Komentari

viridiana.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


 • Nina...

  ...nevjerovatno si mnogo rekla u ovo malo...,ne možda svakom, ali nama koji te pozorno pretimo iz fotelje...to zaista povlači bolne niti...kao da svakom riječju ćupa nešto iz nas...kao pincetom urasle dlačice...malo je bolno ...al bolje da ide van...moja je ja izvučena iznenada...od Nekoga i ja volim ovu drugu...druga je prava...druga ja živi...druga ZNA...a draga što mi još radimo u toj glupoj fotelji...diži se...idemo van...kiša je bila...stala je...sad tako lijep je zrak...idemo malo udahnuti...može?...:))

  avatar

  20.06.2009. (19:57)    -   -   -   -  

 • Sarah Bernardht

  Ne treba nam nitko da znamo koja je prava. A prava je stvar kad imaš nekog ko te voli onakvu kakva jesi...onu pravu ti...osmijeh ti topli;))) onoj pravoj ti

  avatar

  20.06.2009. (20:02)    -   -   -   -  

 • meroveus

  Ne slušaj što bezšavova priča. On drugosnažnije gleda na jednostavnosti koje su svuda oko nas, a takvo gledanje nije popularno stvarnosti i nije preporučljivo drugima u njoj; to više, može učiniti da se izgubi pripadnost njoj. A u stvarnosti treba biti. Stvarnosti trebamo pripadati. Pa čak i ako je plošna i ako je prijetvorna sama sobom. Pojedinac se mora priviknuti i prilagoditi. I to je kao neka obveza, nužnost uvjetovanog kompromisa. Onaj tko odbaci stvarnost morat će odbaciti svoje pripadanje svima, a veoma dobro znamo kako takvi završavaju. Ostaju sami sa svojom bezuvjetnošću.

  avatar

  21.06.2009. (16:31)    -   -   -   -  

 • Nina...

  ...meni se u večini slučajeva svidi "što bezšavova priča"....bilo ovo gore ...ili ovo dole...ili nešto treće....ima tu one žice provodnice....

  avatar

  21.06.2009. (19:44)    -   -   -   -  

 • NovemberBlut

  bas kako nina989 gore rece...bolne niti...strune i dodiri njezne zacudjenosti pred samima sobom...

  avatar

  22.06.2009. (10:54)    -   -   -   -  

 • MISTRESS ANCKSUNAMUN

  Ne treba nam nitko da psoznamo tko smo, što smo, kakvi smo..potrebno je samo vrijeme..vrijeme će pokaziti da li lebdimo na vjetru ili zastajemo u nekom tunelu..mračnom, hladnom..

  Miss A.

  avatar

  22.06.2009. (15:44)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...