Komentari

viridiana.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


 • Nina...

  čekaj , da li se to vraćaš svojoj fotelji koja se već ulegla od sjedenja...
  nisi je primjećivala a sad vidiš da je možda još uvijek udobna...
  ne nije... ćini ti se...ona se samo još više udubljuje i pokušava poprimiti oblik tvog tijela i time ti želi reći da nije za odbaciti...ma ko želi na ulicu završiti...
  i ja se u mojoj valjam...i iz nje ti i pišem i spremam se dići ali fotelja kao da ima ruke...
  ne dozvoljava mi ...što se ja otimam više ona i pojas mi vezuje...
  glupa fotelja neka...ne shvaća da me time još više guši...
  ah sorry, sorry...još jedna noćna mora samo....

  avatar

  04.05.2009. (11:00)    -   -   -   -  

 • alteregoist

  Noćne more-najhumorističniji komadić našeg postojanja. Ja svoje obožavam.

  avatar

  04.05.2009. (11:51)    -   -   -   -  

 • Mladen

  U snovima se često raspliću mnogi zaplitaji iz jave. Često nosimo sakrivene slutnje. U snovima one rade. Te slutnje nose pečat naše nutrine i ne znači da su u interesu našega dobra. Ima u životu stvari koje ne mogu ostati zapletene u području misli. Odpetljaju se kada naša svijest popusti, a to je san. Možda su činjenne neke greške u životu ili mislima, pa se raspleću u moru noćnu.
  I kada ti glava puca od noćnih muka, prošeći mirno jutrom parkom i predahni na klupi u parku. Pogledaj ptice i travu, cvijeće. Unesi tu ljepotu u sebe, neka misli imaju čime se zanimati Svako ti dobro ... :)

  avatar

  04.05.2009. (12:53)    -   -   -   -  

 • meroveus

  Ne može se ne sanjati. Noći bez sna. Imati samo snove bez sjećanja. To je ogromna praznina propuštenog vremena. I ona upozorava. Opominje. Hoće izići. Želi isklijati. Vlastite dvojbe ne daju. Nedoumice ne praštaju. Kolebljivost ne dozvoljava. Slabost je hrana. Možda slabost uzeti u ruke i osnažiti je?

  avatar

  05.05.2009. (10:13)    -   -   -   -  

 • MISTRESS ANCKSUNAMUN

  Sama moraš naći odgovor, u sebi negdje..pa makar to bilo i u snovima
  sami smo tvorci svojih odluka, i dok ne dokučimo gdje će nas odvesti , ne trebamo ni odlučivati

  Ja od djetinjstva sanjam..i dan danas često isti san..da sam polovicom tjela muškarac, a pola Žena, da imam i penis i vaginu...a ujutro kad se probudim..sva sam ushićena u nadi da će se dogoditi čudo i da će se san ostvariti..

  Miss A.

  avatar

  05.05.2009. (22:24)    -   -   -   -  

 • Nina...

  zašto zaboraviti???
  i ja bih morala i željela ali neke stvari jednostavno ne idu...pa kad ne uspjevam zaboraviti ja ih onda evo ovako vraćam i ponovo proživljavam...protiv nećega se ne vrijedi boriti...protiv NEČEG je jednostavno nemoguće ići, koliko god mi pokušavali ...jednostavno vraćamo se "fotelji" i sjećanju...zajebano al istinito...grlim te draga...našla sam se ovdje kod tebe potpuno, da znaš...

  avatar

  06.05.2009. (21:41)    -   -   -   -  

 • NovemberBlut

  cim otvorih blog i zacuh glazbu...znala sam da necu samo tako lako otici... najgore je kad bilosta radimo refleksno. ili po navici. ili samo zato jer bi trebali.... a nocne more nas vrebaju bas u takvim stanjima...kad nemamo sto snovima ponuditi da se bore protiv strave podsvijesti....

  avatar

  07.05.2009. (12:29)    -   -   -   -  

 • La Boîte noire

  Dobro je maknuti se, veliš.I da istina dobro je.Ali i kada me nema jedan dio mene je s tobom zauvijek.Znam da to osjećaš i ti.

  avatar

  07.05.2009. (19:18)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...