Komentari

prije-braka.blog.hr

Dodaj komentar (14)

Marketing


  • Stana blog hr (offline)

    Sjedneš, popiješ pivo i kuliraš. ;)

    avatar

    19.04.2009. (17:34)    -   -   -   -  

  • tihavoda

    nedjelja bljak...odavno još...nekada davno išla sam nedjeljom u Lap da ubijem taj grozni osjećaj ;). sad da još radi i da odem u ponedjeljak bi me oživljavali na nekoj hitnoj, hahaha. u zadnje vrijeme najviše volim nedjeljom biti doma i ne raditi ništa pametno...ako je lijepo prošetati...easy. ja stalno tvrdim da treba znat ništa ne raditi, to je umijeće koje također treba naučiti, a definitvno liječi duh :).

    avatar

    19.04.2009. (17:59)    -   -   -   -  

  • Nisa

    Nedjelja je i meni mrzak dan,ali mi nije duga lijena da,ali prođe kao za tren i onda opet radni tjedan i sve ispočetka.Nedjeljom sam već umorna od ponedjeljka.
    Ljepšim danima iskoristim malo za šetnju sa Lunom i obitelji,ali kada je dan tmuran kao ovaj današnji onda uglavnom blogam:))
    Ajde uživaj ti meni danas u Agathi:)
    Pozdrav ti veliki,lijeni jedan:))

    avatar

    19.04.2009. (18:03)    -   -   -   -  

  • malena sa šnalicom

    hmmm... :))) sada mi to nije toliko moguće, ali dok sam živjela sama, moja samoizolacija bi počela petkom popodne-predvečer, kad bih došla s posla. ključ u bravu i ne postojim, mene nema. sobotom ujutro brzinski odlazak na plac (još uvijek sam majstorica za polu-satne odlaske na tržnicu, a tih pola sata uključuje i vožnju do tržnice i parkiranje i kupovinu). a onda, doručak, pa peglanje leđa, što uz tv, što spavajući, pa onda malo priprema ručka i opet peglanje leđa. a budući da sam žena-blizanci, obično se aktiviram tek navečer, pa počinjem spremati oko sedam. što traje do osam jer želim gledati film. nedjeljom se ne ustaje osim za spremanje hrane. i to sve šutke. vikendi su mi bili oaza mira i tišine, a ja sama sebi najbolje i sasvim dovoljno društvo. ako radite poslove na kojima ste stalno u kontaktu s ljudima, to je sasvim razumljivo. barem za mene. nikad mi nisu bili jasni ljudi koji ne mogu biti sami sa sobom. jedino, iza nedjelje mi uvijek fali jedan dan odmora. od nedjelje. :D ah,da... što se tiče čitanja, nedjelja je savršen dan. samo, otkrila sam da sam s godinama izgubila sposobnost savršenog udubljivanja u knjigu. nekad sam to mogla. kada bih uzela knjigu u ruke, za mene je vanjski svijet istog časa prestao postojati. a agata christie je savršena za opuštanje. ako ne čitam, onda volim pogledati neki od filmova o slavnom detektivu s dvd-a. a i miss marple mi je ok.

    avatar

    19.04.2009. (22:35)    -   -   -   -  

  • Neverin

    jedina negativna stvar kod nedelje je ta što je dan prije radnog tjedna pa za mene ima nekakvu tužnu konotaciju kao i zadnji dani ljeta kad znš da je gotovo. Inače mi je super za izlete jer ne podnosim biti zatvoren u stanu predugo, treba mi zraka. Zašto ne staviš gojze i odeš na neko brdo umjesto da se nadaš teretani?

    avatar

    20.04.2009. (00:10)    -   -   -   -  

  • cistiliste

    ahhh...nedjelja...dosadan dan...niti za ići nekud niti ništa...iz principa nedjeljom ne radim ništa...čitav dan provedem u piđami mijenjajući programe, ispijajući kavu, listajući novine švrljajući po net-u:))

    avatar

    20.04.2009. (01:04)    -   -   -   -  

  • izvorni život

    I meni je nedjelja u raznim periodima života bila različito mrska (ili draga). Stvarno, kad se sjetim onih školskih dana - gadila mi se, jer mi se gadila i škola (koja mi se danas gadi još više, jer je besmislena i zatupljuje). Danas, sve više, nedjelju vidim kao priliku - za npr. otić na izlet. Bilo kuda. Da živiš na kvarneru, kao ja :)), ne bi ti bio problem odlučiti kamo otići...toliko je opcija. Ali, gdje god da jesi, sigurno u blizini imaš zanimljivih destinacija za obići. I sigurno je to bolja opcija nego bauljanje po trgovačkoim centrima. :)) Ajde, unesi malo svježine u svoju nedjelju, dogovori se s tom frendicom i nedjelja može biti rezervirana za uživanje u prirodi (a manje za truljenje pred tv-om). Može nedjelja biti i izvrstan dan.

    avatar

    20.04.2009. (06:38)    -   -   -   -  

  • izvorni život

    Pročitao sam Ljudske kante za smeće... Mislimo slično o toj temi. Drago mi je.

    avatar

    20.04.2009. (06:45)    -   -   -   -  

  • Nisam ja odavde

    ja najviše volim petak popodne. možda zato što radim pa je to onaj lijepi osjećaj da je predamnom još cijela subota, pa nedjelja...i da je ponedjeljak daleko :o) nedjelje bi definitivno trebalo provoditi van kuće. po mogućnosti u prirodi. često sam znala uzeti bicikl, knjigu i otići recimo čitati negdje uz vodu, maksimirsku, ili samo iz hladovine promatrati vodenu površinu, slušati ptice. nema boljeg punjenja baterija. danas imam svoju kućicu u cvijeću i to je to. više se ne moram pitati kako ću provesti nedjelje :o))))

    avatar

    20.04.2009. (07:59)    -   -   -   -  

  • Euro

    ja bas volim i obozavam nedjelju..
    Evo zadnjih par nedjelja smo stalno nekamo na izletima...
    Ustanemo ranije spakujemo se i uvijek novi cilj.....
    Bas super..

    avatar

    20.04.2009. (08:26)    -   -   -   -  

  • Otok

    @ tihavoda: to umjeće sam izučila, mislim da mi tebaju dati i certifikat! ;))
    @ malena : ja još imam tu sposobnost, ali naravno to ovisi i što čitam. Samoizilacija je stvar koja liječi posebno ako radiš u školstvu.
    Ona prva miss M., i ona druga su ok, ove ostale mi nisu fora.
    @ neverin : kod mene nema brda, na kilometre i kilometre i još puno dalje, ja sam u jednoj velikoj tugaljivoj ravnici, mogu se penjati samo po stepenicama. Ja volim teretanu i vježbanje, osjećam se bolje nakon toga.
    @ cistilište : da to je dan za pidžamu i pohod u druge imaginarne svjetove. :)
    @ izvorni_život : ma nema kod nas ništa što je interesantno, vjeruj mi.
    @ Nisam ja odavde : petak popodne, definitivno najbolji dio tjedna! :D
    @ Euro : to je super, ali nemam ekipu koja bi išla nekuda, to je nemoguća mislija.

    avatar

    20.04.2009. (12:23)    -   -   -   -  

  • praštanje

    nedelja definitivno najdosadniji dan

    avatar

    20.04.2009. (12:45)    -   -   -   -  

  • borut

    VESNA
    vidis kako je korisno razmisljati, (razgovarati sam sa sobom), dogodi se kadgod da se dodje i do pravilnih zakljucaka.
    Meni je neradni dan, dan kad radim sve ono sto mi pravi zadovoljstvo, a za sta tokom radnog tjedna nemam vremena. Volim biti doma i citati, uredivati balkone, odnosno cvijece, pogledati neki dobar film, pozvati prijatelje u goste, "igrati se" raznim rucnim radovima...rodjena sam za neradne dane ha, ha, ha.

    avatar

    20.04.2009. (14:51)    -   -   -   -  

  • Viola (sul palco)

    potrebu za nedjeljnjim sopingom riješavam trstom :)
    inače pivica, papica i film

    avatar

    20.04.2009. (14:52)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...