Komentari

justthepine.blog.hr

Dodaj komentar (14)

Marketing


  • Šima

    a stvarno te krenulo, nema šta!

    avatar

    29.05.2009. (12:51)    -   -   -   -  

  • tičerica

    ima dana (tjedana nekad) kada stvarno ne treba izlaziti iz kreveta. ali, da te utješim: meni kada tako krene, obično ispucam svu količinu pehizma za idućih mjesec, dva, pa sam onda mirna. :D

    što se tiče zvjezdanih staza, sličnosti sa star wars su se samo dotaknuli (uz komentar da je l' svaki sf film u zadnje vrijeme mora imati makljažu nekakvim mačevima) - puno više im zamjeraju kirka bez humora, "manjak cerebralnosti" nauštrb makljaže i ka-bum-efekata - kako je netko rekao, onda nelogičnost toga da logični vulkanci čekaju ko ovčice da im unište planet umjesto da posjedaju na brodove i kidaju što dalje mogu, pa onda slučajne slučajnosti kao npr. kada mladog spocka izbace baš na isto mjesto gdje se nalazi stari spock... ovo samo navodim neke od stvari koje sam popamtila - totalno nepovezano, jer film, kao što sam i rekla, nisam gledala. (ali ljudi tamo su si stvarno dali truda izanalizirati film, da ne kažem istrančirati. :D)

    avatar

    29.05.2009. (17:57)    -   -   -   -  

  • Živjeti svoj život

    Ovaj,ne ljuti se....ne mogu se presati smijati svemu što se izdogađalo. Ti si jedini kojeg znam da je cijeli ormar pridržavao glavom. A sada ozbiljno...čestitam ti na završnom ispitu. Bravo!

    avatar

    29.05.2009. (19:42)    -   -   -   -  

  • Hvalospjev gluposti

    @Šima... Bog i bogme je :-) I da...krepao je na poslu server. Točnije HardDisk. I kaj misliš gdje sam sad? Da...baš na tom mjestu.

    @tičerica... Naravno da peh prođe nakon mjesec dana idiotarija :-) Gore, malo poviše piše kaj se zadnje desilo. I naravno da nisam danas mogao na jazz festival. Srećom, jučer sam bio. Makar jedan dan.

    Da Kirk nije humorsitičan? Koji su oni film gledali??? Mislim hello!!!! Po mom shvačanju filma uopće nisu čekali ko ovčice već su im majstori uništili flotu jer... Ma neću govoriti jer ću ti pokvariti film. Kaj ti koji rade raščlambe nisu zaista gledali film? Meni tamo ima puno logičnih stvari. Možda sam ja problem :-)))) Kao i obično :-D

    @živjeti svoj život... Samo se ti smij. Budimo realni, bolje da se to meni događa nego tebi ili nekom od vas. Danas su me pitali kako se mogu smijati na sve te stvari. Jednostavno. Nisam mazohist. Jednostavno svijet gledam sa vedrije strane. Naravno da sam bio pist off malo i da sam sad pist off na prokleti hard disk, ali ono... Dobit ću bore koje će uništiti moju ljepotu :-))))))) I da...ni ja nisam nikad vidio nekog da drži ormar s glavom. Do prije neki dan. Mamu im i ormaru... Hvala za čestitku ;-)

    avatar

    30.05.2009. (23:25)    -   -   -   -  

  • Kinky Kolumnistica

    Tebe u kratkom razdoblju uhvati više pehova pa ćeš onda možda biti miran s njima neko vrijeme, a ne svako malo pomalo. :)) A ono sa ženskom vozačicom me ne čudi, naime, i sama sam žensko, ali odgovorno tvrdim da većina žena vozi stravično loše. I onda ispadne da muškarci imaju više nesreća, a u ovom tvom slučaju, iako si pravno gledano ti kriv, zapravo nisi kriv jer zašto je dotična toliko nesigurna u sebe da ne zna je li ili nije zeleno, samo zato jer drugi nisu krenuli kad i ona?

    avatar

    31.05.2009. (16:13)    -   -   -   -  

  • Hvalospjev gluposti

    @Kinky... Mogu to mačku o rep okačit. K riv sam. Ona je rekla da joj je žao, ali meni to neće pomoći jer ću platiti skuplje osiguranje. No nema mjesta očaju... Malo više ću šparati i platiti osiguranje :-) S pehovima ćemo vidjeti... Javit ću sigurno ako se pojavi opet koji :-D

    avatar

    31.05.2009. (19:54)    -   -   -   -  

  • bastet

    Jel to nešto u zraku? Slušaj moje pegule: neki dan mi se na komp prikačio virus Dialer. Srećom primijetili smo na vrijeme pa nas je ogulio "samo" za 5 GB, ili ti 100 kuna.
    Prekjučer stavim ribu peći u rernu. Za pol sata skužim da se riba još uvijek "ne čuje". Otvorim vrata od rerne, a ono nula bodova. Svjetlo ne radi, a u rerni malo hladnije nego u friđu. Da ti sto bogova. Novi Gorenjac, kupljen u 8. mjesecu za pristojne pare. Umjesto da finog ručka, kuhaj djeci hrenovke. Zovi servis. Ne mogu doći prije ponedjeljka. Muž doš'o kući, skužio da sat na štednjaku treperi, nešto po njemu pročačkao i svjetlo i grijači odmah proradili. Mi ispali seljaci. Samo zato što je u uputama za štednjak netko zaboravio priložiti upute za programiranje sata ili bilo gdje navesti činjenicu da rerna ne radi, ako sat nije namješten.
    Pa onda kasnim na posao, skačem na bicikl, krećem, a ono ne ide... Pogledam probušena guma. O manjim tricama koje su me ovih dana zakačile da i ne govorim. Sve u svemu tjedan za zaboraviti!

    avatar

    31.05.2009. (20:48)    -   -   -   -  

  • bastet

    Ispravak netočnog navoda: riječ je o virusu Downloaderu, a ne Dialeru! :)

    avatar

    01.06.2009. (08:55)    -   -   -   -  

  • Hvalospjev gluposti

    @bastet... Da...baš sam si gruntao kako te dialer mogao pogoditi ako koristiš adsl ;-) Paziti se treba... I da... Nije tolko stvar u tome kaj ti je 5GB skinuo nego kakvog smeća ti je skinuo. Pitaj Slovence zakaj u uputama ne piše da pećnica ne radi ako ne radi sat. Ali prije toga pogledaj u onu tablicu pogrešaka i samopomoći. Možda ti tamo piše. A kaj reć za ostalo nego...ide ti :-)

    avatar

    02.06.2009. (08:25)    -   -   -   -  

  • lidač

    e, znaš onog neuspješnog samoubojicu iz Alana Forda? To je peh.

    avatar

    02.06.2009. (21:07)    -   -   -   -  

  • bastet

    E i svaka ti čast za ispit, meštre! :)

    avatar

    03.06.2009. (17:03)    -   -   -   -  

  • dolphinA

    Ma neeee, u zagrebačkoj jutarnjoj gužvi se može kretati bez problema šminkajući se :). I to na vrijeme da se ne zbunjuje ostale....amaterke najobičnije ove dvije :))).
    Nadam se da su ti se dani popravili :).

    avatar

    20.06.2009. (20:58)    -   -   -   -  

  • Andrejevna

    Uh, kakvi pehovi!!! :)))

    avatar

    25.06.2009. (17:00)    -   -   -   -  

  • Sidney.Lupin

    Nije ti lako..... Čestitam na završnom ispitu! Koja je bila tema?
    Znam da se kasno javljam pa nemam pojma hoćeš li vidjeti ovaj kom, ali malo sam zapela na tvom blogu......
    Super su ti postovi! :-)
    Ciao!
    Aufwiedersehen!
    Arrivederchi!
    Au revoir!
    Bye!
    Bok!

    avatar

    20.07.2009. (23:27)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...