Komentari

novikomunisticki.blog.hr

Dodaj komentar (19)

Marketing


  • BigAnimal

    Hahahaha.. šta je? Nestalo materijala?
    Sačekaj onda dan-dva, i opet ćeš imati materijala koliko hoćeš...
    Uz ove ljudi na vlasti, ne može ti nikada nestati materijala.... nažalost..

    avatar

    03.04.2009. (14:04)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    druže vi puno psujete, kao što bi drug Tito rekao: pa bogamu ne može to tako ;0))

    avatar

    03.04.2009. (14:09)    -   -   -   -  

  • drug Ivan(Hrvatski Partizani)

    Evo drugovi i drugarice samo da vam se javim odsad možete računat i na mene.SMRT FAŠIZMU ! SLOBODA NARODU !

    avatar

    03.04.2009. (16:00)    -   -   -   -  

  • Drug Koba

    druže BigAnimal, u ovoj usranskoj maloj konzervativnoj katoličkoj lopovskoj državi nikad ne presušuju teme za sranje. Ovo od čega ja patim samo je privremeno, puknut če mene inspiracija več.
    Drugovi Partizani, znao sam da mogu računati na vas. Dole vam je cijeli spisak narodnih neprijatelja, kao što vidite đubradi ko govana. Idite drugovi pa im na stari partizanski način pokažite kako se mi borimo.
    SMRT FAŠIZMU!
    ŽIVJELA JUGOSLAVIJA U VJEKE VJEKOVA! AMEN!!!!!

    avatar

    03.04.2009. (17:47)    -   -   -   -  

  • nema me

    da, da je Juge ova bagra od naših političara ljetovala bi i zimovala na Golom Otoku, zato im nije odgovarala...ali raja je dobila što je tražila, navijam za te političare da unište ovu državu i ovaj narod koji bira takve ljude na vlast

    avatar

    03.04.2009. (18:37)    -   -   -   -  

  • Uranova Pikula

    treba se boriti, ja počela na blogu :D zato su me i pljuvali, prva koja je htjela stat na kraj bespotrebnim,jadnim tračevima, sve počinje od takvih malih sitnica, tu se vidi mentalitet naroda...!!!sramota!!! ja sam žensko, al jebote baba nisam nit ću bit!
    Hvala druže na podršci :D

    avatar

    03.04.2009. (19:05)    -   -   -   -  

  • Neverin

    ova država je drek na šibici... prizanejm da bi baš volio vidjet sanadera, kalemtu bozanića kako rasturaju macolom kamen...

    avatar

    04.04.2009. (00:01)    -   -   -   -  

  • omladinka

    Da, prava lopovska - drek država. Sve bi ih trebalo na Goli otok i nikad ih više pustiti s njega.
    Sve su uništili, prodali i izdali nas. Čudim se da i nas nisu prodali. Ili za nas imaju taktiku - uzmi mu posao, isprazni mu račun, izgladni ga i pusti da krepa. Ne bi im bilo teško jer samo šutimo i trpimo. Oni to znaju zato to i rade. Svi smo svjesni sa je prije bilo puno bolje, samo sada bi se mnogi prije ubili, nego to priznali. Zašto je tako, neće mi nikada biti jasno. Smrt fašizmu, sloboda narodu

    avatar

    04.04.2009. (00:16)    -   -   -   -  

  • SATNIK

    Postovani i vrlo cijenjeni Druze Kobo iskreno se zahvaljujem : na vasoj svesrdnoj zelji za dobar tek, kao i na zeljama vasih suboraca. Osobno nisam ocekivao da ce te kao intiligentan covjek ovako brzo pasti u depresiju po pitanju svega i svacega u ovoj vasoj lijepoj domovini ( posto mene smatrate izrodom jer sam Ercegovac,moram se ovako izrazit .)Negdije sam procitao da svaki narod ima onakvu vlast kakvu zasluzuje s cime se i mogu slozit. S toga vas molim kao intelektualca da se na uljudben nacin obratite vasem narodu (mozda vas tada bude netko i razumio) te mu predocite moguce alternativne izlaze iz ove sadasnje situacije u koju je zapao zahvaljujuci korumpiranim politicarima. Znam da od mene niste ocekivali ovakav ozbiljan pristup, mi jesmo protivnici na ideoloskoj razini ali ne moramo to biti i na ljudskoj.
    Osobno vas molim ako ste u mogucnosti za komentar ovog linka a ako moze i ovog linka.

    S postovanjem Satnik
    U Capljini o4.o4 2009

    avatar

    04.04.2009. (00:46)    -   -   -   -  

  • Red Polux

    Ma jebe se njima šta će ko pisat protiv njih, oni se svemu ovom smiju dok žderu u saborskoj kantini a sva ona đubrad od sindikata su ista ta mafija i banda ko i političari jebali jedni drugima majku.
    ha ha ovo njima zvući ko buncanje u ludnici a država i je jedna velika ludnica samo pacjenti su obični građani a doktori su političari. sanaderi i razni hebranzi.

    avatar

    04.04.2009. (01:11)    -   -   -   -  

  • pooka

    druže Kobo, ja nisam komunist niti sam to ikad i bio. iskreno, muka mi je od historijskog i dijalektičkog materijalizma... koji je kurac Engels morao uguravati Marksa u svoju ideju da je povijest egzaktna znanost... elem evo ti pa pogledaj OVO i sam zakljući bi li ja radije bio u Prvoj proleterskoj sa Koćom Popovićem ili u Crnoj legiji sa Maksom Luburićem pa me shodno zaključku stavi na listu linkova :) NO PASARAN!

    avatar

    05.04.2009. (22:02)    -   -   -   -  

  • Pokojnici i pijanci

    Značenje... značenje je da nema značenja. Rekao bih da je to čista refleksija naše mizerne stvarnosti. Na taj bih načio tumačio onu metaforu koja te zbunila.
    Jasno, nije uputno da autor objašnjava ono što je napisao, ali eto, nadam se da odgovor zadovoljava.

    avatar

    06.04.2009. (08:59)    -   -   -   -  

  • lobotomya

    Priznajem da mi se kaki od ove države, ove vlasti i pitam se zašto ne stave opet u funkciju blaženi Goli otok ? Tam bi se trebale održavati sjednice sabora, vlade..... pozdrav druže !

    avatar

    07.04.2009. (21:51)    -   -   -   -  

  • drug Ivan(Hrvatski Partizani)

    Hvala ti druže na komentarima.

    avatar

    09.04.2009. (00:18)    -   -   -   -  

  • DOMINUS VOBISCUM

    Država kao i cijeli svijet nalazi se u velikoj krizi u ekonomiji, gospodarstvu i finanacijama. Ali ta kriza je posljedica jedne dublje krize, krize duha. Kako svaki čovjek u dubinin svoga bića ima potrebu za Bogom, a kada ta potreba nije zadovoljena, rađa se duhovna kriza koja neminovno rezultira krizom na poslovnom planu. a pošto je Boga sve manje u društvu, kriza je poprimila globalni značaj. U politici nema morala, ni savijesti. Kako u HDZ.u tako i u SDP-u, HNS-u, HSS-u, HSP-u. Sve što se gradi bez Boga propada i pretvara se u razvalinu veliku. Krist mora biti zaglavni kamen svakoga društva. Očit primjer je bila Titiva Jugoslavija. Poštenom borbom je bila izgrađena, poštenim motivima pokrenuta, bez Boga se nakon nekoliko desetaka godina srušila i ugušila u lošoj politici. Josip Brozu Tito je još 1974. bio svjestan da je on malo božanstvo i pokretač jugoslavije. Nakon donesenog ustava u povjerenju je rekao Kardelju i Ljubičiću da će se sve to raspasti kada on umre. I Vi, druže Koba imate potrebu za bogom i religijom. Ali ste našli neutješnu alternativu. komunizam vam je postao religija, a Orao poslje 1948. za Kobu Lešinar.

    "Duže BigAnimal, u ovoj usranskoj maloj konzervativnoj katoličkoj lopovskoj državi nikad ne presušuju teme za sranje. Ovo od čega ja patim samo je privremeno, puknut če mene inspiracija več." citiram vas. Patite od nedostatka duha. A tražite ga na krivim mjestima, ruševinama davno zaboravljene i nepovratljive ideologije.

    avatar

    09.04.2009. (10:27)    -   -   -   -  

  • Neverin

    druže Koba u Rijeci se sačuvao ulaz u rimsku Principiju.. tojest samo njegov luk ali dobro se drži

    avatar

    09.04.2009. (12:49)    -   -   -   -  

  • Neverin

    sori druže nisam to shvatio... luk se nalazi iznad Koblerogovg trga u uličici na usponu gdje je pri krjau jedan dručan koji se zove Luč

    avatar

    09.04.2009. (13:42)    -   -   -   -  

  • Neverin

    ovako.. predlažem ti da pročitaš "Kako čitati grad" od Radmile Matejčić..

    Tarsatica je antički grad kojeg spominje Plinije u svom djelu, Naturalis Historia pa se znajući da je Flanon (Plomin) lijevo a Ad Turres (Crkivenica) desno a između njih Trsatica .. to može biti samo da je to Rijeka pošto su u centru pronađeni ostaci rimskih građevina poput domusa, princpije, terme..

    Tarsatica po Radmili Matejčić vjerovatno silazi kao termin sa brda kojeg zovemo i dan danas Trsat. Kada su došli Rimljani i osnovali gradić kod Riječine vjerovatno su Liburni sa Trsata sišli dolje radi većeg životnog standarda. Zadnji put kad se spominje Tarsatica to ti je krajem VIII stoljeća kada Karlo Veliki naređuje da se Tarsatica spaluje do temelja... kao odmazda što je lokalno stanovništvo ubila nekog njegovog vojskovođu Eriha.

    Vjerovatno su tada stanovnici opet pobjegli na brdo Trsat i sa sobom poveli ime grada koji je on pak dobio zahvaljujuči tom brdu.. vidiš dva put se ime preselilo..

    jeli sad jasnije?

    avatar

    09.04.2009. (15:53)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...