Komentari

snoopyshist.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • Neverin

    sve što kažeš stoji na mjestu i svatko tko raste treba počinit sve te greške na vlastitoj koži da dođe do te spoznaje.. mislim da prečice ne postoje jerbo smo mi ljudi

    avatar

    30.04.2009. (01:31)    -   -   -   -  

  • windfuckersister

    Moji su do sad svi bili fatalani. Osobito po moje živce.

    avatar

    30.04.2009. (06:59)    -   -   -   -  

  • Viola (sul palco)

    moj nesuđeni ženik i dugogodišnji dečko bio je divan, krasan, dobar i pažljiv. ali nije nikad bio fatalan, i neka moja velika ljubav, više nešto kao dobar cimerski život.
    onda sam se ja jednog dana stvarno fatalno zaljubila, pukla i ostavila sve, i njega i grad i stan, i sad sam tu gdje jesam i još sam sretna. Žao mi je što sam povrijedila dobrog dečka, ali moram priznati samoj sebi da to nije bila takva ljubav kakvu ja želim ma koliko se mi trudili da ju takvom učinimo.

    avatar

    30.04.2009. (10:17)    -   -   -   -  

  • Kinky Kolumnistica

    Ovako kada razmišljam, još mogu razumjeti roditeljske sugestije ako im kći nađe nekog probisvijeta koji je naočigled krivi izbor zbog niza mana koje se dotiču i ponašanja prema njoj. Ali apsurdno mi je da roditelji ne prihvaćaju novog zeta samo zbog njegovog fizičkog izgleda ili činjenice da čovjek pošteno radi svoj posao koji, eto, možda nije neki unosni privatni biznis i sl. Koja malograđanština.

    Što se tiče kriterija, to je zeznuta stvar. Žene se boje da će ostati stare usidjelice ne budu li prihvatili prvo što im se nudi, tim više ako ih okolina pritišće svojim tko-bira-masturbira stavom. Meni je nekako uvijek bilo draže ostati stara usidjelica nego se jutrima buditi uz čovjeka koji mi je srednja žalost i koji ne izaziva valove uzbuđenja u mom tijelu - i mozgu. Napisala sam u prošlom postu što je za mene Onaj Pravi, a držim da on u sebi objedinjuje i srodnu dušu i fatalnost jer te dvije stvari ne mogu ići odvojeno.

    U razdoblju dok sam bila bez dečka, često sam s prijateljicama pričala o kriterijima koje mora "zadovoljiti" muškarac mog života, a prijateljice su mi uznevjereno ponavljale da sam luda perfekcionistica koja nikada neće naći ono što traži. Nisam marila, pomirila sam se s tim da možda i neću i nastavila se držati svog stava jer ako bih odstupila od njega - našla bih nekoga tko me samo polovično zadovoljava. A ja mrzim polovičnost. :) I što se dogodilo? Dogodilo se to da sam našla u dlaku identičnog muškarca onoj slici idealnog koju sam imala u glavi, čak i više, da sam se svako malo štipkala da se uvjerim da to nije samo san. Evo do danas sam još u nevjerici. :)

    Naravno da ne postoji idealno, i moj i svačiji partner imaju mane, ali ja nekako mislim da su i te mane dio savršenstva koje partner predstavlja nama, samo moramo razlučiti koje nam pašu, a koje ne. I nekako sve više mislim da žene koje zaglave u lošim brakovima te kukaju bez promjene na vidiku - same su si krive. Nikakvo dijete ne može i ne smije biti opravdanje za ostanak uz muškarca-sirovinu koji nam zagorčava život. Ako sam se ja ili neka treća žena mogla samouvjereno izboriti za sreću, ne vidim zašto to ne može učiniti bilo koja druga žena. Financijska ovisnost? I to je rješivo za one koje doista žele riješiti problem...

    Zaključak: slažem se s tobom da ne treba odustati jer sreća je ponekad nadomak ruke, samo se malo moramo nagnuti da ju dosegnemo! :)

    avatar

    30.04.2009. (10:26)    -   -   -   -  

  • Elle Woods Gone Brunnette

    meni su manje -više svi bili fatalni - fatalno krivi! ako je mozak govorio go for it srcu je bilo bezveze, ako sam slinila dušom i tijelom, glava je vikala ne, ne!!!, i tako...

    avatar

    30.04.2009. (12:24)    -   -   -   -  

  • seoska idila

    ja sam prošla sve faze - od mladenačke "vječne" ljubavi, jednog strašno posesivno-ljubomornog, nekoliko prolaznih... uglavnom, bitno je da sam ja sa svojim sadašnjim sretna. i znam što je dobro.

    Ponekad neke (i neki!!) ne probaju, pa nakon nekog vremena ne znaju cijeniti ono što doma imaju!!

    Moja frendica, koja se udala sa 18 i pol (nije bila trudna, da se razumijemo!!) ravno iz školskih klupa za prvog dečka - sada je u svojim ranim 40-tima jaako znatiželjna... Hmmm...

    avatar

    30.04.2009. (13:59)    -   -   -   -  

  • Otok

    Bitno je znati što želiš i koliko je to realno, bajke su za budale, ali i daj šta daš također. Ipak ako uzimeš nešto što baš i nije to prije ili kasnije raspasti će se priča.
    Treba imati kriterije...i dobre živce. :D

    avatar

    30.04.2009. (19:58)    -   -   -   -  

  • fanny

    Što je žena starija, više se navikne na svoju uređenu, malu kutijicu i kriteriji su viši.
    Imam kolegicu s kojom sam radila. Ona je tako uredila svoj život - kupila si je kuću u našem susjedstvu, pomalo uredila i - uživa. Kad mi moji dignu tlak, onda znam reći - blago Željki...
    Naravno da me to dugo ne drži. A ovo moje je opet - navika, ali druge vrste :)))
    U stvari - najbolje je ono što osobno svakoj ženi odgovara...
    Pozdravček :)))

    avatar

    02.05.2009. (14:24)    -   -   -   -  

  • 1971

    "Neki ljudi su valjda manje zahtjevni pa prihvate nekog tek toliko da prožive život uz nekog..."
    Aha... To su neki sretni ljudi, valjda... Zadovoljni u svojoj nezahtjevnosti. Neki su se valjda rodili da budu sretni. Oni drugi - da traže. Jer možda bi pronalaskom izgubili sebe. Ponekad to pomislim. :)

    avatar

    05.05.2009. (03:52)    -   -   -   -  

  • cistiliste

    prvi put sam birala srcem...ali bilo je i mozga...sve u svemu fatalno...no dugo zaista dugo je trajalo..ali je prestalo...nestalo, potrošeno, iscrpljeno...sad nema onog pravog...to što izbiram biram glavom...iz isključivo praktičnih razloga dozvolim da srce na trenutak zatreperi...ali da, čeka se onaj fatalni -drugi:PPP

    avatar

    05.05.2009. (12:07)    -   -   -   -  

  • junac

    haha, našao sam se u fatalistički nastrojenim romantičarima!! ;)

    avatar

    07.05.2009. (08:36)    -   -   -   -  

  • luki 2

    Ja sam super zahtijevna; i treba tako! A fatallnu ljubav - još čekam....
    Stigle smo s mora Gldie i ja; bilo je odlično; pogledaj novi post (izvješće) i fotkice!
    Nagrada je vikend u hotelu "Ambasador", sa besplatnim spa tretmanima!
    Pusa, pozdrav od Luki+Goldie

    avatar

    10.05.2009. (00:14)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...