Komentari

biljoteka.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


 • Gost

  Biljoteko, tek danas sam slučajno naletio na vaš blog i već dva sata ne mogu se odvojiti od njega. Nažalost, ja se nisam umetnuo ni na mog pokojnog oca, a ni na mog najboljeg prijatelja, koji bi s vama mogli razgovarati na ravnoj nozi. Ono što mene oduševljava kod vas je fini pripovjedački stil, kombinacija antičke mitologije, narodnih predanja i legendi, citiranje filmova(!) i povijesnih događaja, poneki blago ironični politički komentar, silna erudicija (ne mislim samo na nazive koje dajete na latinskom) i fini humor, a uz sve to toliki PRAKTIČNI savjeti da sam se ozbiljno pitao jeste li možda neki od čarobnjaka zaostalih iz drevnih vremena. Još sam se više oduševio kad sam po nekim vašim napomenama shvatio da ste žena - šta ćete, mi Balkanci moramo prevazići još i tu uskogrudost, da ne smatramo odmah kako je sve kreativno djelo muške ruke. Biljoteko-Čarobnice, od danas sam vaš odani posjetilac, kao što iz komentara vidim.da ste već formirali finu skupinu sljedbenika. Najsrdačniji pozdrav.

  avatar

  31.03.2009. (18:56)    -   -   -   -  

 • biljoteka

  Kao i većini balkanki milo mi je što je oduševljenje mojim spolom došlo od muškog pera. Nisam baš feministkinja, a ni borac za ravnopravnost spolova. Koristim pravo na ravnopravnost kako mi odgovara: mogu da lajem kao muško, a odbijam cijepati drva kao svako pametno i neravnopravno žensko. A u ovom slučaju biljoteke je pametno dosadna pametovanja o ljekovitom bilju pretvoriti u zadovoljstvo

  avatar

  01.04.2009. (20:06)    -   -   -   -  

 • Pajo Pakšu

  gledo sam jednom nekad davno kulinarsku emisiju na hateveju pa je jedna kuvarica dusku curlicu rekla da mos pojest kolko oces bijelog luka ili cesnjaka i dovoljno je pojest jedan persin koji djelovanje bijelog luka ili cesnjaka anulira. Jel to istina?

  avatar

  03.04.2009. (21:17)    -   -   -   -  

 • purka

  Ima li kakav dobar recept pripravljanja peršina za otklanjanje kožnih fleka?
  Falala

  avatar

  06.04.2009. (09:50)    -   -   -   -  

 • biljoteka

  Za Paju - nemam pojma, ali kad isprobaš javi je li istina. Zanima me
  Za Purku: umivanje u čaju od peršuna

  avatar

  06.04.2009. (11:53)    -   -   -   -  

 • Pajo Pakšu

  draga biljotekice sretan Uskrs i daj neku biljku koja pospjesuje probavu i cisti organizam sad kad se napucamo kuvane sunke, mladog luka i jaja bit ce nam neophodno.

  Pajo Paksu

  avatar

  11.04.2009. (19:31)    -   -   -   -  

 • Amra

  Svidja mi se ono sa uciteljicom na kraju,stvarno si genije ,peršin i povijest ,nigdje nisam vidjela tako dobro spremljenu.Dragi čitatelji Prijatno !!!

  avatar

  13.04.2009. (15:26)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...