Komentari

minervariranje.blog.hr

Dodaj komentar (15)

Marketing


  • midori

    nema na čemu... stvarno :) i meni je Water for Elephants na to-read (to-buy) listi :D

    avatar

    20.05.2009. (02:49)    -   -   -   -  

  • turimti

    ..."i kad ne znam od čega ću krenuti kad završim s ovom.
    "...-završit ćeš na nekom prašnjavom regalu u podrumu kuće čiji prozor gleda u noge prolaznika...

    avatar

    20.05.2009. (07:51)    -   -   -   -  

  • makedo

    ajme, prijevod izašao, a meni još stoji nepročitana na engleskom :O
    no dobro, čekala sam neka mirnija (čitaj godišnji odmor) vremena za uzet ju jer mi treba koncentracija kad čitam na engleskom. da ipak uzmem prijevod?:) budem vidjela još...
    ako ti kažem da sam u posljednjih par mjeseci kupila oko 20 knjiga, onda se ne moraš brinuti da si jedina :) ima nas još, manijaka...al to je taaaakav užitak :)

    avatar

    20.05.2009. (09:58)    -   -   -   -  

  • ZaraZna

    Si čitala Ross O'Carroll-Kelly seriju? Ja sam na četvrtoj knjizi, urnebesna je. A "Žena vremenskog putnika" je tužna, srcedrapateljski tužna, pripremi zalihu papirnatih maramica.

    avatar

    20.05.2009. (10:42)    -   -   -   -  

  • ista kao prije

    pa koliko si ti love dala za knjige! voljela bih da si mogu kupiti toliko knjiga no financije me malao tiskaju pa uglavnom posuđujem u knjižnici....trenutno čitam Kratka povijest traktora na Ukarajinskom - predobra je knjiga....

    avatar

    20.05.2009. (11:00)    -   -   -   -  

  • DsK

    water for elephants mi je krasna. the road, pak... ne kuzim cemu silna fama oko te knjige, mene nije uopce odusevila. dapace, nisam stigla do kraja, a to se tako rijetko dogadja :( ne volim postapokalipticne price.

    avatar

    20.05.2009. (11:05)    -   -   -   -  

  • Minerva*Riranje

    Midori: deder oš da se pronađemo tamo?
    Turimtikitu: kako si znala? :) Uskoro se selim iz ovog stana, i pronašli smo baš takav stan (dobro nije kuća, ali to je već pretjerivanje), ono New York spika, a dnevna soba prepuna polica...
    Makedo: a šta ja znam, ja sam se sad totalno navukla na engleske knjige, je da je nekad puno teže, jer ova šta sad čitam, je poprilično zeznuta zbog baš finog i prepregramatički zanimljivog engleskog, pa se trudim. A Jodie, ha, ja sam čitala original... a sad, ovisi kako je prevedeno.
    ZaraZna: jok, još nisam, moram se raspitati. A za Ženu sam čula da je takva, jer mi je i prodavač u knjižari samo o toj knjizi pričao dok sam plaćala, da kako je njegova žena danima ronila, i da je bila sva tužna i da i da... :)
    Ista kao prije: Pa ništa previše love, ali to je nebitno. Ja volim posuđivati knjige, ali mislim da više volim kupovati.
    Dsk: pitanje je koliko ću i ja shvatiti The road, ali moram probati. :)

    avatar

    20.05.2009. (12:52)    -   -   -   -  

  • njetocka

    reizdanje knjige "life of Pi" sadrzi i prekrasne ilustracije mladog hrvatskog dizajnera, koji je bas u tu svrhu pobijedio na svjetskom natjecanju za izbor istog. obavezno pogledati i procitati.

    avatar

    20.05.2009. (13:58)    -   -   -   -  

  • Tina

    Tak sam ja prosli mjesec bila sva uzbudjena kad je lokalna knjiznica imala rasprodaju knjiga. Bilo je i novijih, a i starijih. I tak ti se ja vucem po knjiznici, ruke mi otpadaju od hrpe knjiga koje sam nosala kad teta za glavnim pultom najavi da sve knjige spustaju dodatnih 50%. A vec su bile po 5$. Ja se sva izbezumila, ajme koji deal, nisam znala kaj bi prije zgrabila. :))))
    Hvala na preporuci za Goodread.

    avatar

    21.05.2009. (07:28)    -   -   -   -  

  • Ribac

    jedan brzi pogled... Twilight... sad se zbilja brinem kaj je sa svim tim hypeom... :D

    avatar

    21.05.2009. (11:47)    -   -   -   -  

  • Neko-chan

    Ou, koliko knjiga! :D Ja jedva cak i nadjem vremena za to. Eto, sad citam Kinga na preporuku od decka. I uglavnom citam kad putujem tj od doma do faxa i obrnuto, tako da je proces citanja spor. Ne znam jesi li citala, ali neobicna knjiga mi se svidjela - Povijest ljubavi od autorice Nocole Krauss. Topla preporuka.

    A i malo sam izbrbljiva oko knjiga. A da stvar bude smijesnija, cak i ne znam sto prefiram... :D

    avatar

    28.05.2009. (11:28)    -   -   -   -  

  • far away and free

    Kolko knjiga :O
    Sviđa mi se taj osjećaj :) ali je malo frustrirajući. Pogotovo ako posuđujem. A uglavnom to radim.

    avatar

    30.05.2009. (17:21)    -   -   -   -  

  • Bljogerica

    samo da ti šapnem - kao netko tko je pročitao Tvjalat sagu - na fanfiction.net-u ima prica koje su bolje napisane od knjižica.

    aj jbga - vampiri su presexy :D

    avatar

    31.05.2009. (01:42)    -   -   -   -  

  • DsK

    ti si mi slala invitation za goodreads, jelda? u medjuvremenu sam se prijavila, al izgubih tvoj nick :( uglavnom, tamo sam trivia, nadji me :)

    avatar

    31.05.2009. (20:11)    -   -   -   -  

  • 101 dalmatinka

    Twilight serija je i meni guilty pleasure jer sam prvo pogledala film pa čula da je snimano po knjizi i da ih ima čak 4 pa kupila i sad sam navučena :) btw baci oko na Midnight sun od Meyerice ( to je Twilight iz Edwardove perspektive koji je procurio u javnost pa je zaustavila pisanje dok ju ne prođe ljutnja ) u svakom slučaju navlakuša :P

    avatar

    04.06.2009. (22:23)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...