Komentari

potvrda.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • Pokojnici i pijanci

    Drži se.

    avatar

    17.06.2009. (20:18)    -   -   -   -  

  • ossimpleljubica

    Hvala ti, prijatelju.

    avatar

    17.06.2009. (21:25)    -   -   -   -  

  • Ema

    Neka te Isus drži za ruku u svakoj tvojoj terapiji.

    avatar

    18.06.2009. (00:15)    -   -   -   -  

  • Veronika

    «..... Suza se suzom briše. Jer što drugo nego suza sućutne ljubavi nam treba. I najviše što poslije vlastite krivi čovjek može drugom dati, jest upravo - suza.
    Suza Martina i Marijina je ganula Isusa i vratio je život njihovom bratu Lazaru. A uplakanoj Mariji Magdaleni, Uskrsli se ukazuje riječima: "Zašto plačeš?"
    Naša iskrena suza, ili suza drugih nad nama - uvijek dopire do Božjeg srca. Književnik Ivo Andrić iz zatvora gdje je čekao izvršenje smrtne presude piše svojoj majci: "Ti nemaš šta iznijeti do sirotinjsko srce i stare ruke s tragovima rada i bezglasne suze, ali Ti plači i moli, majko, jer tko da me izbavi, ako ne teška suza Tvoja na Božjem dlanu? ....." (p. Luka Rađa, SI)

    Gospodine blagoslovi svaku pruženu ruku ili samo pogled sućuti, a našoj dragoj Ljubici daj potrebnu fizičku snagu a duhovnu si joj već dao. Blagoslovi svaku kap tekućine koja kroz infuziju ulazi u njezine vene i sve tumorske stanice, snagom svoje milosrdne ljubavi, pretvori u zdrave, ljubljeni naš Gospodine.

    Organizirajmo lanac molitvi i posta kao što smo to prije 6 godina učinili za našeg p. Luku, i Gospodin je čuo vapaje i vratio nam ga u život, a liječničke prognoze su bile da neće dočekati slijedeće jutro a ako slučajno preživi ostatak života će provesti samo kao biljka.

    VELIK JE BOG, SVI SLAVIMO GA !!! AMEN, ALELUJA !!!

    avatar

    18.06.2009. (11:21)    -   -   -   -  

  • ossimpleljubica

    Hvala, drage moje @Ema i @Veronika.
    Neka nas sve Isus spoji preko ovog mog trenutnog križa. Svako zlo - za neko dobro.
    Neka se u svim našim srcima rasplamsa iskra ljubavi i prijateljstva.
    Daj nam, Isuse, svima dovoljno poniznosti onda kad nam je potrebna. To je dobar put k zajedništvu u Tebi.

    avatar

    18.06.2009. (12:44)    -   -   -   -  

  • Ema

    Kako se osjećaš, podnosiš li dobro terapiju?

    avatar

    18.06.2009. (23:12)    -   -   -   -  

  • ossimpleljubica

    Za sada prilično dobro. Osim umora, ali baš onog koji ne da sjediti više od pola sata, a kamo li nešto malo uraditi, ne osjećam ništa. Sutra očekujem bolove u zglobovima i oštre, bolne trnce u udovima. Tako je makar bilo u prethodnim ciklusima. Ali, sve se to da izdržati. Zna se tko je uz mene, zar ne? :))

    avatar

    19.06.2009. (00:44)    -   -   -   -  

  • Ema

    Da, uz tebe je tvoj Gospodin Isus. Neka te Srce Njegovo obujmi, neka te svu prožima svojom slatkom ljubavlju, i neka bude tvoja snaga u trpljenju. Srce Isusovo nek ti podari ozdravljenje da ga svjedočiš i dalje među ljudima, ako je to volja Njegova, a mi ga molimo da bude....
    Što se tiče Veronikina prijedloga za lanac molitve i posta za tebe, ja ću se priključiti svakako. Odredite kako ćemo moliti i postiti, da krenemo.

    avatar

    19.06.2009. (10:17)    -   -   -   -  

  • Veronika

    Ana predlaže devetnicu. Ona i ja ćemo ukljujčiti još 7 osoba, svaka će moliti i postiti 1 dan ili svatko od nas svih 9 dana (nije nužno da bude strogi post o kruhu i vodi /tko to može, dapače/, nego samo odricanje od nečega, kao recimo u korizmi). Detalji naknadno kad se Ana vrati (trenutno je na službenom putu). Može nam se pridružiti tko želi. AMDG

    avatar

    19.06.2009. (15:16)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...