Komentari

tarantulavk.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Neverin

    ja u takvim trenucima si zapalim jedan kanun na lukobranu

    avatar

    30.04.2009. (17:46)    -   -   -   -  

  • jos jedan blog jedne studentice

    Uh,mogu ti i ja reci iskreno,i ja se osmijehujem,ne volim da se ljudi brinu,skrivam se iza osmijeha,jer kako ide ona pjesma:smijehom strah pokrijem uvijek....

    avatar

    30.04.2009. (19:20)    -   -   -   -  

  • Boze,boze

    ...kao da citam sebe,kao da citam sebe....

    avatar

    30.04.2009. (19:41)    -   -   -   -  

  • *****

    Došlo je takvo razdoblje u tvoj život i nema ti druge nego to prihvatiti. Imaš pravo biti tužna, razočarana, depresivna i nikome se zbog toga ne trebaš opravdavati. No, ne dopusti da te takvo raspoloženje dugo drži i na kraju pokoleba.
    Budi sama sa sobom, razmišljaj i iskoristi samoću za odmor, slaganje misli i punjenje baterija. Ali onda se trgni i digni, najsnažnije što možeš i potrči. Možda će malo boljeti u početku i poželjet ćeš se vratiti natrag u svoju sobu i mrak, daleko od lica, razgovora i osmijeha. No ustraj i ne daj se. Nema predaje!
    Ima u tebi dovoljno snage za nove pobjede, samo prokopaj malo dublje da ju pronađeš. Svijet čeka da ga pokoriš. I ja to čekam.

    Ostavljam ti velik pozdrav, osmijeh i pomoć ukoliko ju zatrebaš. :)

    avatar

    04.05.2009. (11:01)    -   -   -   -  

  • malaaaa

    ...znam kako ti je...ja sam takva u zadnje vrijeme....nikako se trgnut iz tuge i očaja...jbg....nije nikom lako...život nas jebe bez dozvole....al mi moramo biti jači...drže se draga....

    avatar

    04.05.2009. (12:00)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...