Komentari

demor.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • bubamara

    ovo je lijepa pjesma, ali smatram da bi još one lijepše trebala posvetiti ovom daru što ti je poslan s neba( znaš na šta mislim)....
    i njegovati taj dar bez imalo sumnje, bez imalo razmišljanja.....

    avatar

    23.05.2009. (17:27)    -   -   -   -  

  • Z.OKI

    Nadam se da si i dalje sretna i da uživaš u ljepoti življenja:-))
    Lijep pozdrav:-))

    avatar

    24.05.2009. (20:12)    -   -   -   -  

  • Duffy D.

    Zaljubljena si? Jesi, jelda? :D

    Povlačim se na kratko, došla sam ti samo pusu ostaviti.
    Čuvaj mi se.

    papa. :*

    avatar

    24.05.2009. (20:46)    -   -   -   -  

  • SirSummerShiningStar

    Ljudsko srce je tajanstveno.Osoba koju si dobila kao poklon je dobra.Ta osoba te voli.Davno, davno, kad smo bili savršeni,kad smo bili u zagrljaju Boga, pitali smo se - postoji li nešto bolje? I tad smo kao kapljice kristalne rose, nošeni životima i tegobama, spustili tu gdje smo sad.Sad pak , opet, tragamo za istim tim zagrljajem , kojeg smo napustili tako davno.Pazi da ne izgubiš to što imaš, tek tada ćeš shvatiti što si izgubila, tek tada će ti biti jasno.A pogotovo nemoj povrijediti tu osobu.Jer će patiti.Znaš kako to boli.Postojalo je nešto što ti se činilo kao pravo,a ispalo je krivo.Poslije toga ,jedan trenutak, činilo ti se pravo, ispalo je krivo.Shvaćaš li da je to nešto što moraš naučiti? Da moraš malo razmisliti o stvarima, jer tvoje srce je snažno, jakih osjećaja,i lako dobije krila,a kad mu ih netko "sreže" znaš kako to boli. Ja ti kažem : " Bolje anđeo u ruci nego vražićak na grani" - zvuči brutalno, ali to doista je tako.Nadam se da ćeš shvatiti.Ja ti nadalje, želim mir i ljubav.Ajde šapni svojem srcu da se smiri malo, da malo ne traži nešto drugo, da malo strpljivo bude...I znam, vjerojatno je teško, vjerojatno u misao dođe koji put i ono drugo, što bi bilo kad bi bilo, što kad bi, što ako bi..Srce imaš samo jedno, ono ne može biti razdvojeno.To je to. Lijep pozdrav.

    avatar

    25.05.2009. (13:02)    -   -   -   -  

  • Dalmatinka*Esmee

    O BOZE, cijeli dan slusam ovu pjesmu iako inace ne slusam enriquea... i nikako ne nailazim na nju, nego bas danas, ovdje :D nevjerojatno.
    ponekad nas takve slucajnosti odvedu u krivom smjeru. ponekad.

    avatar

    25.05.2009. (18:43)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...