Komentari

translator.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


 • makedo

  Men marry because they are tired, women because they are curious; both are disappointed.
  Mr. Wilde
  :)

  avatar

  25.05.2009. (08:01)    -   -   -   -  

 • dejmon

  Ovo treba prijevod za nas normalne ljude.

  avatar

  28.05.2009. (21:16)    -   -   -   -  

 • miti

  Zanimljivo, pogotovo budući da nam je baš bila 3. godišnjica mraka ehm, braka ;-) pa sad iz tog konteksta gledano... ne, ne propadam zbog braka. ako propadam, to je zato što se pustim, ali se uvijek mogu opet podići, ako hoću. :-)
  (btw, you're my favourite contemporary writer!)

  avatar

  29.05.2009. (22:44)    -   -   -   -  

 • Branko Stojković Štit

  TITOV USTAV SFRJ-a IZ 1974. GODINE JE SASTAVILA VATIKANSKA MASONSKA LOŽA NA ČELU SA PAPOM PAVLOM ŠESTIM. (2)

  DOSLOVNO SMO POSTALI SRAMOTA OD DRŽAVE

  Tito je pripremio rat u SFR-Jugoslaviji, sa Rimokatoličkom crkvom, i to po donesenom Ustavom iz 1974. godine, a Mesić je taj rat 1991., sproveo. Rezultati toga rata jesu sve ovo što mi danas uživamo; bijedu, siromaštvo i nezaposlenost... Cijelo društvo je prožeto sa svim negativno-sti-ma.

  Nitko nije mogao ni slutiti što sve će nas zadesiti. Komunisti su sve to znali, pogotovo Centralni komitet SKJ-a. Ti drugovi bili su protiv eksploatacije tuđeg rada, pljuvali su po kapitalizmu i zapadu, dok u socijalizmu je Josip Broz Tito bio najveći kapitalista....

  Gdje ima danas većih materijalista od bivših komunista. Gotovo izašli su iz "ateizma" i postali svi vjernici. Zdravko Tomac je radio na tom ustavu, a pogledajte ga sad - preobratio se u pobožnog čovjeka. Samo su preokrenuli svoje kapute, i zauzeli mjesta po kapelicama.

  Kako su pričali: "nitko ne smije ograničavati radnika", a zahvaljujući njima, danas radnici su izbačeni na cestu... Tupili su: "Radnici su ravnopravni sa drugim radnicima - u kriminalnoj pretvorbi i privatizaciji uzeli su im imovinu. Kako su desetljećima lagali da - radnici odlučuju o svemu.

  Bivša UDBA i Rimokatolička crkva su povezali se u pljački Hrvatskog naroda. Podijelili su na pola; novace, nazive ulica, medije, nekretnine, itd. A narod živi u neimaštini, sa raznim porezima oko vrata, kreditima i ovrhama.... Žalosno je da mnogo ljudi u "Novoj Hrvatskoj" prošli su kroz zatvore, i razne psihijatriske ustanove i bili kažnjeni na razne načine...

  -----------------------------------------
  BRANKO STOJKOVIĆ
  23. 11. 2015. godine
  ---------------------------------------
  http://crostojkovic1958.blog.hr
  HRVA TSKA / BJELOVAR, 43000
  brankostojkovic152@yahoo.com
  Članaka; 2887.
  ++++++++++++++++++++++
  Mobitel: 095/8148290 (ŠTIT)

  avatar

  29.12.2015. (09:35)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...