Komentari

dalmata.blog.hr

Dodaj komentar (18)

Marketing


  • čiovka

    Najlipša riva i škola na svitu!
    A šta se bisera naših juniora tiče..... da san sve pisala mogla san lipu knjigu ispisat! :-))

    avatar

    22.05.2009. (21:38)    -   -   -   -  

  • Raspe

    Ovo je kad smo isli na Slapove Krke i jesan li ti reka da nije Stefica Betica nego Stefica Svilan.

    avatar

    22.05.2009. (23:39)    -   -   -   -  

  • galeb

    za školu neznan, ali ti nije najlipša riva na svitu, jedna jedina je najlipša na svitu... e... nedan van lipi moji trogirani gušta, moran vas pinku podbost :)))))

    avatar

    23.05.2009. (12:23)    -   -   -   -  

  • čiovka

    Galebe, a jel ti to misliš na ono klizalište,a? ;-)))))))

    avatar

    23.05.2009. (15:03)    -   -   -   -  

  • galeb

    ne, čiovka, mislija san na onu rivu sa licem carske palače i nizom secesijskih zgrada koje joj daju jedinstveni šarm, a na podu su danas ploče, sutra možda keramičke pločice iz nekog banja ili obično žalo, apsolutno nebitno u aritektonskoj vrijednosti njenog lica

    avatar

    23.05.2009. (22:36)    -   -   -   -  

  • Andrejevna

    Hahaha, kakve ideje...pomoć u pisanju maturalnog rada...e, baš si me nasmijao, pogotovo kada pomislim kako to izgleda kada ti tlak skoči na 600...:))))

    avatar

    24.05.2009. (21:34)    -   -   -   -  

  • DALmata

    čiovka-definitivno najlipša škola i riva....ma pusti ti galeba to on nemore o muke.....:)))) a nek se malo tješi štaš od njega:))))

    Rašpe-e moj Rašpe...je u pravu su šta se uciteljice tice,a meni nije za zamirit....godine cinidu svoje :)))) a sad si me još više satra.......kako ono Guina jel ? :)))) a da nisi ti oni mali do uciteljice.....da me ubiješ neznan ko je još bija sa ciova .....hm hm aj ti nama lipo reci koji si da se ne patimo.......jel tako čiovka :))))))

    galeb-znan kompanjo da ti nije lako priznat ,ali ipak kad se sve skupa zbroji ,oduzme,podili,pomnoži ,izvadu korjeni opet je trogirska najlipša riva na svitu.....:)))))) jesi li me ? jesi li me???? mislin posla u kurac :)))))

    Andrejevna-da ideje,ma nemoj mi ništa govorit....satra me cili dan ......a šta ces moje je pa da je i gori :))))) eno jutros to ima samo odnit nece valjda i to zajebat :))) diga san ga u 6,30 da nebi zakasnija.....kako me samo blido gleda hahahaha.....ka ono jesi ti stari normalan pa me dižeš u ovu uru hahahahaah

    avatar

    25.05.2009. (07:28)    -   -   -   -  

  • DALmata

    carla-e znan da ti je drag ....zna se on uvuc pod kožu :))))) ....nego a kad ti je tako puno drag a bili ti njega vazela na jedno misec dana kod sebe aaaaaaaaa?????......:))))))

    avatar

    25.05.2009. (07:31)    -   -   -   -  

  • čiovka

    Tako je! :-))))

    avatar

    25.05.2009. (08:08)    -   -   -   -  

  • slatka kao grijeh

    Za najlipšu rivu je suvišan svaki komentar :)))

    Nego..znaš...
    svatko ti se danas služi internetom..
    nije baš dobro šta si napisa da si mu pomoga napravit rad..
    Ima zločestih ljudi a tamo na stranici ti piše ime i prezime maloga...
    Nemoj se jidit na opasku

    avatar

    25.05.2009. (09:02)    -   -   -   -  

  • Raspe

    Je, ali nije Guina. I nemoj mi govorit za godine jer imamo mi jos dobro kumburit do skroloze.

    avatar

    25.05.2009. (09:15)    -   -   -   -  

  • DALmata

    čiovka-pa normalno da je tako :) a kad ja to nisan bija u pravu hahahahahaha

    slatka- opaska na mistu....hvala....a to da ima svakakvoga svita na netu nije potribno ni spominjat......

    Raspe-jesmo roge daleko od skreloze....a vidi mene aaaaaaa???? ..... ne da san zabuca uciteljici ime neg se cak nemogu sitit kako si se ti zva.......nekako si mi izaša iz memorije,sorry ali tako je ......pa sad reci da nisan iša bokun na kvasinu.......a kako necu zaboravit u ove sve godine jel.....njih par viđan s vrimena na vrime a tebe gospe mi nisan odonda vidija ni cuja ....pa kako je ???? jesi li ti još u Trogiru? ...žena dica???? e a sad ako ti se neda ovod javno pisat ništa o sebi a ti lipo onda na : mgcroat@hotmail.com.............baš mi je drago da san ovod naletija na nekoga iz moga razreda ....... i ko sad kaže da net nije dobra stvar aaaaaaaaaaa

    avatar

    25.05.2009. (09:35)    -   -   -   -  

  • nataša

    ajme, kako te razumin ! imam i ja jednog takvog doma ... a šta ću ... cili je na mater, pa mi more i sist na glavu, da ne kažem šta gore ! :-)

    avatar

    25.05.2009. (09:36)    -   -   -   -  

  • čiovka

    Vidin, ti si se sitija.... meni kliker još nije upalija.... a slika mi ništa ne znači, skroz san smantana šta se faca tiče! :-)))))

    avatar

    25.05.2009. (10:46)    -   -   -   -  

  • galeb

    nisan te posla u niku stvar, ma nikad neću priznat da je ijedna riva lipša od splitske pa makar me obisili na jedno od onih višala ča su sada doli na njoj...
    evo poviri ovod (največi svjetski forum za arhitekturu) pa vidi na koje je misto u svitu splitska riva (moja slika) po ocjeni svitskih arhitekata i urbanista...
    e... :)

    avatar

    25.05.2009. (11:42)    -   -   -   -  

  • Katja

    A ko ti je kriv šta imaš nasljednike ? :)))))))))
    Riva je lipa, al ni naša nije ružnija.

    avatar

    25.05.2009. (12:14)    -   -   -   -  

  • DALmata

    nataša- e onda znaš kako to izgleda :)))) i moj je na mater loooool još najbolje da priznan da je na mene ......tata je ka ono ajmo rec vridan covik :)))))

    čiovka-garaža :))))

    galeb-aha tod smo ......ipak san te užga aaaahhhhaaaaaaa :)))) sad ceš se ti nasmijat...odkad su je priuredili oli bolje rec unakazili nisan bija sve skupa 10 puta na njon....nikako nije to ona moja riva .....nezna se ko je luđi ovi šta su je sad vako usrali ili oni šta su je bili asfaltirali .......nek vratu one bovane .........a znaš ti onu svakome je lipa ona njegova ,a ja tija netija ja san ipak trogirsko dite....iako priznajen da mi je i ova splitska priresla srcu

    Katja- asam sebi :) al neka njega ...... a šta bi bija život bez njegovih monadi :)))....gledajuc njega gledan sebe prije koju godinicu .....aj aj dobro prije koju više godinicu.
    Istina ni Šibenska nije ružna...sve su naše rive na svoj mot lipe .

    avatar

    25.05.2009. (12:41)    -   -   -   -  

  • galeb

    e... s ovom zadnjom besidom si najboje zaključija temu rive... dunkve kumpanjo, dobro je dok moremo bit u zdravlju i veselju i na jednu i na drugu :)

    avatar

    25.05.2009. (14:57)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...