dijete nakon tako kratkog vremena kaže " Ma ovo je moj klub, a ne Naf..." i da je viddljivo zadovoljan sa društvom koje ga okružuje, a normalno i mi kao roditelji smo odmah zadovoljniji i raspoloženiji. Nadam se i dalje dobroj vibraciji i još boljem druženju sa svim roditeljima... Pozdrav svima, vidimo se u kolovozu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    avatar

    23.06.2009. (21:42)    -   -   -   -  

  • Muhamed Velagic

    U ime Limača NK Inter Zaprešić najljepše se zahvaljujem na čestitkama.
    Moram napomenuti da je NK Radnik bio prava sportska konkurencija i jedan odmotivatora našeg uspjeha te Vam još jednom čestitam kao Vice prvacima.
    Svim Limačima koji prelaze u Mlađe Pionire želim puno uspjeha i sportskog duha i najvažnije fer-play-a.
    Uredniku ovih stranica želim da nastavi dalje kao i do sada uređivati stranice .

    Pozdrav iz Zaprešića.
    --
    Muhamed Velagić

    avatar

    24.06.2009. (09:04)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...