Komentari

61.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • dva

    ja na roditeljskom (u pon) saznala da moj nikamo ne ide. Ni ostali iz razreda, naravno. Jer su kolektivno pobjegli sa nastave, i još je neka tuča bila u igri. Jel moram napomenuti da je većina roditelja gotovo uglas rekla: "Tako im i treba!" To bi njima bio neki jednodnevni izlet jer su oni svoj maturalac imali krajem prošle šk godine. No, votever, ništa od izleta!

    avatar

    08.04.2009. (14:49)    -   -   -   -  

  • ----mija----

    pa ti izdrži ,,,5dana toliko para ....naši iz škole vode djecu na maturalac u dubrovnik i bilo im je odlično (njima je najvažnije društvo )..
    počeli su praznici a čini mi se da mala nema treninga...njoj to fali jer trenira 6god,rukomet ....
    sad će biti spavanja ..
    osmjeh ti ostavljam

    avatar

    08.04.2009. (20:05)    -   -   -   -  

  • neni_iz_bajke

    Vidjeh Sunčicu tamo malo dolje niže i prekrasna je! I kod nas počinju pripreme raznorazne, zbog školskih praznika, jer Anđel stiže na urlaub.
    A kakvi su to autobusi sa krevetima, toga kod nas u našem malom gradu neima? Kako su složeni kreveti, jel' uzduž ili poprijeko? :-)) Ak' je uzduž, pa taj je autobus dugačak ko Orient expres, a ak' je poprijeko, jel' spavači lete kad ustanu ili gaze po bližnjima? (razmišljanja jedne lažne, ja kažem kemijski potpomognute, plavuše) :-)))

    avatar

    08.04.2009. (22:03)    -   -   -   -  

  • GAJINE GLUPOSTI

    kod tebe bu veselo ko i kod mene, stižu mi nećaci iz ljubljane, a morti i buraz, ba bu živa gužva u stanu, niš od mog odmora....hahahaha....sretan uskrs tebi i tvojima.

    avatar

    09.04.2009. (11:34)    -   -   -   -  

  • Pjesma o jednoj mladosti

    @neni - sjedala u spavajućem busu ti se, kad se istramakaju, pretvore u krevete na kat. Rukohvati služe da se ne strmekneš dolje dok autobus vozi po zavojima. Ako koji spavač u donjem redu kreveta naglo bude probuđen iz sna, ne gine mu čvoruga na glavi jer je gornji red kreveta cca 60 cm iznad donjeg. Ovi gornji spavači mogu letjet kad bus zakoči, nije da ne mogu. :)))

    avatar

    09.04.2009. (17:09)    -   -   -   -  

  • smotani

    dakle draga...strka i te kakva... no, iskreno, odvalio sam se na doživljaje i već očekivane savjete dragih "gosta":)))) no, tako je to uvijek... i vjerojatno treba smo...izdržati;))))))))))
    kako si tempo opisivala zabolile me noge! uspori malo;;))))
    ali, nadam se ipak malo mirnijem ritmu barem ovih Blagdana i ferija.... i, iskreno ti to želim.....
    žao mi je zbog mažoretkinja - šteta tolikih vježbi i uloženog vremena i truda... ali... tako je odlučeno.... u svakom slučaju, program mi se jako sviđa, i , siguran sam, maturalac će biti nešto nezaboravno - sretan joj put i dobar provod!
    a tebi i tvojima, od srca i iskreno, želim Sretan Uskrs!
    topli ti pozdrav ostavljam:)))

    avatar

    09.04.2009. (19:11)    -   -   -   -  

  • Berini dnevnici

    Eh ti računi, ne brini, uskoro će biti elektronski, pa će se sve rješavati klikom miša...

    Nekako sam vidovit.

    avatar

    09.04.2009. (20:31)    -   -   -   -  

  • Katja

    Bogme je kod tebe veselo :)

    avatar

    09.04.2009. (20:54)    -   -   -   -  

  • slatko grko

    Prava strka....da ne rečem blagdanska atmosfera...ali kako moja mati reče kad se svane i smrknit će se....tako i ovo će sve brzo bit iza vas :))

    avatar

    10.04.2009. (08:17)    -   -   -   -  

  • GAJINE GLUPOSTI

    pa nećaci mi nisu slovenci, nego veći hrvati nego ja, dovoljan je dokaz kad vele u sloveniji....kad se prijete, nemoj te da vam pošaljemo strica, on je bil u ratu i ima ptsp i sam bu vas na biciklu osvojil za tri dana, ludi na mene , strica......bez obzira kaj imaju dvije putovnice........još jednom sretan uskrs tebi i tvojima

    avatar

    10.04.2009. (08:48)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...