Komentari

opsa.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


  • Shelly Kelly

    Licemjeran, Gordon... SAD su u BiH bile i još su vrlo prisutne, kako ranije masovnošću u sastavu SFORa, tako i unutar OHR-a i transinstitucionalnih struktura (RRTF, PIC itd.)
    Utoliko, debakl BiH definitivno je debakl cjelokupnog međunarodnog angažmana, posebno jer iste te zemlje i organizacije nikad nisu jasno definirale ciljeve, izlaznu strategiju i rokove, a posebno ne institucionalnu i individualnu odgovornost organizacija i njihovih predstavnika.
    Podpriča je negativna selekcija kadrova tokom vremena, slizavanje sa polumafijašima i mufljuzima i automatska lobotomija, koja je nastala unutar "IC", dok su domaći polit-štakori bosanskom promućurnošću sagledali situaciju i nastavili po svome... /Ovo sve tvrdim sa 8 godina staža u toj BiH za "te" organizacije./
    Utoliko, Gordon... Spika za prodavat po doma...

    avatar

    18.06.2009. (09:20)    -   -   -   -  

  • davdagic

    @Shelly Kelly, ne radi se tu o licemjerju, međunarodna zajednica, a posebno SAD i NATO kao i EU uložile su velike napore i financijska sredstva u stabiliziranje Bosne i Hercegovine. Uostalom bez toga je pitanje do kada bi trajao rat u BiH. Međutim, usprkos svemu najveći problem je u domaćem stanovništvu koje i dalje u jednom dijelu podržava destruktivnu politiku. Očigledno je da se napor u stabiliziranju mora i povećati u ovome trenutku.

    avatar

    18.06.2009. (15:24)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...