Komentari

trudnjacha.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • mama sepia

    Ajojoj, a ja sam jos uvijek u fazi citanja slikovnica...najveci mi je domet citanje sastava na kasicama...uzas jedan....zahrdjat ce mi mozak :)))

    A ceka me sve manje vremena....

    avatar

    28.03.2009. (23:47)    -   -   -   -  

  • ex trudnjacha

    potpuno te razumem. ni ja dok nisam počela da radim nisam gotovo ništa čitala. nisam stizala. da se ne lažemo - mala zlata iscrpljuju. i ne mislim to in a bad way, samo treba se, pošto njih namirimo, i okupati i jesti i srediti malo kuću i odmoriti se. vreme kad oni spavaju je prekratko i za to i za čitanje. na žalost. makar je meni tako bilo.
    i sad čitam samo u prevozu. kod kuće ne stižem. i super mi je, povrh toga što ja volim da čitam, to što imam osećaj da nisam izgubila tih sat i po - dva u prevozu.

    avatar

    29.03.2009. (00:22)    -   -   -   -  

  • maxivida

    moram, ali MORAM bolje da organizujem svoj dan. dete mi uzima sve manje vremena, sad stvarno više nema izgovora. još uvek se ponašam kao da nemam vremena da se očešljam, kamoli da čitam. a nije baš tako. previše vremena provodim za kompjuterom. ranije sam čitala po tri knjige mesečno.
    u tom smislu, preporučila bih ti pola žutog sunca od čimamande ngozi adiči, prevod by yours truly. dakle, nije što sam ja prevodila, nego je knjiga zaista izuzetna. da je više takvih, verovatno bih se vratila poslu.

    avatar

    29.03.2009. (23:22)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...