Komentari

enika36.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Đus

    bravo Jadranka, slažem se sa svime!
    od prvog do zadnjeg slova!
    kada je trebalo Antonu Živkoviću pomoći, Simonini vibratori su bili važniji.
    a sada im nije nikakav problem pljuvati po čovjeku sa 35 godina humanitarnog staža!
    sramota, to je moguće samo u Hrvatskoj!
    a o Antonu Živkoviću neću više, već smo i previše slova potrošili na takve...
    pozdrav curama i mom frendu Emiliju!

    avatar

    14.05.2009. (14:31)    -   -   -   -  

  • Mala Anja

    Svaka cast i kao sto kaze đus slazem sa svime, no isto tako kazem da sve ovo oko Antuna nije dostojno da trgamo nase zivce imamo se mi za koga boriti.
    Lijepi pozdrav cijeloj ekipi od ekipe iz Losinja i i Zagreba :))))

    avatar

    14.05.2009. (16:55)    -   -   -   -  

  • niskozemac

    Hvala na podrsci!Pozdravcek iz Amstewrdama!!

    avatar

    14.05.2009. (23:36)    -   -   -   -  

  • JADRANKA2612

    Svaka čast imenjakinjo ,samo oštro,a naš pijatelj neka se ne sekira za one koji su željeli samo da "budu poznati".Neću ništa dalje reći.I ovim putem ću reči HVALA TI MARIJO DOBRI ČOVJEČE,mi smo uz tebe

    avatar

    15.05.2009. (07:36)    -   -   -   -  

  • omladinka

    Draga Enika,
    ja sam nebrojeno puta bila na vašem blogu, ali ne ostavljam komentare. Jako sam osjetljiva na nepravdu i nisam nikoga napala, ali da mi je nešto sumnjivo, je. Što je to, grijeh? Vrijeme će pokazati svoje. Nisam ni posumnjala da netko od vas laže, pogotovo ne vi, mama Jadranka, roditelji od male Anje, ali zasmetao me taj siloviti napad na Antona. Imali ste prilike pročitati gospodina iz Pule što je napisao u komentaru kod niskozemca "..ja nisam ukrao novac..". Ponavljam, to sve nije važno. Istina će očito izaći van. Antona nisam imala prilike čuti i to je sve.

    Lijepo je što se družite na roštiljadama, ali sve što sam napisla MCK, ne odnosi se na vas. Samo na njenu agresivnost. Zato sam je pitala je li bila na Goljaku, jahanju, bazenu, možda u Bistri? Vjerujte, da je bila na tim mjestima, ne bi bila tako bahata već mnogo skromnija. Odrasli, djeca s posebnim potrebama, nije im dovoljno 2-3 puta godišnje otići na izlet (ponavljam pozdravljam vaše izlete), s njima treba biti više sati dnevno. Njihove mame često ne rade, ali znamo da ne mogu biti 24 sata uz njih. Treba im svakodnevna pomoć jer i ta djeca imaju veliku potrebu za druženjem s nekim ko nije mama. Ali svaki dan, ne samo na izletima.

    Komentirala sam MCK sve ono (na što ste se vi meni javili) samo zbog njenog javljanja meni. Koje je bilo, dopustiti ćete, krajnje neodgojeno i neumjesno jer mlada gpspođica nije znala kome se javlja. Morala sam primjetiti još nešto. Niskozemac se bavi humanitarnim radom 35g. i sad kaže " zbog Antona prekidam raditi". To je po vama u redu? Vjerujte netko tko se tako dugo time bavi, susretao se više puta sa takvim i još gorim situacijama. Ali treba se znati nositi i u takvim okolnostima i znati prijeći preko njih. Jer tko stoji iza svoga rada, ništa ga ne može zaustaviti. Pogotovo kad pomaže drugima. Znamo kako, pogotovo djeca, reagiraju i koju bezuvjetnu ljubav daju i vraćaju. Ali o njemu ne bih više, jer bi se mogla samo naljutiti.

    Oprostite malo sam vas zagnjavila, ali imala sam potrebu javiti se.
    Želim vam od srca, svako dobro i šaljem puno pozdrava vama i vašoj obitelji.

    avatar

    16.05.2009. (22:42)    -   -   -   -  

  • i love live...

    tak je mama bravo mislim znam da sam mala ali pročitala sam se to na tvojem blogu i od niskozemca grozno... samo očem pitati nekaj kome je striček mario nosil pivo na otoko sv.jerolim i ko je pokraj njega sedel celo vreme i dok smo jeli on neje bil sam nego sa sima nama a on nam to pažnjo i ljubav koju smo mu dali tak... kak da to rečem na bezobrazan način vrača mislim nemam več kaj komentirati na to pozzz........... anji,stričeku tomislavu,kumi jasmini,stričeko marijo,đuso, teti jadranki i mojoj mami.... pusaaaaaaaaaaaaaaaaa... pozzzz

    avatar

    18.05.2009. (17:13)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...