Komentari

nabrzaka.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Prost

    ma kakav bolid. uvijek je vozac taj koji pobjedjuje. ako ima dobar bolid :-) medjutim, sta ti vrijedi los vozac na losem bolidu? to je kao da neznalici das dobru gitaru i kazes mu: sviraj ko satriani. isto tako, moze biti super vozac, ali ako ima los bolid, ne moze puno. alosno je odlican vozac, a eto, 5-6-7-8 mjesta su mu sudbina ove sezone. ja vam kazem: stvar je u DIFUZORIMA! zvijeli DIFUZORI!

    avatar

    28.04.2009. (18:48)    -   -   -   -  

  • Bana

    d.c. je imao vremena pokazati koje je klasa,i kako on ,tobože,razvija bolid,razvio je veliki jezik,no čuda se događaju,i kimijev jezik raste.alonso je imao pravi pothvat u bahreinu,a toyota ima lack of strategije.japanci su čudni,ali čini se da i ih njemci dostižu.za talijane je to notorna činjenica.malo isključi kres,pa ga onda opet uključi,,

    avatar

    29.04.2009. (12:12)    -   -   -   -  

  • Bana

    baš je kres:)

    avatar

    29.04.2009. (12:13)    -   -   -   -  

  • g. Popović

    Ovaj Coulthard stvarno petlja po toploj vodi. Ako čovjek ne zna razvit prosto proširenu rečenicu, logično je da mu ni razvitak bolida neće poći za rukom. Al zna razvit kilometre na sat i zato prima plaću. Ako im pak treba čovjek koji razvija auto, zašto ne zaposle Schumachera? On i onako stalno defilira po pit wallu......u Ferrarijevoj obleki. Sve to meni smrdi na nerad.

    avatar

    29.04.2009. (19:43)    -   -   -   -  

  • Kimi

    Pridružujem se Raikkonenovim riječima...neka DC začepi jer nije ostvario ama baš ništa u svojoj F1 karijeri...
    Ajd dobro..osvojio je 13 pobjeda....ali...čak će ga i Button u tome nadmašiti...

    avatar

    01.05.2009. (15:40)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...