Komentari

energija-sunca.blog.hr

Dodaj komentar (15)

Marketing


 • catwoman

  Jeste li dobili odgovor ? U "Licima nacija" prošli petak dr. Lidija Gajšek rekla je kako to cjepivo uopće nije adekvatno.

  avatar

  07.07.2009. (00:10)    -   -   -   -  

 • Energija Sunca

  Dobili smo odgovor, ali on je prilično dugačak i pravi političarski. Mutan, dvosmislen, u nekim aspektima naravno potvrđuje da je cijepljenje i cjepivo bez veze, a opet u drugim čak ostavlja mogućnost da se naravno, navodno eventualnim europskim preporukama, u nas u nika doba uvede sveobuhvatno cijepljenje. Tako da ukratko jedan dio odgovora automatski isključuje drugi dio odgovora. U dilemi smo da li to okarakterizirati kao tragediju ili smijariju, ali sigurno je da je to jedna najobičnija svinjarija. Kopija odgovora je u posjedu profesora Jošta koji je neosporivi autoritet na tom području, pa bi bilo interesantno to predočiti široj javnosti, a od gospođe Kosor i gospodina Milinovića zatražiti pobliža razjašnjenja, što ćemosvakako pokušati u dogledno vrijeme.

  avatar

  08.07.2009. (15:24)    -   -   -   -  

 • Energija Sunca

  Ova praksa je samo ponovna uspostava drevnih znanja i čak nema tako puno veze sa hinduizmom. Sam HIra Ratan Manek čak i nije hinduist. S tim da je u prošlosti, kao npr. u Egiptu to znanje, jer predstavlja veliku moć, bilo ljubomorno čuvano od strane vladajućih kasta. A običnom puku su se prodavale ukrudbene ovjesnice pod bubrege u stilu kako je sunce opasno (kao što i može biti ako ga ne poštuješ) i da će te spržiti (kao što i može ako ne znaš cake).
  Točno je da nakon prvih 15 minuta dolazi do uklanjanja psihičkih potegoba, ali to nije bitno. Isto tako je točno da nakon drugih 15 minuta prakse dolazi do otklanjanja raznih fizičkih teškoća i bolesti kao i jačanja imunitetskog sustava, ali ni to nije bitno. Također je točno da nakon trećih 15 minuta ove prakse dolazi do mogućnosti sintetiziranja sunčeve energije, što će reći da čovjek ne mora jesti čvrstu hranu, no čak ni to nije bitno. Ono što je tu bitno jest dizanje razine svjesnosti i duhovnosti, ukratko radi se o bogu pa magdje on bio i makako ga mi zvali.

  Ono po čemu je Hira Ratan Manek osebujan i što ga razlikuje od ostalih praktikanata ove tehnike jest da se on nije natezao s znanstvenicima u stilu je li to moguće ili nije, već je jednostavno došao njima i rekao evo me, a vi gledajte pa se mislite, tako da su nad njim izvršene respektabilne istraživačke kontrole i strogi nadzori. A nakon toga on neumorno putuje svijetom, neštedimice i besplatno dijeli to znanje, pa je stoga i naša ekološka udruga imala čast da mu prošle godine pomogne u organiziranju njegovog prvog predavanja u Hrvatskoj u Zagrebu, kao i da ove godine bude sudionik u organizaciji njegovog drugog posjeta Hrvatskoj, kada je upravo održao predavanja u Splitu, Zagrebu, Zadru, Pašmanu i Osijeku.
  Praksa je u biti izuzetno jednostavna, počinje se s 10 sekundi gledanja u sunce tijekom tzv. zlatnog sata (sat vremena poslije izlaska ili sat vremena prije zalaska, naravno računajući ne od nekog brda nego od nulte linije horizonta ili mora). Može se to čak i podijeliti, pola pola, ali meni osobno prihvatljivije je ujutru jer se nekad zna popodne naoblačiti, pa mi onda taj dan može propasti. Iako to nije nikakva tragedija, ako ima oblaka, pa se sunce ne vidi, onda se radi sljedeći sunčani dan. Pauza ne bi trebala biti veća od dvije sedmice, jer u tom slučaju se treba ponavljati ispočetka, ali po deset sekundi za svaku ranije postignutu minutu, dok se ne namiri vrijeme koje je bilo postignuto prije te veće pauze, a onda normalno dalje. Svaki dan deset sekundi više, bez žurbe, s punom koncentracijom, poštovanjem prema suncu, povjerenjem i predanošću, bez ikakvih strahova, jer je vjera tu veoma bitan faktor.

  Ja to radim već godinu dana i trenutno sam na 34 minute. Mogu reći sve najbolje. Stvarno se osjećam moćno. Da ne spominjem nekakve boljke za koje suvremena medicina jednostavno ne poznaje lijeka, kao što su npr. tinitis, smetnje vida, neugodan oblik paradentoze s gnjojenjem i krvarenjem, noge nejednake dužine, kojekakvi račići i slično.
  Naravno u startu tu ne treba imati nekakva prevelika očekivanja. Ključni su poštovanje, zahvalnost, povjerenje i predanost. I svakako ustrajnost. Za ilustraciju kod mene u selu nikako ni nema sunca, jer se nalazimo između dva brda. Istočno je malo ali je jako blizu, zapadno je mrvicu dalje ali je ogromno, tako da kad kod nas sunce zađe na rivijeri još sija jedno par sati. Međutim, po sistemu klin se klinom izbija ja sam se sjetio da izbijem brdo tako što ću mu se popeti na vrh. A u krajnjoj liniji ni to nije problem, može se raditi i gledajući u odraz sunca u velikoj kanti ili buretu. Jedino nije preporučivo gledati u refleksiju od slane vode. Ako je bljesak popratni dok se gleda sunce tijekom zlatnog sata , to nije nikakav problem, jer tada je UV zračenje minimalno. I za početnike je važno napomenuti da je radi lakoće lakše sunce gledati odmah po izlazu diska, u prvih par minuta. Jer se meni prošlo ljeto više puta dešavalo, a to znam i iz iskustva drugih, da sam gledao sunce visoko na svodu, i nije mi bilo baš jednostavno niti lako, već sasvim suprotno. A za one koji su po prirodi isprepadani, nije loše znati da sam ja uvijek bio izuzetno osjetljiv na sunce, do te mjere da kada bih po sunčanom danu izašao iz neke prostorije vani, trebalo mi je po sat dva vremena da normalno progledam, jer ne bih oka mogao otvoriti, odmah bi me jako sunce zaslijepilo. A onda sam u nika doba rekao, pa kad može Hira, mogu i ja, šta je on pa gori od mene. Još se može koristiti i energizirana voda. Vodu staviti u teglu ili bocu, staklenu ne veću od 2 l, poklopiti metalnim, staklenim ili keramičkim poklopcem, ne smije biti plastike, i ostaviti na suncu 6-8 sati. Ne mora biti direktno sunce, može biti i oblačno. To potrošiti u roku od 24 sata, može se i kuhati. A ako se ne potroši, može se ponovno staviti na sunce i dupunjavati isto kao baterija. Samo nije najbolje ostavljati preko noći vani zbog negativnog utjecaja mjeseca.

  avatar

  08.07.2009. (16:41)    -   -   -   -  

 • Energija Sunca

  Ima puno informacija o ovome, npr. na Hira Ratan Manek, Sun Gazing, Sun Healing, Solar Yoga, a imaju i hrvatski forum na Svjetlost online te srpski na Cybermikans, s pregršt korisnih obaviještenja.

  avatar

  08.07.2009. (16:44)    -   -   -   -  

 • catwoman

  @ Energija dragi, velika ti hvala za oba odgovora. Ovaj tvoj tekst o solarnoj yogi iskopirala sam u obrasce za komentare na svoj blog.

  Doista, ukoliko uspiješ doći do kopije dokumenta od gospodina profesora Jošta, to bi ZAISTA bilo interesantno predočiti javnosti, ovdje na tvom blogu. Pozvat ću sve blogoprijatelje da to pogledaju.

  avatar

  08.07.2009. (18:13)    -   -   -   -  

 • Para(ne)normalan!

  Ljudi pridružite nam se u protestu o novom nametu!
  Jer namete proizvode nametnici!
  A što radimo sa nametnicima?!
  Riješimo ih se!

  avatar

  29.07.2009. (17:02)    -   -   -   -  

 • Matti

  pozdrav, zanimljiv blog, drago mi je da sam naišao ovdje putem oštrić-catwoman-energija sunca.. vidim dolje spominje se podravka u kojoj trenutno radim, što im je rečeno, kako su reagirali?
  u vezi solarne yoge, nisam bio na predavanju ali načuo sam od poznanika, vidio u emisiji na rugu znanosti i sl... djeluje mi komplicirano slijediti pusta "pravila", ne volim pravila, rituale, obaveze, tablice, grafikone, rasporede, preciznost i sl... dakle sunce gledam kad uhvatim, zgodno mi je sad kad sam na plaži pa gledam u zalaz sunca, trenutno od 19:30 pa sve dok ne padne (malo prije 20:00) mogu gledati bez prestanka, no kažete da nije dobar odraz u moru? :( a izlaz ne gledam jer nemam dobar položaj i prerano je to za ustajanje. vodu držim nekoliko sati na suncu, no nisam znao to za čepove pa ću provjeriti.
  ima li dakle ikakvog učinka i ako ima kakvog, ako se gleda neredovito, usput, uglavnom zalaz sunca iznad mora i ako se to čini u obući umjesto bos, u sjedećem položaju a ne u stajaćem i sl. dakle ako jednostavno gledam samo u zalaz sunca, povremeno, kad uhvatim, bez slijeđenja svih pravila?

  avatar

  24.08.2009. (17:30)    -   -   -   -  

 • Energija Sunca

  @Matti
  Ne znam za reagiranje, ali sto se ostalog tice nije bas previse komplicirano, a nema niti previse nekih pravila. Ali istina je da zahtijeva prilicno ustrajnosti i dobre volje. Ja sam sad na 44minute, ali da nisam dobro gurao ne bih se makao od pocetka, jer npr. kod mene u selu nema sunca zbog visokih brda. Svakao da je bolje i malo nego nimalo, ali ipak nije to to. U onom zadnjem satu ili u prvom satu ako se ranije ustanes snaga suncevog odraza iz slane vode ne predstavlja neki problem. U svakom slucaju ako ti je previse svjetla zaklonis more rukom.
  Energija sunca

  avatar

  08.01.2010. (13:26)    -   -   -   -  

 • pooka

  'The HPV major capsid protein, L1, can spontaneously self-assemble into virus-like particles (VLPs) that resemble authentic HPV virions. Gardasil contains recombinant VLPs assembled from the L1 proteins of HPV types 6, 11, 16 and 18. Since VLPs lack the viral DNA, they cannot induce cancer. They do, however, trigger an antibody response that protects vaccine recipients from becoming infected with the HPV types represented in the vaccine. The L1 proteins are produced by separate fermentations in recombinant Saccharomyces cerevisiae and self-assembled into VLPs'
  Ako Gardasil uopće nema DNA (da je retro virus bila bi RNA), znači ako uopće ne sadrži genetsku informaciju, kako onda može biti genetski modificirani organizam.
  I JELI TI IKAD PALO NA PAMET DA SE POĐEŠ TESTIRATI NA HPV?

  avatar

  06.02.2010. (12:03)    -   -   -   -  

 • MANAH

  HRsvijet POKRENUO PETICIJU PODRŠKE KREŠIMIRU MIŠKU

  Ponedjeljak, 24 Svibanj 2010 23:51

  Revoltirani istupom hrvatskog znanstvenika Dejana Vinkovića, koji se ničim izazvan obrušio na odličnu emisiju "Na rubu znanosti", odlučili smo pokrenuti akciju podrške voditelju emisije Krešimiru Mišku. Njegova emisija između ostalog razotkriva i tajne planove masonsko-iluminatske svjetske elite te razobličuje svu farsu koja stoji iza mantre naših pseudopolitičara, kako ulazak Hrvatske u EU nema alternative. S Krešimirom Miškom se mi na HRsvijetu, u pogledu dosta pitanja razilazimo, ali ove dvije vrlo važne stvari koje sam nabrojao su nam zajedničke, pa je to dovoljan razlog da pokrenemo ovu peticiju, za koju se nadamo da će je veliki broj naših čitatelja i potpisati. Peticiju možete potpisati pod ovim linkom:

  http://www.gopetition.com/online/36545.html

  Inače, hrvatski znanstvenici su već jučer pokrenuli peticiju protiv emisije "Na rubu znanosti", koju je već potpisalo 130 ljudi. Njihovu peticiju možete vidjeti pod:

  http://www.gopetition.com/petitions/the-edge-of-science.html

  Krenimo i mi, pa ćemo vidjeti tko će u konačnici imati više potpisa!  HRsvijet

  avatar

  25.05.2010. (13:29)    -   -   -   -  

 • Energija Sunca

  U biti rekombinantna tehnologija bi bila tehnologija genetske modifikacije, a u slučaju Gardasila njihovo je opravdanje da su to samo sićušne čestice koje imaju ljušturu poput virusa, na koje onda reagira obrambeni sustav. Ali to nije baš tako jednostavno. A nije ni previše komplicirano. Preporučujem dr Mercolu, koji je inače jedan od naših konsultanata po tom pitanju, on daje posve pitka i shvatljiva objašnjenja potkrijepljena rezultatima neovisnih istraživanja.

  avatar

  26.07.2010. (21:53)    -   -   -   -  

 • Energija Sunca

  Kakvo crno testiranje, pa preko 90% seksualno aktivne populacije u jednom periodu života zaradi barem jedan od preko 100 tipova HPV-a. A nekad sex i nije obvezatan.

  avatar

  26.07.2010. (21:58)    -   -   -   -  

 • Indijanka vegetarijanka

  svi smo pokusni kunići i s cjepivima i s mnogo drugoga... :-(

  avatar

  28.07.2010. (09:41)    -   -   -   -  

 • Lori Cohen

  You are such an informative person, I must say. Just keep doing the great work, it has not only helped me a lot but I am sure, it has a great content for every individual out there.
  dissertation method

  avatar

  14.12.2011. (12:27)    -   -   -   -  

 • Energija Sunca

  I wonder how you could understand Croatian. Or it is just a simple example of telepathy?

  avatar

  02.07.2012. (15:30)    -   -   -   -  

 • Udruga ŠTIT Bjelovar

  06.02.2013., srijeda
  PRIOPĆENJE UDRUGE "ŠTIT" - NEKA SE HITNO SVI JAVE

  SVI PREVARENI I OŠTEĆENI ZAJMOPRIMCI, ŠTEDIŠE I KORISNICI KREDITA NEKA SE HITNO JAVE UDRUGI ŠTIT - BJELOVAR.

  Zbog lihvarskih i kamatarskih kredita mnoge obitelji su u VELIKOJ OPASNOSTI da završe na ulici bez ičega. Tražimo žurno rješavanje toga problema.

  IDEMO 22. ožujka 2013., (petak) u 11,00 sati na masovno okupljanje pred USKOK i DORH u Gajevu ulicu 30a u Zagrebu.

  BRYAN ALEXIS CRUZ DRŽI U ŠACI SVE VRLO VAŽNE LJUDE U VLASTI

  Ustrojava se temeljiti spisak (imenom i prezimenom) svih prevarenih ljudi u Republici Hrvatskoj,

  Oni koji nisu poslali svoje dokumente "ŠTIT-u" neka odmah to učine. Najbitnije je priložiti "potpisani štetan ugovor" u našu arhivu.

  Napomena: Oni koji još nisu platili 250 kuna članarinu Udrugi ŠTIT - Bjelovar, ne možemo se zalagati za rješavanje njihovog problema. Taj novac je potreban kako bi se realizirao ovaj PROJEKT zaštite građana.

  Članarina se može uplatiti u Privrednoj banci Zagreb, odnosno u svim hrvatskim gradovima u njihovim poslovnicama na broj računa: 2340009-1100203086, na ime udruge ŠTIT Bjelovar, pod oznakom "članarina".

  POZIVAMO VAS - DOĐETE U ŠTO VEĆEM BROJU

  ---------------------------------------------

  HRVATSKI POKRET
  Udruga ŠTIT

  BRANKO STOJKOVIĆ
  Adresa: Đurđevačka cesta159
  Bjelovar, grad
  HRVATSKA
  Kućni telefon: 00 385 43 231 297
  Mobitel: 00 385 95 814 82 90

  Žiro-račun: 2340009-1100203086
  Privredna banka Zagreb

  http://crostojkovic1958.blog.hr
  stojkovic1958@net.hr

  URED: Masarykova 8

  avatar

  06.02.2013. (13:57)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...