Komentari

drinica.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • mvko

    Svojevremeno sam pratila Lukin blog i shvatila da je on spreman prihvatiti svoje stanje i da i sam misli da ima i drugih kojima je pomoc isto tako a i vise potrebna nego njemu. Medjutim, neki njegovi prijatelji se s tim ne mire i oni ga stalno poticu i daju mu lazne nade. U tome je problem. Trebao bi se maknuti od takvih osoba i pronaci svoj mir. Tko moze reci da je njegov apostolat bio vredniji i bolji dok je hodao i govorio od ovog apostolata trpljenja u kolicima ? Samo Bog zna sto je bolje. Cuda se dogadjaju, ali ljudski gledano, u njegov veci oporavak skoro nitko vise ne vjeruje. Nek mu Bog pomogne!

    avatar

    01.05.2009. (00:38)    -   -   -   -  

  • Drina

    Draga mvko, zaboravila si staviti ovo "prijatelji" tj. -ce pod navodnike...Molimo i dalje!

    avatar

    02.05.2009. (22:02)    -   -   -   -  

  • Davorove novosti

    Jucer nisam dobio SMS propovijed od njega. Ocito je da sam opet na tapeti. Zao mi je zbog toga. Nisam mu poslao pitanje zbog cega.
    Mozda nebi dobio odgovor.
    Puno se toga oko njega pokrece ali sve ide sporo.
    Ima pomaka, ali ne vidljivih.
    Ovih dana kada nadjem vremena otici cu do njega i razgovarat s njim.
    Znam da ovo svi čitaju tako da necu nista negativno reci.

    avatar

    04.05.2009. (17:39)    -   -   -   -  

  • Davorove novosti

    Blog je promjenio ime i sada se više ne zove pater Luka Rađa, Nego web župa Gospa Sinjska. Ovih dana ću razgovarat sa nadležnima jer je očito treba Luki predložit novi blog. Ovi dalje doslovce nema smisla. Ja konkretno pišem 10 bloga i svi su jako dobro posječeni. Što se tiće ovih donacija, kriza je. Slažem se da su pomaci nikakvi i da se pater Luka još uvijek ne može pomirit sa činjenicom da će jako teško napravit samostalno prvi korak. Ovo grupo zvuči ali mnogi su već na nogama a on?
    Zato treba molit, izdat knjigu njegovih SMS propovijedi. Ja sada radim powerpont prezentaciju njegovih SMS propovijedi ćiji prihod će ići za njega. Za njegov prvi korak.

    avatar

    05.05.2009. (16:46)    -   -   -   -  

  • Drina

    Duhovni koraci su najvazniji!

    avatar

    07.05.2009. (17:40)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...