Komentari

myangelbrother.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • emocija

    Tvoje je pitanje u potpunosti opravdano. TKO su ti koji na kraju odlučuju ne samo o sudbini onih kojima su oteli život već i o sudbini njihovih najbližih, čiji se život u trenutku tragedije pretvorio u pakao. Ne trebamo se bojati naslikanog i opjevanog i zastrašenog pakla, imamo ga, ovdje i sada. Tko im je dao pravo da nam oduzmu SVE što smo imali, a zatim se okrenu svojim životima, kao da se ništa nije dogodilo?

    avatar

    23.06.2009. (20:39)    -   -   -   -  

  • Fabijeva mala seka

    Hvala na odgovoru, i potpuno se slazem, oduzmu cijeloj obitelji nadu u bolje sutra zbog svoje nepaznje. Ma bas njih briga dali ce nekoga ubit, jednostavno im nije stalo i njihovi bijedni ograniceni mozgovi nemogu reproducirat sebi da izazivaju sudbinu. Kod takvih ''ljudi'' se ne moze igrati na savijest jer ju nemaju, uopce im nije krivo zbog zivota koji su oduzeli nego im je krivo i tesko zato sta njima prijeti kazna. Ja gledam u novinama za ono smece koje je pogazilo neki dan dvoje mladih, Klaru je ubio a prijatelja joj tesko ozlijedio, BRIGA njega sta je pobrisao zivot djevojci moje generacije i zauvijek unistio zivote njenih roditelja i sestre on i iz bolnice misli samo na to kako da prikaze da je njemu pozlilo i da je tako ostao zaglavljen sa nogom na gasu... Zanimljivo, pogotovo sta unatoc svim tragedijama u kojima ubojici izadju sa imenom u javnost, ovom smradu kao i u jos par slucajeva kada su u ubojstva (jer ih tako dozivljavam) bili upleteni sumnjivi tipovi, polusvijet, i naravno-njegovih podataka nema nigdje.
    Citam da mu ovo nije prvo slicno djelo, ali da sam placa policiju, ovo mu je samo najteze djelo do sada...

    Tko je tom kretenu dao pravo da unisti toliko zivota? Srusi toliko snova? Odakle mu pravo da se petlja u unistavanje necega cemu nije pomogao u stvaranju? Stari drogirani jarac, nakon 3 dana su rekli da nije bio pijan a vatrogasci sa mjesta nesrece su rekli da je bio vidno alkoholiziran... Tko tu koga mulja? Koga on drzi u saci? Jadni roditelji, kao i vi... Izgubili najvrijednije na ovome svijetu a taj pijani stari odvratni jarac ce pozivjet do kraja iako ima 60godina iza sebe, a ona nece nikada dospjeti u te godine zbog tog kriminalca.
    Sram ga bilo, nije mi jasno po kojem principu ova drzava djeluje...

    avatar

    25.06.2009. (14:16)    -   -   -   -  

  • nestaje sunce....

    Marina sam poznavao vrlo površno,ali izlazio sam prije u Dobar Zvuk i znaam kakvu je vibru širio,toga sam svjestan....
    Žao mi je da je morao na taj način otići,ali nažalost,život je i tako vrlo često niz brutalnih i nepredvidljivih sekvenci....
    Žao mi je i tvog brata....
    Vidim da zaista fali,ali jedino ostaje pomisao da vrijeme ne možeš vratiti....
    Možda se nekako treba krenuti s točke od koje se to dogodilo,a vjerujem da je to svakom čovjeku najteže....

    avatar

    22.07.2009. (14:13)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...