Komentari

dalmata.blog.hr

Dodaj komentar (15)

Marketing


  • Omudina

    haha da kvaka...enti magarca, koliko smo ih sa škole skinili... a garbura i važ o piture, tondini....a krest antene, uzet sporogoreće korde, hipermangana, srebrne prašine i baruta i onda činit petarde, i umotat ih u boston traku da jače grune...a uzet onu mrižu od tanke žice za prat šporete, vezat ju za bokun žice, užgat, vrtit i činit vatromet... A danas? Pitan ja svoga, znaš ti šta je garbura? A on meni: Jej ti to mene opet cjepiš sa onin svojin ribama?

    avatar

    21.04.2009. (09:51)    -   -   -   -  

  • čiovka

    Ma baš san se pitala kad će nared doć petarde. Vidin @Omudina se sitija žice za feganje teč..... a šta je ono lipo svitlucalo. A petarde.... sve mi se ništo pari koliko san ih pomogla bratu smotat da je to odredilo moje buduće zanimanje!:-)))))
    A nikad nisan upalila petardu.... bilo me straj. :-)))

    avatar

    21.04.2009. (14:26)    -   -   -   -  

  • file

    Šta da ti kažen... prezan od tih je...petardi, ali me isto zapala huda sudbina da se priviknen pod stare dane na taj zvuk. Moj sin je toliki ljubitelj petardi i toliki potrošač da mu iz Mirnovca svake godine nešto pošalju ka vjernoj mušteriji. Nedavno su poslali kapu. Ima i njihovu majicu i čuva je ka najveće blago, samo spava u njoj...
    (Mislim da san pisala o petardama oko Nove godine)

    avatar

    21.04.2009. (15:45)    -   -   -   -  

  • Katja

    Koja pametna dica, koji izumitelji, inovatori, inžinjeri, toliko ih u jednom ulazu manje zgrade nema nigdi na svitu !
    Mi smo švercali iz Trsta, jedna takva goruća dopala me ispod kolina i odvela na hitnu. Nije me smetalo za i dalje ostat u prvin redovima bacača :))))))))))
    Takva se vrimena bila.

    avatar

    21.04.2009. (16:25)    -   -   -   -  

  • Peška

    a hebate koji lipi post!! navijan i sad za garburaču! a kako i ne bi kad mi je karbid i cijanamid u venaman -:)) neš virovat, još ga se more nać po ćoškiman!! hehehe!

    avatar

    21.04.2009. (16:44)    -   -   -   -  

  • Živjeti svoj život

    Koje znanje o petardama imaš, ma kako si se samo uspio sjetiti svega toga?

    avatar

    21.04.2009. (20:25)    -   -   -   -  

  • bastet

    Iskreno? Petarde mrzim i ne razumijem takav vid zabave! Ali zato jako volim Nirvanu! Znaš da je Cobain mrzio ovu pjesmu unatoč tome što ih je izbacila na vrh svjetskih top ljestvica? Bio je duboko razočaran što publika nije shvatila njegove kasnije, puno zrelije pjesme, i što nije slušali riječi njegovih pjesama nego se isključivo palila na goli ritam. A najviše uživam slušati njihovu New York unplugged izvedbu, premda to nije tipična grunge svirka. Sorry, što sam više komentirala tvoj glazbeni background nego temu tvog posta. Drugi ću put biti bolja curica, obećajem! :)

    avatar

    21.04.2009. (21:52)    -   -   -   -  

  • gustirna

    Čak si garburu naša za pokazat. Opet post koji bi više pasa mome bratu-kojeg su u školi zvali bombaš boško buha. Ja san samo bila asistent. :-)))

    avatar

    21.04.2009. (23:47)    -   -   -   -  

  • DALmata

    gali-ma ca magistrirala? ja san moga ucinit doktorat na tu temu ... svaka cast priznajen -e je si meštar i gotovo ......samo oli jema sile i nepravde???? ma odakle ti to? ma nije moguce? a di ?

    Omudina-e vidiš bija san zaboravija na onu mrižicu za špakere....mi bi se popeli na vrh zgrade i onda udri vrti ka maniti :) ...a sad si mi temu naceja....u pripremi nastavak o temu kako smo mi cinili petarde ....e to je prica...:)

    čiovka- e a najbolje da je prošlo bez njih ,a ko to onda nije puca i cinija petarde...aa?? ma šta nisi nikad upalila petardu? ajme ajme ....ekola još jedna monada za blogere....kad se nađete na kavi a vi svak po jednu petardu i alaaaaa???

    filipinka-neka sina nek gušta,molaj ga na miru .... a kad ce ako nece sad...nego šta ti znaci ono "je.....petardi" :)....ma znan ja da si ti fina mlada dama al moš ti ovod kod mene slobodno pustit jeziku na volju....a vidiš kako je to lipo socno cinin :)

    Katja- je i naši stariji su u ono vrime uz rabatinke i duvan švercali petarde....ma su te bile amaterske prima našin proizvodima......ca bi se reklo njihove su za malu dicu.....

    Peška- lipo je i tebe vidit ovod u tinelu:) a ca se tice posta -ostali onako zanimljiviji su ti linkani na livon strani....

    Živjeti svoj život-a kako se necu sitit aaaa? pa to je dil moje mladosti,dil mene .... a znanje se sticalo iskustvom i mukotrpnin radon :)

    bastet-nemaš se ti šta ovod ustrucavat ....slobodno moš sve komentirat šta god želiš....ovo ti nije obicni blog :) ovo je "tinel" a ako neznaš šta je to e to ti je po našu dnevni boravak.....a šta se radi u dnevnom boravku? odmara,prica o svemu i svacemu....

    gustirna-e a oli odma na pocetku nisan reka da se vjerojatno vama mladin damama nece svidit ovi post .....ma mora se uvodna prica ucinit za pisat na tu temu onako kako miriata.....jer ipak to je bija za nas doživljaj a gospe mi moremo slavit kada smo se ponovo rodili ....ali o tome u iducem nastavku :)

    avatar

    22.04.2009. (07:42)    -   -   -   -  

  • Omudina

    Jedva čekan :-))
    Vidiš to je ta razlika naše mladosti i ove sad mladosti. Prin si triba bit kreativan za popizdit, triba si kemijat, mažinavat, izmišljat za izmislit i načinit neku igračku, igru. A sad? Sve je servirano i samo plati. I đaba dici sad puste škole i konpjutori, kad ne znaju franju (da ne bi ko pomislija tuđmana??!!:-))) sa tri metra uvalit u trat :-))

    avatar

    22.04.2009. (09:15)    -   -   -   -  

  • DALmata

    gali-ma ca necu ja politiku u svoju butigu aaaaaaaa???? oli si išenpijala aaaa???? pa ja san ti u tin škovacan vec odavna odavna ........a nastavak se evo polako kompletira.....a bi ja prije ma me prikidaju stalno...:)))) kada san na radno misto .

    Omudina- ja nisan vidija jema 30 godin u dvoru nijedno dite da se igra franjama.....ja mislin da oni i neznaju cemu služe one staklene kuglice .....a našon kreativnosti nigdi nije bilo kraja .......svi smo bili mali genijalci po tom pitanju

    avatar

    22.04.2009. (12:37)    -   -   -   -  

  • obadzo

    ...a moj pajdo, jedino nisan prova taj top!!!:)
    ...imas li koji pri ruci, pa da ga je bilo provat:))))
    ...lip pozdrav

    avatar

    22.04.2009. (13:01)    -   -   -   -  

  • carla

    nisan ja nikad volila pucat ni petarde ni tondine, ali se sićan da san imala miljardu vrsti praćki i papirnatih "metaka"...

    avatar

    23.04.2009. (08:39)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...