Komentari

anksioznost123.blog.hr

Dodaj komentar (1)

Marketing


  • Z.

    Izuzetna stranica, vrlo kvalitetan odabir sadržaja! Bravo!
    Upoznala sam sve strane, uspone i padove zbog problema koje navodiš u svojim tekstovima. I, vjeruj, niti jedna stručna stranica nije mi dala tako puno informacija poput ove tvoje.
    Kao što sam rekla, poznata mi je cijela priča, kako njen tamni, tako i njen, na sreću, svjetli dio. I zato sam odlučila komentirati članak, jer svjetla strana uistinu postoji. Dvanaest godina trajala je moja borba. Nisam se predavala i kada je bilo najtamnije, ja sam i dalje gajila nadu. To me je spasilo. Navodiš antidepresive kao jedini izlaz. Tu ti moram reći da to nije baš posve točno. Sve generacije antidepresiva ja sam isprobala. Bila sam pravi pomodar. Kada god bi došla svojoj psihijatrici, ona poput nekog fashion-gurua, vadila je neke “nove” generacije lijekova. Sve sam isprobala, ali ipak najvažnije i na kraju presudno je bilo kolikom ustrajnošću sam sudjelovala. i ponekada i sama inicirala rad na onom u čemu zapravo leži ključ problema: JA SAMA. Tražile smo, kopale, odmotavale stara klupka, sve dok jednog dana sama sebi nisam uspjela dočarati tu sliku koja je cijelo vrijeme bila na dlanu- Naime, mislim da je problem u glavnom povezan sa njekanjem vlastite osobnosti. Često se to pojavljuje zbog očekivanja iz najranije dobe, to moraš, to možeš, to se od tebe očekuje. I naravno, idemo tim tijekom, jer ne želimo biti lošiji od drugih, ne želimo razočarati. A ona osoba koju najviše povrijeđujemo, koju najviše ranjavamo smo zapravo mi sami. Tada se, bar je kod mene tako bilo, javlja ta stješnjenost i umiranje vlastitog JA. Kada sam to otkrila, sve je krenulo na bolje, da ne velim da sam sve lijekove odbacila u roku od TJEDAN DANA!!! Stvarno istina, nakon 12 godina korištenja. U meni je odjednom bilo dovoljno i serotonina i adrenalina i svih drugih supstanci, koje sam do tada uzimala umjetnim putem.
    Želim od sveg srca SVIMA koji su ikada zavirili, pa makar samo krajičkom oka, iza te tamne zavjese, da pronađu put ka sebi i svom pravom bitku, jer samo tako mogu biti cjelovite osobe.
    Puno pozdrava tebi i tvojim čitateljima i još jednom čestitke na stranici!

    avatar

    31.05.2009. (22:06)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...