Komentari

premudra.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • levant

    valis. probaj drugačiji pristup. reci samo ovo "je , u pravu si. ali sada je ovako i ja tu ne mogu ništa". kraj priče. probaj ništa te ne košta.

    avatar

    05.05.2009. (10:36)    -   -   -   -  

  • premudra

    znam, no povrijedi me. nije to svakodnevno prigovaranje već je tad samo rečeno ali je bilo dovoljno da me povrijedilo i to jako. kao da ne zna koliko sam nesretna svaki put kad ga ostavljam, kao da ne zna koliko mi je on pomogao u trenucima kad sam bila potpuno sama i koliko mi je tad to puno značilo, zbog čega sam mu zauvijek zahvalna. moj svaki odlazak na posao je podređen jutarnjoj igri s njim, moj svaki završetak radnog dana je takav da prvo idem doma njega srediti (wc, hrana, bombončići,..) pa tek odlazak u grad ili već nešto drugo po planu, njegove hrane mora biti, moja i nije tako važna. i ond takva pljuska. kao da mi nije mama ponekad.

    avatar

    05.05.2009. (11:04)    -   -   -   -  

  • Nisam ja odavde

    uzvrati protupitanjem: "čija si ti mama?" :o) zapravo, ona ne misli loše, ali ono što kaže boli. a boli zato što ti je i samoj teško pa ona doda još težine :o(

    avatar

    05.05.2009. (11:46)    -   -   -   -  

  • levant

    ipak probaj. zbog sebe. jer gubiš energiju uzalud. objašnjavaš i objašnjavaš a nikakvih rezultata. kad jednom prestaneš objašnjavati, scenarij se mijenja. samo srežeš.prešutiš. šutnja ponekad govori više od riječi.
    ne želim ti pametovati jer nisam. pametna mislim. nego odkad to radim kod nas je božji mir. prešućujem. ne objašnjavam. ne raspravljam. samo šutim. ili koristim fraze "sad je tako " i slične..

    avatar

    05.05.2009. (12:00)    -   -   -   -  

  • premudra

    hvala drage moje prijateljice, na brizi i dobronamjernim savjetima, razumijevanju prije svega :)

    avatar

    05.05.2009. (13:47)    -   -   -   -  

  • fulvus

    to te boli jer ti to kaže tvoja mama, koja bi trebala imati razumijevanja. Naravnoda i tebi nedostaje micko i da bi htjela više vremena provoditi s njim. Kad nam to kaže mama onda ima posebnu težinu, kao da ubode. Vjerovatno nije mislila ništa loše, samo je bila netaktična. Mislim, kud na bivšeg?:)

    avatar

    05.05.2009. (14:53)    -   -   -   -  

  • premudra

    fulvus - ah ne znam :))

    avatar

    05.05.2009. (16:27)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...