Komentari

tricenasesvakodnevice.blog.hr

Dodaj komentar (13)

Marketing


  • povuci-potegni

    pozvala bih te sa sobom na koncert, al ja ne idem :P
    meni je jako žao kaj su vam smanjili plaće. nije fer. dakako da nije. na stranu to kaj me babe na pošti itekako znaju razjebat, al to nije zato kaj su državne službenice, to je zato kaj su one jednostavno glupe. babe u mojoj pošti. a druga mi daleko (pošta) pa i dalje idem u tu gdje su nadrkane kokoši. sigurna sam da ne blogaju u radno vrijeme. sigurna sam da ne znaju ni što je to. al bez obzira na sve, čak ni te kokoši u mojoj pošti nisu zaslužile da im smanje plaću. nitko nije. ja ti velim, treba se ić kurvat :))

    avatar

    02.04.2009. (09:42)    -   -   -   -  

  • Nisam ja odavde

    @ p-p__: al kako ćemo ić kad nam nemaju s čim platit? :)

    avatar

    02.04.2009. (09:50)    -   -   -   -  

  • Shelly Kelly

    pa no. pa da. pjevaj, moj narode.... /a čul sam da i biljke onda rastu bolje. banane, recimo./

    avatar

    02.04.2009. (10:59)    -   -   -   -  

  • izvorni život

    Eh, kako ti odmah skočiš na druge, U2 na primjer. Ti izgleda ne razumiješ kako su Bono i ekipa vrhunski humanitarci (kao) pa im treba donirati lovu kako bi oni mogli nahraniti gladne. A uz to, Bono je dobar s papom (barem onim prošlim, za ovog trenutnog ne znam što misli o njihovom rockanju). A kad sam već kod pape, i crkvu si oprala. Sram te bilo. Baš sam jučer vidio na nekom portalu kako crkva u hrvata kreće u humanitarni pohod. Vidjeli su da stado počinje umirati od gladi, a ako umru od gladi, neće imati tko dolaziti na mise, pa su odlučili da se tako nešto ne smije dogoditi, tako da će oni ljepo odriješiti svoju kesu i pripomoći kako budu mogli, znali i htjeli. Naravno, najčudnija stvar je kako to da je njihova kesa uopće toliko puna, s obzirom da formalno zagovaraju skromnost i slične stvari. To je, naravno, samo formalno i nitko pametan u to ne vjeruje. Dovoljan je jedan pogled na papinu obleku (a i ne samo na njegovu) i svu tu silnu bahatost koja je više u maniri "skromnih" političara, nego u skromnom traženju kraljevstva nebeskog. DAkle, logično je (iz svega navedenog i još više - nenavedenog, ali opet znanog) da i tvoja plaća mora malo dolje. Treba namiriti sve te potrebe svih tih vođa, duhovnih i svjetovnih.

    avatar

    02.04.2009. (11:23)    -   -   -   -  

  • levant

    nnnda. ja se slažem sa prvom rečenicom izvornog života. samo mene zasmetalo što tompona diraš. mislim što ti je on kriv što pitam ja tebe?
    o svijete tompsona mi dira...

    avatar

    02.04.2009. (12:58)    -   -   -   -  

  • Nisam ja odavde

    @ Shelly Kelly:___ svako voće i povrće traži svoju pjesmu. treba paziti :o)))
    @ izvorni_zivot: ___ ja i skačem zato kaj ništa ne razumijem, to je valjda bar jasno :o). je, smetnula sam s uma da su bono i ostali stvarno jako zabrinuti za glad u svijetu. ko misice. i inače jako volim kad se s gladnima, siromašnima i bolesnima manipulira kroz razne koncerte na kojima su ti gladni, siromašni i bolescni i izvođačima i publici zadnji na pameti. glavno da se pjeva ! svi bi bili humani i humanitarci ako ih prate mediji.
    @ levant: ___ što se ti s njim slažeš? vidiš da je on skočio što sam ja skočila. pa sad svi skačemo na sve :o))) i ko ti veli da ja krivim thompsona za bilo kaj. ko, pitam ja tebe. ja sam baš napisala da sretni oni kaj v njegovom (i inim) koncertima nađu svoj smisao života. ak je to diranje thompsona, onda ja stvarno ne znam dirati :o)))))

    avatar

    02.04.2009. (13:10)    -   -   -   -  

  • A.B.

    Draga nisam ja odavde! Rastužio me tvoj post, tako da sam tek sada "došla sebi". I sada kada sam "došla sebi" dođe mi da zaplačem i da tako cmoljim dok ne izmognem. Sve skupa je strašno i mi obični ljudi nemamo nikakvog utjecaja, ma na bilo što. Fotka slatkog mopsa je predivna. Drži se! Pozdrav!

    avatar

    02.04.2009. (14:20)    -   -   -   -  

  • dordora2

    Joj, pa kaj si zapela za to malo plaće. Evo sad budu na Jakuševcu prodali taj znameniti BMW i sve vam budu do lipe vratli...)))

    avatar

    02.04.2009. (14:36)    -   -   -   -  

  • Smisao Života

    .... kaj nisi čula za izreku "kruha i igara"?... stari Rimljani nisu bili glupi, samo kaj su oni tu i tamo znali dijeliti i kruh masama kako bi lakše vladali.... naši vladaju samo dijeleći igre - krivo; prodavajući igre.... jebote, gluplji smo od rimskih podanika, oni su imali besplatan kruh i igre, a mi sve plaćamo i još smo k tome neizmjerno zahvalni... e, da, i ja sam na državnim jaslama i izgubio sam 6% na plaći.... ma jebo 6%, samo nek se "lijepa naša" oporavi od ove krize.... ŽRTVOVAT ĆEMO I ŽIVOTE AKO TREBA ; živote penzionera, naravno... koji k.... moramo plaćati tolike penziće, kad od njih nikakve koristi.... ionako od svojih mizernih penzija ne mogu živjeti.... prema tome - rješenje za krizu - ukinuti penzije, i svi u reciklažu (mislim na biznis skupljanja otpada, naravno, jer otpad nije smeće).... pozdrav.....

    avatar

    02.04.2009. (15:57)    -   -   -   -  

  • primakka

    kriza 1929. okončana je ratom. valjda smo nešto naučili otada. ja sam da uzmemo nazad onih 22% koje su nam otkidali ovih godina pa nisu znali šta pametno s njima uradit osim strpat u duboke džepove. dok nam je na vrime!

    avatar

    02.04.2009. (19:16)    -   -   -   -  

  • povuci-potegni

    vidi ti koliko ovoj fulvusici treba da primjeti da imaš novi post. a viš kak ja brzo skužim :))
    laka ti noć, sutra je petak-dan kad sam ja rođena i zato ga svi vole :)

    avatar

    02.04.2009. (22:28)    -   -   -   -  

  • levant

    ne mi dirat tompsona! on mi daje osjećaj zajedništva. bratstva. jedinstva. volim kad se busam u prsa mi nejaka i kose kad si čupam kad su njegovi koncerti. volim bacati petarde po ljudima oko sebe u toj nekoj domoljubnoj groznici. i ti mi sad to tu sve obezvrijedi. :(.
    :)

    avatar

    03.04.2009. (08:38)    -   -   -   -  

  • 7 dana

    hahahaaaa kako si me skužila! ja iskreno mislim da su državni, kako si ono rekla - lezilebovići ;)))))) da su tako neljubazni kad im dođeš jer si ih upravo prekinuo u komentiranju ili nedajbože, smeo im tok misli u stvaranju novog posta! stvarno tako mislim! za one koje sam imala sreću upoznat!
    no smanjit čovjeku plaću, to je već preokrutno, čak i za lezileboviće! ali ako je za spas lijepe naše, potrpit će čovjek. i pas.
    samo neće trpit onaj koji nikad i nije! u to sam stoposto sigurna! neki trpe posle, a neki sad! ja si sve mislim,,,,ja bi radije posle...ionako nisam uvjerena da oni (koji meni uoooopće ne izgledaju fajn !!!) i sami vjeruju u posle! mislim da nas farbaju! inače bi malo češće bili humanitarci a malo manje prijetili munjama i gromovima ....jer ...
    idem ja spat!
    uživaj u vikendu sa svojom belicom! kako nam je ona a? jel se i ona boji kišobrana? ja sam evo kod levant našla savjet kako liječit strah od kišobrana. imam jedan lijep, s psićima ... no ni oni baš ne pomažu. za sad!

    avatar

    04.04.2009. (02:26)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...