Komentari

61.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • Euro

    bem ti financije i tko ih izmisli....

    avatar

    08.05.2009. (07:23)    -   -   -   -  

  • dipl. kucanica

    ne daj se!!! mora biti bolje.bit ce bolje.

    avatar

    08.05.2009. (14:28)    -   -   -   -  

  • neni_iz_bajke

    Napisah komentar dimenzije pravog eseja, al' otišao je u nepovrat (sama sam ga tamo poslala). Evo, nabacih svoj optimistični smješak br. 7 i kažem ti (dobro pišem ti, a ti se pravi kao da ti govorim), bit će bolje, mora!!!! :-))

    avatar

    08.05.2009. (21:41)    -   -   -   -  

  • jiggo

    Nisam ni mislio da je ta knjiga revolucinarna. samo me zanima piše li u njoj da ne treba kupovati knjige za koje nisi siguran da ti trebaju? :D Navrati kad stigneš. Uživaj :D

    avatar

    09.05.2009. (01:26)    -   -   -   -  

  • Koraljka

    Nema knjige, recepta il pameti koja će nas spasiti dok god vlast uzima i troši ko pijani miljunaš i gradi kult 200 bogatih obitelji, ostali njihovo roblje.

    avatar

    09.05.2009. (09:24)    -   -   -   -  

  • dordora2

    Knjigu je pisao čovjek koji živi u normalnom svijetu i normalnom društvu, gdje od štednje nešto i bude, a ovo kod nas je sve prije nego normalno - dobro kaže @Koraljka..)))

    avatar

    09.05.2009. (20:18)    -   -   -   -  

  • Rib@rnica

    Use,i u svoje kljuse...bilo i bude...draga samo budite na okupu i držite glave skupa...pusa...

    avatar

    10.05.2009. (22:36)    -   -   -   -  

  • Branko Stojković, Bjelova

    DRAMA U HRVATSKOJ



    Država tone a funkcioneri se izmjenjuju?



    U četvrtak 18. veljače 2010., sa Pantovčaka definitivno otilazi stari predsjednik RH Stjepan Mesić, a na njegovo mjesto dolazi novo izabrani predsjednik Ivo Josipović. Po Ustavu i tradiciji predsjednik je šef države, šef izvršne vlasti, vrhovni komandant oružanih snaga i motor zakonodavne vlasti, tj. šef svih glavnih službi u zemlji. Na kraju krajeva, izvana u „domovini“ ništa se nije promijenilo, osim toga što se izmjenjuju politički funkcioneri. Tako prenoseći začarane probleme: nezaposlenost, bijedu i ljudski strah,…, neimaštinu, u isti začarani krug. Velika urota u Hrvatskoj i dalje traje, dok u zemlji tame svijetla nema.



    Talas antifašizma



    Josipović je obećao Hrvatima da će biti „svjetlo“ i da u mračni naš zavičaj dolazi vedrina. Bukvalno, neposredno nakon Mesića dolazi svjetlo, što znači Mesić je bio teška tama. Tako bi to bilo po izjavama Josipovića. Što mislite Mesić kao „tama“ podržao je i izabrao Ivu Josipovića za svjetlo. U tome svemu ima tu puno kontradiktornosti. No, hrvatskom narodu očito nije to važno, jer služanski duh kod njega se nije izmijenio. Naše društvo svakodnevno zapada u sve gore i katastrofalnije probleme. Nije važno što se problemi ne rješavaju, važno je da se mijenjaju naše vođe i gazde.



    Nevolje i teška stvarnost



    U ovim olovnim i tmurnim vremenima nitko ne drži otvorene oči pred dvjema opasnosti i mnogi ne shvaćaju njihovo užasno značenje za egzistenciju hrvatskog naroda. Mislim da svaki normalni Hrvat svoju zemlju Hrvatsku smatra, da u njoj bi se trebao razvijati standard i da u njoj treba vladati lijepi život. Do tada, i uprava, a i političko vodstvo, moralo bi ispunjavati tu „rajsku svetinju“, što se podrazumijeva samo po sebi. A ne da nas se gura u propast i zadužuje u svijetu. Koliko su, međutim, bile velike opasnosti, i političke poteškoće koje nam ina-gura-cija donosi? Sama riječ govori nam da na čelu naroda je „guru“, vrač, mag… Ja sam općeg političkog mišljenja da tu riječ i ceremoniju treba izmijeniti.



    Hrvatski narod je do kosti poražen



    Dok se bivši komunistički šefovi tako izmjenjuju kao na traci „elevatora“, velikih ambicija za promjenama nema. Svaki pametni i normalni Hrvat u vlastitoj zemlji postao je žrtva budala i nerazumnih ljudi, odnosno „krvnika i zločinaca“. Pitam se: Zašto mnogi ljudi to ne vide? Da u vrhu vlasti su nam diletanti i demagozi, prevaranti i lažovi,…, lupeži i muljatori,… Ako se nitko jednom riječju protiv toga ne izražava, ne buni i prosvjeduje, što se trebamo čuditi kakva će nam biti onda i daljnja budućnost. Narode čuvajte se darova i kad ih „predsjednici“ nose. Gospodarstvo je u raspadu, a darovi su nam „svjetlo“, ne politička rješenja i napredak.





    U Bjelovaru, 12. 02. 2010.
    C R O A T I A

    HRVATSKI POKRET ŠTIT
    Branko Stojković

    brankostojkovic152@yahoo.com

    095/814-82-90, 091/797-65-56


    http://istinazanarod.blog.hr

    http://mesomeso.blog.hr

    avatar

    28.06.2010. (11:46)    -   -   -   -  

  • preporođen

    Financijski preporod - free download - cijela knjiga - PDF

    avatar

    24.07.2010. (13:34)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...