Komentari

angelo1.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • Kladjenje kao biznis

    Kada dođe ono vrijeme "stani-pani", vrijeme kada nafta bude ništa naspram voda - tarot karte koje sam upravo "bacio" pokazuju slijedeće:
    "... Nosač aviona 6. flote uplovljava kroz Otrant .... konvoj mega praznih tankera iza njega ..." Nije mi još jasno i "bacam" karte dalje još koji korak u budućnost: "... hrvatske trgovine ... hrvatske police ...i ... nevjerojatno ... američka voda u litrenkama... zove se nešto kao ... "Kauboj".
    Bura zalupila ne zatvoren prozor pa sam se probudio.

    avatar

    23.03.2009. (15:29)    -   -   -   -  

  • angelo

    Nisi se ti brajkane @klaDionički uopće probudio. Snivaj dalje svoje snove... takvi su korporacijama i poželjni - uvijek ih žedne preveslaju preko njihove vode!

    avatar

    23.03.2009. (17:26)    -   -   -   -  

  • blogomoljac

    Ma opce je poznato da proizvodjaci pica svoje pogone strateski grade u pustinji - i kod pive, i limunade, pa i Whisky-a ... ;))

    avatar

    23.03.2009. (17:54)    -   -   -   -  

  • MIKI1958

    Bojim se da niti vodu neće ostaviti kao ostavštinu budućim pokoljenjima u Lijepoj našoj jer će osobni profit ili kako to zovu provizija od prodaje biti slađi srcu i džepu vlastirom nego li ljubav prema svom narodu i svim budućim naraštajima hrvatskim. Doista bi se moglo dogoditi da u budućnosti kupujemo hrvatsju vodu u američkom ili nekom drugom inozemnom pakiranju, naravno za visoku cijenu.
    Hvala ti Bože što smo bar na selima i u manjim gradovima , bez obzira na gradski vodovod, sačuvali bunare!

    avatar

    23.03.2009. (19:00)    -   -   -   -  

  • angelo

    Jednako tako će nam dobro doći i vrtovi & mala polja (poljica i Poljička republika!)...
    Dakle, tko preživi - pričat će (a tko preživa, ne može govoriti)!

    avatar

    23.03.2009. (19:49)    -   -   -   -  

  • Kladjenje kao biznis

    Poštovani Miki, u cjelini prihvaćam navode iz tvog komentara. Osjećam za potrebu da dodam jednu jedinu "sitnicu": Prirez, razrez ... cestarina, putarina ... glavarina ...moglo bi se nabrajati u nedogled. No, Oni imaju odgovor za sve pa tako i za bunare - "bunarina". I sigurno će po jednoj litri biti bar za 1 cent (onaj američki) biti veća nego od cijene one "litrebke" iz gore prvoga komentara.

    avatar

    23.03.2009. (21:07)    -   -   -   -  

  • Microsoft Azerbejđan

    Činjenice - jedna smo od rijetkih zemalja koja pitku vodu koriste i za pranja, ispiranja i ostale potrebe...
    No, za šire potrebe ni mi nemamo dovoljno vode, tako da se nemamo što brinuti (već bi davno završili ko Afganistan).
    U budućnosti će dovoljno vode imati samo oni privilegirani koji će ju moći platiti (desalinizacija, voda iz ledenjaka), a siromasi će ko dosad...

    avatar

    23.03.2009. (21:07)    -   -   -   -  

  • MIKI1958

    @angelo, kako su stvari krenule mogla bi nam se uistinu desiti Poljička republika ili "Francuska" revolucija ili možda Seljačka buna,a što ako se dogodi neka nova Internacionala!? Vrč ide na vodu dok se ne razbije!

    avatar

    24.03.2009. (20:51)    -   -   -   -  

  • angelo

    Ništa se u politici ne događa slučajno, što dokazuju događaji od Francuske salate (pardon, revolucije) do suvremenih "kontroliranih sukoba" diljem svijeta.
    Možemo biti sigurni da je internacionalni Imperij ili globalna "mafionerija" (kako vole reći Talijani) već razradio barem tri scenarija budućih zbivanja (A, B, C)...
    Problem im je jedino u tome što ne računaju na mogućnost da im Bog može poremetiti planove!
    Ali "živjet će ovaj narod"! Stepinac nam je prognozirao opstanak dok se budemo oslanjali na Boga i Majku Božju... A nije nimalo slučajno baš njega papa IPD hrvatskom narodu uzdigao za kompas da se znademo orijentirati u globalnim maglama 21. stoljeća!

    avatar

    24.03.2009. (23:54)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...