Komentari

zazavoda.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • Semiramida

    Kada čitam tvoje postove uvijek se pošteno zamislim. Pa tako i sad.
    Prvo što moram komentirati je tvoja analiza muško - ženskih odnosa. Napisano sa puno ironije. Meni trenutno djeluje okrutno, a postoji mogućnost da bi moglo biti istinito. Samo što još uvijek ne želim vjerovati u to. Trudim se biti optimist.
    A savršen dan... Pa iskreno ne mogu se sjetiti niti jednog. Svaki dan ima svojih lijepih i loših trenutaka. Sastoji se od puno malih događajčića koje kada skupiš na hrpicu i staviš u lonac, dobiješ jedno savršeno ukusno jelo. Jer savršenstvo ne postoji. Ali postoje lijepe uspomene i savršeni trenutci. :-)

    avatar

    28.03.2009. (23:08)    -   -   -   -  

  • Neverin

    jako mi se pjaža kako evoluira tvoj post od početka do kraja...
    Ono o djamantima bi se dalo komenetirat. Isitna ne služe tome da ti bude toplije ili da budeš zdrav, zapravo imaju tu jednu antropološku svrhu da se drugom mozak prži kada vidi kolki djamant ova ima, tako se stvaraju status simboli koji govore o posjediocu dotičnog predmeta kako to nije uobičajena osoba (zapravo samo imučna) a to da ne služe nićemu možeš upotrijebiti i za ostale stvari koje tebe vesele a nemaju praktičnu funkciju (najdraža mi je ona u Bibliji gdje piše "da čovjek ne živi od samog kruha..." iako i ja ne vidim smisao posjedovanja dotičnog predmeta (djamanti služe kao punte za bušotine sjetih se eh da i možeš pogledat Krvvave djamante sa leonardom di Capriom, jako tužna i brutalna ali dobra priča)
    Ako nemaš savršene trenutke.. možeš se barem pobrinuti da ih tvoji hvala tebi imaju.. i to je postignuće.

    avatar

    29.03.2009. (14:10)    -   -   -   -  

  • tihavoda

    Vau, ovo je bio kompliment! Tomu i težim! I znaš što, to se i vidi. Ja stalno tražim izmicanje iz vlastitog stajališta i pogled s druge strane. Svaki ovakav feedback nanovo mi širi horizonte i nadahnjuje.
    M vs. Ž - možda je brutalno, ali ja bih prije rekla ogoljeno analitički. Nije to nešto čime se treba svakodnevno zamarati. To je jedna moja krajnost. Druga je bolesno romantična i preko svake mjere optimistična...zato sam s početka gruba, a na kraju...suza u oku :).
    A ovo o danu je istina. Dodavanje još jedne male spoznaje velikom kaotičnom loncu uma.

    avatar

    29.03.2009. (14:13)    -   -   -   -  

  • wallawall

    Pa moran priznat da si upravu. No mene puno više pogodi pjesma. Pa i kad sam sretan, a pisma na radiu tužna da me neprivrti na tugu mjenjam stanicu...
    "A ja sam jedna površna i prezahtjevna filistarka." - pa šta i da jesi, to si ti i baš te brige samo naprid... :-)))

    avatar

    29.03.2009. (16:10)    -   -   -   -  

  • tihavoda

    @semiramida - prvi je komentar bio za tebe, ali mi se Neverin utrpal :)
    @neverin - gledala sam taj film, jako mi se svidio. pjaža je sviđa? zadnja rečenica - potpuno se slažem.
    @wallawall - kako rekoh i Semiramidi ali kraće - sad otkrivam moć koja proizlazi iz pokušaja artikulacije misli i njihovog prijelaza na "papir". neke stvari kao recimo ova...kad ih napišeš i priznaš, to postaje utvrđeno poglavlje saznanja o samome sebi...i čini mi se da su to dobri koraci :)

    avatar

    29.03.2009. (21:26)    -   -   -   -  

  • morska zvijezda

    "meni je gledati užas radi užasa besmislen"
    S ovim se slazem, ali u vezi dijamanata blize sam misljenju M. Monroe.
    Pises dobro, jako dobro!

    avatar

    30.03.2009. (03:11)    -   -   -   -  

  • Mersault gone worse

    ne volim dijamante ni nakit općenito. niti imaju ikakvu praktičnu svrhu, niti me imalo zadovoljavaju i/ili uveseljavaju. osim ako njima nešto režu, jel ;)

    da, (još uvijek) živimo u muškom svijetu (nažalost). tu bih se zaustavila jer su moja mišljenja u zadnje vrijeme prebrutalna XD

    filmovi, pjesme... sve me veseli. nekada me najviše razveseli film s kojim se ne mogu poistovjetiti. tv gledam jako rijetko, radio samo u autu. imam svoj svijet i tamo mi je dobro. e, sad, koliko se on kosi sa stvarnim svijetom... ma nije me ni briga.

    odličan tekst :)

    avatar

    30.03.2009. (21:54)    -   -   -   -  

  • tihavoda

    @morska zvijezdo - dapače, kad bi svi imali isti ukus, bili bi kao roboti! Uzmi sve moje dijamante i napravi ih lijepima u svojim pjesmama :)
    @mersault - ja ipak volim nakit, i znam da je to kontradiktorno s mojom hladnoćom glede dijamanata. muški svijet? pa ne čini mi se da sam o tome govorila, iako se tako može činiti sa ženske strane. a ako kažeš da ti je dobro u tvome svijetu...o čemu pričaju tvoji postovi?

    nadam se da će vaši komplimenti pasti na plodno tlo! ;)

    avatar

    30.03.2009. (23:12)    -   -   -   -  

  • Mersault gone worse

    moji postovi pričaju o stvarnom svijetu. nažalost, ne mogu cijelo vrijeme provoditi samo u svom.

    avatar

    30.03.2009. (23:44)    -   -   -   -  

  • tihavoda

    aaah! pardon...otpilila sam u krivo :( tak mi i treba kad uvijek ispočetka i unatoč samošamaranju sudim svijet po sebi...meni nekad treba vanjski da me upeca iz bunara. zapravo nemam baš dobro definirano što je dobro unutra, a što vani. ili - uži svijet oko sebe puštam i unutra pa ne znam gdje je granica? sad si me zamislila....

    avatar

    31.03.2009. (00:15)    -   -   -   -  

  • Mersault gone worse

    ja opet provodim previše vremena u svom pa me ošamari stvarni. nikako da nađemo ravnotežu, a? XD

    avatar

    31.03.2009. (01:06)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...