Komentari

zoranostric.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • Kladjenje kao biznis

    Tekst posta je tehničko-informativnog karaktera. Poruka mu je na liniji one čuvene rečenice koju ću iznjeti u produljenoj verziji: "... što bi bilo, kad bi bilo ...". Ne izrečeno ali visi u zraku ono poznato o ... "građanskoj dužnosti" (svake 4 godine), ma da o toj dužnost (obvezi)i baš nigdje, niti u Ustavu, niti u zakonima, niti ... nigdje.
    No, tekst nudi i dvije vrlo ... vrlo rijetko izgovorene riječi. Naglašavam ih velikim slovima u osobito pozitivnom kontekstu - CIVILNO DRUŠTVO. Da, treba stvarati predhodne predpostavke za to društvo, zatim ga razvijati. Takovo društvo će iznjedriti nekoga koji će voditi grad Zagreb i Hrvatsku u željenom smjeru.

    avatar

    30.04.2009. (19:27)    -   -   -   -  

  • Zoran Oštrić

    Ja upravo pišem nešto na temu preozbrazba civilnoga društva u Hrvata - od udrugaštva ka obnovi društvenih pokreta. Pa se možda čujemo na tu temu!

    avatar

    02.05.2009. (12:10)    -   -   -   -  

  • funky business

    Postoji velika korelacija između broj birača koji će izaći na izbore i pobjede Milana Bandića ili Kregara. Manji broj birača pogoduje više Bandiću, a velik odaziv više Kregaru. Pozdrav

    avatar

    04.05.2009. (20:19)    -   -   -   -  

  • sasvim svejedno

    Ma za Kregara ne bih glasala ni u ludilu:-))Pa ako dobro pamtiš bio je upleten u onu aferu oko pogrebnih poduzeća ,čak je i vračao neki novac i micao se iz politike jer mu se ušlo u trag lopovluku:-))
    Jedini koji je objektivno vrijedan glasa je dr. Klenjak Toni.Pročitaj mu .c.c. vidjet ćeš da je bez mrljice...ja ću za njega glasati.Pozdrav:-)

    avatar

    04.05.2009. (22:19)    -   -   -   -  

  • Bocaccio

    Zorane, zasto se ne kadidiras? Mozda bi bas ti ti dobio izbore?

    Lopta je okrugla.

    avatar

    04.05.2009. (22:41)    -   -   -   -  

  • Zoran Oštrić

    @obcacciozg: Trenutno ne stojim dobro ni u vlastitoj stranci. :((

    avatar

    05.05.2009. (15:24)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...