Komentari

konzument.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Sany

    I to je to. takve ljude znam i sam kojima je marlboro i red bull nešta šta čini njihov svijet normalnim. pa se ne čudim kad ispadne da su ronhill, marlboro i red bull brandovi povjerenja.

    avatar

    28.04.2009. (15:41)    -   -   -   -  

  • Putnik

    Jeste li čuli za novo objavljenu knjigu „ Najveća tajna zagrebačkog Kaptola“ bivšeg svećenika u kojem govori o svom životu, o kardinalu Bozaniću, rođaku Zdravku Mamiću, velečasnom Zlatku Sudcu, i tolikim poznatim javnim i medijskim osobama.
    Hrvatski Da Vincijev kod je izašao.
    Provjerite što u njemu piše !

    avatar

    29.04.2009. (11:25)    -   -   -   -  

  • hrvoje

    potpisujem vegetu, bajaderu, vindiju i vecernji, i vegetu ko najbolju

    avatar

    03.05.2009. (01:37)    -   -   -   -  

  • razočaran konzument

    Ne shvačam kako se na popisu provjerenih brandova može nalaziti jedan Mercator kada u svim svojim trgovinama uz dobar dio artikala postavljenih na police (ili u škrinjama) ističu cijenu jeftinijeg proizvoda.

    Posljednji put mi se to dogodilo jučer u Istri. Na pultu delikatesa bio je pršut s istaknutom cijenom 94,xx kuna. Izričito sam prodavačicu tražio da mi nareže nešto tog pršuta. Kada ga je spakirala i predala ugledao sam na etiketi jediničnu cijenu 104,xx kn. Kada sam joj skrenuo pažnju na to rekla je da nema više onog od 94,xx kune ali da će uzeti nazad ovaj koji mi je dala. Ovo se redovito događa i ne samo u Mercatoru. Jedino u Lidlu i Kauflandu to još nisam doživio.

    To je očita obmana potrošača. Istina je da se to događa i u drugim lancima, ali oni barem nisu na ovom popisu.

    avatar

    24.08.2009. (13:49)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...