Komentari

berix.blog.hr

Dodaj komentar (13)

Marketing


  • Zora

    Drago mi je da redovito radiš Work jer ćeš tako sigurno imati rezultate. Ja mislim da je moj Work učinjen. Redovito sam ga radila 2,5 godine. Za razliku od tebe ja sam ga radila uvijek sa nekim iz jednostavnog razloga jer druga osoba vidi turnarounde koje ti ne vidiš i podsvjesna uvjerenja koja ti ne vidiš. Ako radiš sam, um ti često puta servira turnarounde koje on želi, a ne one koji bi te stvarno oslobodili. Pozdrav.

    avatar

    20.05.2009. (23:13)    -   -   -   -  

  • guest01

    imam jedno pitanje oko izvodjenja theWorka, nekada imam toliko misli za inquiry da mi teba pola dana da ih sve prodjem.
    Ako imas takve situacije, zanima me kojim redosljedom ih ispitujes i da li neke jednostavno preskocis ili mozda napravis preokrete bez 4 pitanja?
    Po kojim kriterijima to odlucujes ?

    avatar

    22.05.2009. (08:44)    -   -   -   -  

  • K@te

    Malo kopipejsta o hrani, vježbanju itd.

    Q: Doctor, I've heard that cardiovascular exercise can prolong life. Is this true?
    A: Your heart is only good for so many beats, and that's it... don't waste them on exercise. Everything wears out eventually. Speeding up your heart will not make you live longer; that's like saying you can extend the life of your car by driving it faster. Want to live longer? Take a nap.

    Q: Should I cut down on meat and eat more fruits and vegetables?
    A: You must grasp logistical efficiencies. What does a cow eat? Hay and corn. And what are these? Vegetables. So a steak is nothing more than an efficient mechanism of delivering vegetables to your system. Need grain? Eat chicken. Beef is also a good source of field grass (green leafy vegetable). And a pork chop can give you 100% of your recommended daily allowance of vegetable products.

    Q: Should I reduce my alcohol intake?
    A: No, not at all. Wine is made from fruit. Brandy is distilled wine, that means they take the water out of the fruity bit so you get even more of the goodness that way. Beer is also made out of grain. Bottoms up!

    Q: How can I calculate my body/fat ratio?
    A: Well, if you have a body and you have fat, your ratio is one to one. If you have two bodies, your ratio is two to one, etc.

    Q: What are some of the advantages of participating in a regular exercise program?
    A: Can't think of a single one, sorry. My philosophy is: No Pain...Good!

    Q: Aren't fried foods bad for you?
    A: YOU'RE NOT LISTENING!!! ..... Foods are fried these days in vegetable oil. In fact, they're permeated in it. How could getting more vegetables be bad for you?

    Q: Will sit-ups help prevent me from getting a little soft around the middle?
    A: Definitely not! When you exercise a muscle, it gets bigger. You should only be doing sit-ups if you want a bigger stomach.

    Q: Is chocolate bad for me?
    A: Are you crazy? HELLO Cocoa beans ! Another vegetable!!! It's the best feel-good food around!

    Q: Is swimming good for your figure?
    A: If swimming is good for your figure, explain whales to me.

    Q: Is getting in-shape important for my lifestyle?
    A: Hey! 'Round' is a shape!

    Well, I hope this has cleared up any misconceptions you may have had about food and diets.

    And remember:
    'Life should NOT be a journey to the grave with the intention of arriving safely in an attractive and well preserved body, but rather to skid in sideways - Chardonnay in one hand - chocolate in the other - body thoroughly used up, totally worn out and screaming 'WOO HOO, What a Ride'

    AND.....

    For those of you who watch what you eat, here's the final word on nutrition and health. It's a relief to know the truth after all those conflicting nutritional studies.

    1. The Japanese eat very little fat
    and suffer fewer heart attacks than Americans.

    2. The Mexicans eat a lot of fat
    and suffer fewer heart attacks than Americans.

    3. The Chinese drink very little red wine
    and suffer fewer heart attacks than Americans.

    4. The Italians drink a lot of red wine
    and suffer fewer heart attacks than Americans.

    5. The Germans drink a lot of beers and eat lots of sausages and fats and suffer fewer heart attacks than Americans.

    CONCLUSION

    Eat and drink what you like.
    Speaking English is apparently what kills you.

    avatar

    22.05.2009. (21:20)    -   -   -   -  

  • neazess

    @Kate: Genijalno, mislim da ću ovo proslijediti na nekoliko mail adresa :D

    avatar

    23.05.2009. (00:12)    -   -   -   -  

  • K@te

    @Nea: Slutila sam da će ti se svidjeti ;)

    avatar

    23.05.2009. (00:15)    -   -   -   -  

  • Zora

    Vezano za hranu: Jako mi se ovo sviđa. Bila sam dvije godine na makrobiotici i ne samo što sam patila jer nisam jela stvari koje volim nego sam dobila i nekakvu šugu na nozi, koja je prošla kad sam se vratila na normalnu prehranu. Mi ne znamo što našem tijelu treba a što mu škodi, sve su samo priče. Mislim da pretjerivanje u bilo čemu škodi, i stres oko toga što bismo a što ne bismo trebali jesti svakako škodi (najviše!). Ja sam jedno odlučila: Ja se na planetu Zemlju neću vraćati zato jer nisam jela mortadele a željela sam.
    Vezano za Work: Ja se nisam opterećivala koje ću misli obraditi. Obradila bih koje bih obradila, obično one koje su mi se činile najjače, a druge bih zapisala za drugu priliku. Obavezno sam se dogovarala za raditi Work s nekim jer sam tako spriječila svoj ego da odustane. Kad bih se s nekim dogovorila imala sam obavezu da to i napravim. U početku me je na to praktično prisiljavao moj prvi facilitator koji me je redovito zvao iz Portugala i meni je bilo neugodno da se ne pripremim. Ukoliko nekome treba pomoć oko Worka, na raspolaganju sam.

    avatar

    23.05.2009. (07:38)    -   -   -   -  

  • K@te

    @Zora: I meni je mortadela jako fina, ali općenito rijetko jedem suhomesnate proizvode pa tako i nju. Berixu mortadela spada među velik broj vrsta hrane koje mu smrde.

    Jesi li na facebooku vidjela najnoviju Berixovu sliku?

    avatar

    23.05.2009. (10:06)    -   -   -   -  

  • blog Sadašnjeg trenutka

    @Zora: "Ja mislim da je moj Work učinjen."
    Sto to znaci u svakodnevnom zivotu? Da ti se vise ne dogadjaju stresne misli? (npr. "nesto lose ce se dogoditi") Ili ti se dogode, pa instant napravis Work bez da svjesno prolazis kroz 4 pitanja i izokretanja?
    "Mi ne znamo što našem tijelu treba a što mu škodi, sve su samo priče."
    Znaci, ne znas da li mu tvoj nacin prehrane trenutno skodi? Ja ne znam jos sto mojem skodi, a sto ne - u fazi sam eksperimentiranja i toga da vidim kako tijelo reagira... Za mene takav pristup trenutno najbolje funkcionira - sa njim se trenutno najbolje osjecam (ako pricamo o stresu)

    @guest: moj pristup je isprobati i vidjeti kako funkcionira za mene. Isprobati pa makar to znacilo da u tom trenutku ne radim Work kao po prirucniku. S time da se toga drzim samo kada radim sam sa sobom. Ako sam facilitator onda slijedim skolske upute.
    E sad, nazad na tvoje pitanje. :) Ako bi mi se dogodilo da imam jako stresnih puno misli, izabrao bih onu koja je najstresnija i vidio sto dalje. Moguce je da ako bi za neke napravio sva pitanja i izokretanja, ako su preostale slicne, a zelim ih sto prije obraditi, napravio bih samo izokretanja. To radi i Katie u radu sa drugima iako naglasava da se stalno treba napraviti sva 4 pitanja prije izokretanja. Moj zakljucak je da ona to radi jer zeli u sto kracem vremenu napraviti sto vise sa klijentom - a ako je napravila potpuni Work na prvih nekoliko misli, sa time je stvorila bazu za raditi samo izokretanja na preostalima...
    A ako napravim na dovoljno njih, onda mi ponekad ni one preostale jednostavno visu nisu stresne jer ih je Work na onim prijasnjima "ponistio". Cesce imam problem naci misao na kojoj cu raditi Wok nego da ih imam previse. Npr. jos za danas nisam siguran na cemu cu raditi jer me ovaj cas nista posebno ne muci...

    @Kate: LOL

    avatar

    23.05.2009. (14:09)    -   -   -   -  

  • Zora

    - K@te, vidjela sam slike sa izleta i dopalo mi se to što ste slikali više detalje prirode nego sebe, ja uvijek želim slikati nekoga ili sebe, to je tako smiješno.
    - blog Sadašnjeg trenutka: "Ja mislim da je moj Work učinjen" šta to znači? Ne znam. Otvorio mi se je jedan novi svijet. Vesna Krmpotić je jednom davno napisala: "Kad se to dogodi, to je kao da čovjek skoči preko zida, kaže hop, i o njemu više nema informacija." Da li je Katie govorila o tome ? Ona govori o tome kako drugačije vidi svijet, to mogu i ja potvrditi. Stresne misli dođu, a ja kažem: Hm, stresna misao, želi me prestrašiti, baš zanimljivo. Ona ne zna tko sam ja.
    Promijenilo se je sve, a kad bih to pokušala izreći, to bi bilo tako beznačajno, nitko tome ne bi pridavao pažnju jer ne bi bilo vrijedno truda. Kad bi se to moglo jednostavno reći ne bi postojalo o tome toliko priča i bajki, a mogu ti reći da su sve istinite i da mi je sve što sam naučila u trideset godina traganja sada koristilo. Naći ćemo se kad se malo priviknem na novo stanje, jer se još malo bojim da će me vratiti na staro, nedajbog.
    Radi Work i nemoj nikad posustati jer je to za mene najefikasnija metoda, a hvala Bogu probala sam toga u trideset godina.

    avatar

    24.05.2009. (09:15)    -   -   -   -  

  • K@te

    @Zora: Slike s izleta nisu naše, nego od prijateljice i dodane su nakon što sam ti ovdje spomenula posljednju sliku, a ta je u odijelu s vjenčanja - onda i sad. Oprosti što nisam bila precizna, no previdjela sam mogućnost da netko doda nove slike. Moje slike s tog istog izleta su takve da ih skoro nema smisla ni stavljati na fejs: od 105 slika, ljudi se pojavljuju samo na trećini njih, a tu je i 19 filmića koji zauzimaju preko gigabajta. U eri digitalne fotografije mene skoro da i nema na slikama, jer najčešće sama slikam što druge ljude, što slike na kojima nema drugih ljudi, a nisam od onih koji protegnu ruku što više mogu pa slikaju sami sebe.

    avatar

    25.05.2009. (00:35)    -   -   -   -  

  • Zora

    Sada sam vidjela sliku. Izgleda da Bero neće od sirove hrane postati snažan kao slon. Ovo odgovara mojoj teoriji da nešto tu ne štima. Da bi postali snažniji ljudi moraju jesti meso a slonovi bilje. Interesantno je da se meni "prosvjetljenje" dogodilo kad sam se vratila mortadeli. Bog je duhovit.

    avatar

    25.05.2009. (08:07)    -   -   -   -  

  • K@te

    Citirat ću pjesnika:
    "Bog je katkad pravi šeret
    na strmini doda teret
    i potura nedohvatno da se dohvati..."

    avatar

    25.05.2009. (09:31)    -   -   -   -  

  • blog Sadašnjeg trenutka

    @Zora:"neće od sirove hrane postati snažan kao slon. Ovo odgovara mojoj teoriji da nešto tu ne štima. Da bi postali snažniji ljudi moraju jesti meso"
    Ako nastavim raditi identično kao do sada - a tu ne spada samo trenutna prehrana, nego i moj pristup vježbama razvoju snage - neću postati jak kao slon. Ali nitko me ne spriječava da uvedem neke prilagodbe u moju sirovu prehanu, počnem ozbiljno prakticirati vježbe snage i postanem jak kao slon. :) Znači, nije stvar da se to ne moze sa sirovom prehranom - jer se može nego da li ću ja napraviti potrebne prilagodbe u svom životu ili ne.
    Npr. na ovom linku je vidljivo da se može biti prilično mišićav samo na sirovoj hrani..

    avatar

    27.05.2009. (18:14)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...