Komentari

zazavoda.blog.hr

Dodaj komentar (38)

Marketing


  • miu..

    Zanimljiv blog, pročitala sam i nešto što si prije pisala i jasno mi je zašto je taj bivši postao bivši :-) bolje tako nego svađe oko svakog slučaja, to je čisto maltretiranje a život je prekratak.. što se tiče pospremanja moram priznati, da volim čisto i uredno i mislim da me je moja majka dobro istrenirala na tom području, toliko dobro da ne mogu pobjeći od čistoče i urednosti :-) ali istina je da mi nije niti teško pospremati pogotovo kada živim u 25 m2, ali da imam neku veliku kuću kao možda tvoja rođakinja u Brazilu vjerujem, da bi mi pomoć dobro došla :-)

    avatar

    07.04.2009. (16:02)    -   -   -   -  

  • wallawall

    Ne naravno da nisi snob, nema to veze s snobizmom (bar po meni). To je bila tvoja želja kao i svakog normalnog čovjeka koji se bori svaki dan i želi samo sebi priuštiti malo mira. Njegova reakcija...hm rekao bi da bi večina muškaraca tako reagirala, jer tu tvoju rečenicu bi shvatili recimo ovako: "Šta sad koji k.... još najbolje da nikoji k.... neradiš, a da ja rintam za tebe., uostalom nebi da nam novci padaju s neba pa da još nekoga plačam za ono što i ti možeš!".. :-))
    No Wally nebi reagirao, jer iako mlad Wally zna da žena prije ili kasnije dobije što želi, pa stoga čemu trošiti riječi kad možeš prešutit, pravit se glup i na kraju platit :-)). Uštediš oma živaca za još koji dan u nadi da češ živjeti duže od žene...hahahaaha...

    avatar

    07.04.2009. (20:08)    -   -   -   -  

  • John Bez Terrae

    NE, snob bi bila da po cijele dane ništa ne radiš, pretvaraš se da si ultravisoko društvo i unajmljuješ vozače i čistačice samo zato što susjeda Francika ima pomoćnike... A u biti ste obje u dugovima (hipotetski, naravno :)) A ako se ubijaš od posla po cijele dane i možeš si priuštiti ženu koja će ti pomoći po kući, ne vidim problem. Iako, ja najviše volim dirati i čistiti svoje stvari sam, nekako imam osjećaj da drugi ne znaju kako ja slažem dotičnu majicu, vraćam neki qrac od ovce nazad na policu da opet skuplja prašinu... (čitaj: picajzla). A gle, naravno da imam život, ono je bio samo izraz, a kukanje je jednostavno dio moje južnjačke naravi ;)))) A uvjeren u nešto? Zato što sam idiot koji previše vremena razmišlja, analizirajući svaki mogući scenarij, patološki se boji neuspjeha, traži dlaku u jajetu dok je ono još u kokoši... Ma, kreten, kažem ti... No zato uvijek imam svoje grintanje i kukanje, u genima mi je ;))

    avatar

    07.04.2009. (22:09)    -   -   -   -  

  • Semiramida

    Ma kakav snobizam, ajde molim te. Moj stav je da ne želim biti rob svoje kuće. Pa šta ako ne pospremim odmah, budem već, neće nikud otić. Imama perioda kada opsesivno glancam svaki dio svoje sobe (i ostatka kuće), a ima perioda kad mi soba izgleda kao da je omanja H - bomba pala (kao npr. sad). Ali šta sad, spremit ću već. A pomoćnica je jako dobro rješenje, mala je to cijena za dragocjeni odmor. I ne stružeš stalno, uostalom, meni je baš zanimljivo i poučno čitati tvoja iskustva i način na koji tumačiš događaje koji su se dogodili.

    @Medo - nisi kreten nego si samo kompliciran, he he. @tihavodo ne slušaj ga, Medo je zakon! ;-)

    avatar

    07.04.2009. (22:19)    -   -   -   -  

  • tihavoda

    @miu - hah, sad i ja znam da imaš pravo, ali predugo mi je trebalo. ma nije stvar u volji za spremanjem nego u količini raspoloživog vremena. ne može ti nitko naravno spremiti onako kako ti možeš...

    @wally - ja sam zarađivala više od njega :)

    @medo - nisam znala da je kukanje odraz južnjačke naravi. naime u zadnjih par rečenica si dosta dobro opisao - mene. možda zato što mi je baka po tati Korčulanka?

    @semiramida - slažem se. nitko poslije ne priča o tome kak je super obrisao prašinu ili fenomenalno oprao pod...

    avatar

    08.04.2009. (09:54)    -   -   -   -  

  • John Bez Terrae

    Sto posto! Eto vidiš, ne možeš ne voljet genetiku! Mi dolje s juga po cijele dane sjedimo i grintamo. Rondamo kad je lijepo vrijeme, gunđamo kad je ružno... Kad nema turista, odvratno je, kad ih ima, kolcima bismo ih... Što god se dogodi, moglo je drukčije, nikad zadovoljni... Probudi nekog čistokrvnog Dubrovčanina u tri ujutro i čut ćeš, ko iz topa, deset stvari kojima je taj trenutak nezadovoljan. Ali to je zdravo! Bolje konstantno pomalo kukat nego to sve nakupljat i onda eventually eksplodirat u kišicu svojih i tuđih živaca! :)))

    avatar

    08.04.2009. (11:05)    -   -   -   -  

  • Otok

    Zašto bi ti bila snob?? Ako zaradiš novac da nešto možeš platiti to je tvoje pravo, isto tako je tvoje pravo za malo mira, tišine i odmora, pa makar buljila u zid, imaš puno pravo na to.
    Ja volim čisto i uredno, ali kada ne stignem ili mi je teško neka stoji, i skreno kada budem radila puno radno vrijeme i još imala dijete, teta za pospremanje je već u planu, pa nisam budala da se lomim kada mogu platiti.
    Samo ti struži po bivšem, to je tvoj blog, pa da ćeš piliti svaki dan po 5 stranica, samo izvoli. Takve stvari oslobađaju, bolje nego da prekuhavaš u sebi, kada ga se "oslobodiš" nećeš imati više razloga pisati o njemu.
    I hvala što si me stavila na svoju listu blogova. :)

    avatar

    08.04.2009. (12:19)    -   -   -   -  

  • tihavoda

    @medo - ja uvijek mislim kak ljudi ne vole slušat kukanje pa me sram kad mi se kuka...obično to ostavim za najbolje prijatelje koji su navikli...grintanje :))

    @prije braka - slažemo se, vidim ;). a za listu...tak te najlakše nađem, a čita mi se...oće bit šta novo skoro...?

    avatar

    08.04.2009. (16:25)    -   -   -   -  

  • wallawall

    Sve mi je jasno sad...ha.....
    ...uredan, miša se u dekoriranje- povlači mnoge zaključke.... :-)))

    avatar

    08.04.2009. (20:03)    -   -   -   -  

  • tihavoda

    Wallawall, prosvijetli me!

    avatar

    08.04.2009. (23:03)    -   -   -   -  

  • Neverin

    nisi snob a uostalom smanjuješ nezaposletnost ako unajmiš spremačicu :)

    avatar

    09.04.2009. (13:36)    -   -   -   -  

  • tihavoda

    @neverin - ima i dodatna priča o spremačicama - trebaš naime zaslužit da uđeš u krug klijenata spremačice, biti "od povjerenja". Profesionalke dolaze samo i isključivo po preporuci (dakle, tebe neko preporuči NJOJ), i naravno, samo ako joj netko "otpadne". Dala bi se snimit epizoda Očajnih kućanica o tome ;)

    avatar

    09.04.2009. (15:36)    -   -   -   -  

  • wallawall

    Ha..možda sam se sad navukao u zamku, jer ako sad iznesen neke moje zaključke to će direktno povući paralelu prema meni u stilu da sam ograničen. Što je dakako daleko od istine. :)) No ipak ću reći da ja sebi nebih dopustio da bolja polovica zarađuje više od mene, bez obzira na ljubav i da to "ka nema veze"...

    avatar

    09.04.2009. (19:34)    -   -   -   -  

  • tihavoda

    @wally - onda te neću gnjavit više dok ne odlučiš sam reći. A zašto ti je problem da žena više zarađuje?

    avatar

    10.04.2009. (01:15)    -   -   -   -  

  • wallawall

    Zato što je novac bitna stvar. Tko ga drži ima jaku kartu, a cijeli naš život je igra. Tako da se svaka veza može shvatiti kao mali rat. Htjeli ili ne pokušavamo dominirati, a u svrhu ljubavi muškarci rade ustupke, tj popuštaju. No kad nisu ti koji više doprinose buđetu gube smisao. Glupo zvući no evolucijski sve ženke biraju mužjake po karakteristikama tražeći najboljega. Emancipacijom može proći i manje kvalitetan no bez šoldi...žena može što hoće, a onda joj i netreba par. Več čistaćica... :-) kužiš....

    avatar

    10.04.2009. (01:37)    -   -   -   -  

  • Neverin

    ja slobodno mogu progutati da žena zarađuje više od mene, samo da mi to ne nabija..

    avatar

    10.04.2009. (14:09)    -   -   -   -  

  • wallawall

    @ Neverin- misliš da postoji neka koja bi to prešutila u pojedinim trenutcima bijesa? :-)
    Kad sam se god svađao s nekom svojom curom uspia bi se sjetiti samo zadnje pizdarije, zapravo one zbog kojeg se svađam. Dok bi one nabrojile stvari koje ni sam nisam znao da sam napravia! ha... Što misliš? imam li bar djelomično pravo?
    (idem na kavicu, malo razmislit...hehehehe)

    avatar

    10.04.2009. (16:31)    -   -   -   -  

  • Neverin

    @wallawall... pa ja sam rekao za sebe da sam spreman prihvatit:) a to što su žene zlopamtila ća ću im ja:) i da, slažem se kad krenu nabrajat sve tvoje grijehe valjda od samog rođenja pitaš se pa gdje oni skrivaju tu arhivu sa svim tim podacima, shvatiš da neprijatelj zna više od tebe:)

    avatar

    10.04.2009. (18:50)    -   -   -   -  

  • Semiramida

    @wallawall i neverin - joj šta ste smiješni. A gledajte, žene samo imaju dobro pamćenje... hehehe :-)))

    avatar

    10.04.2009. (21:07)    -   -   -   -  

  • Neverin

    Semiramido očeš reči da su žene slonice? :) pazi, ja ovo samo zaključujem po tvojim riječima:)

    avatar

    11.04.2009. (03:23)    -   -   -   -  

  • Mersault gone worse

    OMŽ!!! pogle ti ovu dvojicu!

    daklem, da njih riješim:

    @wally i neverin, baš kao što je semiramida rekla, žene nisu zlopamtila, nego opako dobro pamte ;)) wally, naravno da želim zarađivati više od partnera jer sam emancipirana ženska i želim jednog dana imati svoj novac i svoju slobodu. nikada to ne bih nabacila drugome na nos, nikada. koga briga, uostalom - svatko zaradi svoj novac na svoj način i nisu svi poslovi isto plačeni, to je tako. kad jednog dana završim ova dva fakulteta, ajd da vidim da me ne zaposle s masnom plaćom ;))) a ti neverine, morao si se okrenuti kak vjetar puše, a? ccccc. a baš ti je bilo dobro krenulo ;)))

    @tiha vodo, ne znam zašto uopće pitaš jesi li snob (mislim da je to ipak bilo retoričko pitanje). on je očito bio protiv toga samo zato što si ti bila za. i bolje da je bivši, u tom slučaju. nema ništa snobovsko u tome da koristiš potencijale koje imaš. i, btw, davala si toj ženi i dodatni izvor prihoda. molim lijepo :)))

    avatar

    11.04.2009. (09:12)    -   -   -   -  

  • wallawall

    @ Mersault- kad ti žena kaže "nikad"....ej! nebi mu nabila na nos....sorry al lažeeeeeeš...
    Upucao bi se da ti zarađuješ više od mene.
    Neverin i ja smo ipak muški i to je dar Božij....hahahahaha , a za kraj mala zagonetka:

    Što to znači kad žena dođe iz kužine u dnevni boravak?

    avatar

    11.04.2009. (09:26)    -   -   -   -  

  • Mersault gone worse

    pričat ćemo za par godina. ne bih baš da se upucaš, ali ako ti je gušt... ;))))

    btw, ako ćemo već na ovaj način, biti muško je korak nazad u evoluciji ;)))

    neverin, neka te ne dira osobno, wally je počeo :))))))

    avatar

    11.04.2009. (10:17)    -   -   -   -  

  • wallawall

    E j ! hahahahahqaqaqa.
    @ Neverin- vidiš što ti je žensko oma pokušava napravit razdor. Znaš onu SLOŽNA BRAČA RADE KUĆU! a kad neviste dođu onda RADE DVIJE..HAHAHAHA

    @mEEERSAULT- Nisi odgovorila na zagonetku!!!!? :-))))

    -------------------------------------------------------------------- -----
    Nismo li se previše raspizdili na tuđem blogu? hahahahahhaa

    avatar

    11.04.2009. (10:31)    -   -   -   -  

  • Semiramida

    @neverin - pa ako se ravnaš po onoj da slonovi pamte, onda jesmo hehehe, ti baš voliš logiku, he he ;-))

    @Mersault - korak nazad u evoluciji???

    @wallawall - gle, razumijem što pokušavaš reći. Muško - ženski odnosi su opaka stvar i tu postoji toliko nijansi na koje treba pazit... Ali jednu stvar ću ti samo reć, a to je da nisu sve žene iste.

    avatar

    11.04.2009. (12:09)    -   -   -   -  

učitavam...