Komentari

redbloodedme.blog.hr

Dodaj komentar (27)

Marketing


  • DJ Da Force

    Baš me ovaj tvoj postić nasmijao! :-))

    avatar

    09.06.2009. (16:31)    -   -   -   -  

  • Elle Woods Gone Brunnette

    ja. ja sam se prvo bila zatelebala u mog b-a, još tamo 95-e kad smo se upoznali, ali onda mi je on odmah reko da ga upoznam s kolegom s godine jer da bi ga on ummmmm samo tako grrrrrrrr woooooooow ševio... i otad smo bestići, ja čak i radim za njega, a moj kolega je ispao loš u krevetu i loš u duši...

    avatar

    09.06.2009. (17:37)    -   -   -   -  

  • cistiliste

    aa pa oće to..al kaj ja znam ja imam špurijus i za jedne i za druge...tak da odmah ali odmah znam..da eto, nije moj:))) osim kad sam kao mala..nekih 12-13 godina iskreno se divila..jednom toniju iz kvarta..ali samo zbog stila...:)))

    avatar

    09.06.2009. (20:04)    -   -   -   -  

  • Playlife

    ja jednom zabrijala sa pederom :)) bio/bilo je wooow :))

    avatar

    09.06.2009. (22:51)    -   -   -   -  

  • propheta nemo

    Pa razlike u promiskuitetu su jasne. Pederi su ženske, a lezbe muški. To usput otkriva nešto što žene radije prešute. :D

    avatar

    09.06.2009. (23:33)    -   -   -   -  

  • Nina...

    uh naslovom si me oborila...je stvarno je popizdila...haha...:))
    uvijek te zanimljivo pročitati ..fizičarko...

    avatar

    10.06.2009. (12:29)    -   -   -   -  

  • Zamojac

    hehe.... nije mi se dogodilo da za nekog svog bivšeg doznam da je peder, mada me ne bi čudilo, bilo ih je svakakvih LOL

    Al imam podosta frendova pedera a još i više frendica lezbača... i da, moram se složiti s tobom, koliko god nemam ništa protiv njih, malo su si udrene u glavu :) a i ti njihovi odnosi i kombinacije su meni totalno sulude, koje to dramaturgije znaju bit, ah...

    avatar

    10.06.2009. (15:17)    -   -   -   -  

  • blondinka

    baš si me nasmijala.. imam prijatelje koji su gay i oni su mi ok. Nisam nikada (barem koliko ja mislim i znam) bila zaljubljena u pedera.
    .. meni ne smetaju... :-))

    avatar

    10.06.2009. (21:17)    -   -   -   -  

  • mogu biti sve samo papučar ne...

    okej, nemam ništa protiv njih dok me ne diraju, al pederi očigledno imaju jednu manu, a ta je ona da čim je peder odma ima osjećaj kako se svima treba pohvaliti s tim i da ima bilo kojem murkarcu reć kako bi ga pojebo.
    mislim je ne hodam ulicom i od žene do žene idem i govorin kako bi im ga nabio, al zato meni onaj Slaven koji je deklarirani derpe meni nedavno u komentarima upravo tako.
    Aloooo fakeri, ako niste primjetili, većina heteroseksualaca nije navikla da im se nešto nabija u dupe.
    uglavnom, tija san reć da malo olade.

    avatar

    11.06.2009. (10:49)    -   -   -   -  

  • SATAN ŠAKIĆ

    nisam curica , al kako se moz zaljubit u pedera , pa oni su pederi majku mu

    avatar

    11.06.2009. (15:11)    -   -   -   -  

  • Marekojajesretna

    San svake curice je da ima pedera za frenda pa da s njim farba nokte na nogama i kupuje šešire sa lila cufnekima. Ali eto, tako to neide jer pederi više vole neka druga društva. Kao npr. ona muška. Eto, meni jedan od tih momaka drapa srce u školi. Sa prekriženim nogama mi ipak izgleda muževnije od mnogih hetero koje znam. Dimi kao curica i grli dečkiće... i baš je zgodan.

    avatar

    11.06.2009. (19:38)    -   -   -   -  

  • Kinky Kolumnistica

    Evo ovako, da ne duljim. Tvoj zadnji komentar kod Neverina mi se svidio, kao i nick, doveli su me maloprije na ovaj blog koji sam dosad usput preletjela i pohvatala ovo: zaljubljeni idiot, INXS, Placebo, pisma, kreativnost izrade nakita, tepanje, PMS hrčak :), pisaće mašine u djetinjstvu, jesen...

    Dovoljno da mi se svidi autoričin lik i da poželim navratiti ponovno. :) Uvijek me razveseli kada u blogosferi pronađem novu osobu čiji su mi stil pisanja i izneseni stavovi bliski i u kojima osjećam vedrinu. Večeras sam to našla na tvom blogu, stoga, ukoliko sam dobrodošla, vraćam se još koji put. ;)

    avatar

    11.06.2009. (22:13)    -   -   -   -  

  • Svašta, ali nek je uzbudljivo!

    Jedno sam vrijeme radio i bio prilično dobar s jednim. Fin, kulturan čovjek, stručnjak. Njegova je teorija je da je otkrio pedera u sebi nakon desetak traumatičnih godina pokušaja s nekoliko žena. Koje su mu sve ostavile gorak okus u ustima i puno pitanja. Nije govorio doduše o sexu, nego o općenitim međuljudskim odnosima. I onda je slučajno, u Sarajevu, na službenom putu, počelo. Srodne duše, potpuno razmijevanje, zajednički interesi, prioriteti....Što meni zvuči logično sve do kreveta. Što se tada desi, kako to može postati uzbudljivo, nisam se nikada usudio pitati, kako doista jest, mislim....Sa lezbijkama se nisam baš imao prilike družiti, pa možda griješim, ali i meni se čini da su više buntovne, s pozom, a manje istinski sklone istom spolu! No, možda je to tek muški šovinizam, misliti da ne moće biti bolje bez njega, a?

    avatar

    12.06.2009. (10:43)    -   -   -   -  

  • Neverin

    hehe sjetio sam se jedne reklame od možda preko 2 godine kad je po magistrali pisalo "I homofobi su ljudi" :)

    avatar

    12.06.2009. (15:57)    -   -   -   -  

  • zoccao

    Valjda se ja slabo družim s ljudima. Ne govore mi o svojim sklonostima, niti ih ja pitam. Koji bed, pa ja ne poznam niti jednog pedera ili lezbu. Koma, koma...a možda i poznam, ali ne znam da ih poznam....hmmm...
    Lijepi pozdravi:-)

    avatar

    12.06.2009. (18:47)    -   -   -   -  

  • žnj,prvi ples riječi

    hahahaha,ajme,svjetska si mi s ovim postom. bas sam se nasmijala...
    "Pederi su promiskuitetniji od lezbi." -drago mi je da je ovo napokon netko izjavio. ;)
    "Pederi su manje munjeni u glavu od lezbača. (nisam još upoznala lezbu bez težih psihičkih problema i gomile frustracija..."-hahahaha, pogled bačen na cro lesbian scenu ti je sasvim na mjestu; ali budi svjesna, ima nas normanih.
    i... nisu sve dykes mrziteljice muškaraca. bar ne one koje ja znam. ali da, ima ih masa. ne znam kako je kod pedera, mrze li oni žene? :D /confused/

    avatar

    13.06.2009. (00:52)    -   -   -   -  

  • lidač

    svaki odnos između dva ljudska bića, svojevoljno, dobrovoljno i sa željom da ugode jedno drugome, bez ikakove prihičke ili fizičke i ine prisile, mi je u redu.

    avatar

    14.06.2009. (22:21)    -   -   -   -  

  • Kinky Kolumnistica

    Hvala ti na dobrodošlici, usput sam se sjetila da se nisam osvrnula na ovaj tvoj tekst. :) Što se tiče zaljubljivanja, nikada se nisam nesretno zaljubila u homića, a mislim da znam i zašto. Ako s nekim nešto počinjem, onda počinjem, nemam živaca za natezanja, odugovlačenja i kalkuliranja (niti ja to volim činiti muškarcu), a u odnosu s homićem toga bi vjerojatno bilo ukoliko mi on odmah ne bi htio priznati da je homić pa bi izgledalo kao da me zavlači. Ja volim odlučne muškarce koji junački preuzmu stvar u svoje ruke, jasno i glasno pokažu što žele i znaju kako to dobiti! ;)

    Inače, pisala sam baš o gay parada i homoseksualizmu općenito, danas bi taj tekst trebao biti objavljen u mojoj kolumni na Edusex.org. Nemam ništa protiv njih, dapače, ljudi kao i svi ostali. Ima samo jedna stvar koja me intrigira:

    naprimjer, ako imamo 2 lezbe, one vole žene, zar ne? Ukoliko postanu ljubavni par, zašto je uvijek jedna od njih muškastija u vezi, a druga ženskastija, ako već ne izgledom (što nije rijetkost), onda definitivno ponašanjem? Zar ne bi bilo logično da, ako već vole žene kao žene, da onda obje budu "žensko" u vezi i da uživaju u svojim proženskim afinitetima? :) I neke homićke koje osobno poznajem potvrdile su mi istu stvar, ni same ne znaju zašto je tako, a o umjetnim falusima da i ne govorim. Baš zanimljivo, nije li? :)

    avatar

    15.06.2009. (10:13)    -   -   -   -  

  • slatka paprika

    nisam se nikad zaljubila u pedera ali sam cula da su neki poslije mene postali gej, lol.

    gj je ok, ja volim lidac.

    avatar

    15.06.2009. (23:03)    -   -   -   -  

  • Jeanny

    Zanimljivo... lako čitljivo... i nasmijalo me nasmijalo...

    avatar

    17.06.2009. (21:03)    -   -   -   -  

  • zvonjava

    ne poznajem ni jednog pedera... bar mislim... ;))

    avatar

    17.06.2009. (21:22)    -   -   -   -  

  • Kayser S'Ozren

    Nažalost, ja sam tradicionalno čeljade i izbegavam pedere i lezbe. Mada, kontam da bi mogao i da se družim s tako nekim samo da mi ne preti po guzi ili tako nešto. Ono što me najviše muči zapravo jeste to što stalno galame kako nemaju prava i kako se eksponiraju i nisu normalni. To mi smeta. Napiši ponekad još po koji put o njima. Možda mi se i svidi u guzu :-P

    avatar

    18.06.2009. (09:38)    -   -   -   -  

  • Đus

    sad znam na koju temu ćeš pisat doktorski rad. :)
    da odgovorim na pitanje - ne, nisam se nikad zaljubio u pedera.
    i koliko znam, nijedan se nije u mene.
    u lezbu možda i jesam, a da nisam ni znao... hm...
    je l' se koja lezba u mene- ne znam, sumnjam.
    znam samo da sam bio u vezi s 2-3 samozvane bipsićke...
    pozdrav!

    avatar

    21.06.2009. (10:31)    -   -   -   -  

  • Joanna has left Stepford

    mislim da ne:) ili moji bar još nisu izašli iz ormara:))) nikako ne razumijem zašto su muški u toliko strahu od pedera, kao da samim time što dečko voli dečke nema kriterije i ukus:) e da i super mi je ona organizacija:hrvatski homofobi...fobija je bezrazložan strah od nečeg:) dakle oni priznaju da su bezrazložni, dakle...

    avatar

    21.06.2009. (13:55)    -   -   -   -  

  • schmutzy

    opako.nemres bas rec da imaju psihickih problema ovako javno...

    avatar

    25.06.2009. (00:55)    -   -   -   -  

učitavam...