Komentari

zelenaskrinjica.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • smotani

    znam taj osjećaj;)))) događa mi se..ali češće...kad prvu pjesmu ujutro čujem kad idem na posao...vrtim je cijeli dan..."dosadim i Bogu i ljudima" kako kažu moje cure..a uvijek spremno odgovoram..:"samo da vama ne dosdim":)))))))))
    topli ti pozdrav ostavljam, draga zelenkapice;)

    avatar

    23.03.2009. (12:28)    -   -   -   -  

  • Julijana

    Evo mene, draga moja Zelice, a bila si i ti sa mnom u mislima na brdima u Međugorju-ostali ste svi i na jednom listiću ispod kamena pod križem na Brdu ukazanja. Neka vam milost odande svima živote oplemenjuje i raduje!

    Dojmove ne znam iskreno kako bih opisala riječima. Nema riječi za to. Očekivala sam lijepo. Doživjela beskrajno lijepo - u duši - mir, prisutnost, bliskost, punina, pouzdanje da će sve biti dobro... Milost, uistinu! Nisam se do sada u Međugorju tako osjećala. Bila sam dva puta, ali u ljeto, po vrućini, a djeca su još bila mala, pa tako i nije baš bio neki mir. Ovoga sam puta otišla sama( vratiti ću se i s djecom), s organiziranom grupom i zaista dobrom i dragom voditeljicom, koja nas je uistinu duhom nadahnuta provela odande i produbila osjećaj blizine Neba. Još ljepše je bilo jer nisu bile gužve, bilo je mirno i moglo se u miru osjećati sve ono što je u nama svima tako živo naviralo.
    Blagoslov, pravi je blagoslov to sve doživjeti i nadam se da će trajati u meni i svima nama koji smo ondje bili, i svima vama koje smo sa sobom u srcu nosili. A kada sam se vratila, zatekla sam na mailu pjesmicu svog mlađeg sina, meni za rođendan napisanu - javili su se oni i čestitali mi i ondje, ali ovo je još dodatak svemu, a vidjet ćeš da ne možeš nešto ljepše ni poželjeti!:
    Draga mama, najbolja na svijetu,
    takve nema na cijelom planetu.
    Hvala što si ti stvorila mene,
    ne bih gledao svjetlo dana da nije bilo tebe.
    Znam da si uvijek tu za mene,
    a kad budeš stara, i ja ću biti tu za tebe.
    Sve si s nama prošla pubertete,
    ali znaj da je lijepo biti tvoje dijete.
    Sve probleme riješimo uz pomoć tebe;
    gledajući što si prošla,
    naučili smo što je najbolje, za sebe.

    I što još ljepše u životu možeš poželjeti?
    Gledati djecu živu, zdravu, sretnu, zahvalnu, veselu, ( ma nisu uvijek idealni, a tko je?)
    doživjeti mir, radost, ljubav, imati svaki dan ono što nam treba ( a Bog se uistinu uvijek za to pobrine za većinu nas), to je blagoslov i milost, zaista!

    I tebi želim isto! I svima! ( Mislim na ono lijepo što i ja imam, ono drugo što je bilo loše nikome ne želim!) Putuj i ti, prijateljice! Nađi svoj mir, napuni svoje srce, pa će i svima tvojima srca biti tvome slična! Pozdrav i veliki, veliki zagrljaj ( čuvaj košćice, ja sam ti jedna ličke i goranske građe!) šaljem ti s puno ljubavi!

    avatar

    23.03.2009. (14:11)    -   -   -   -  

  • zvijezda nova

    Draga Zelena, hvala ti na tvojim dragim komentarima i nadam se da će se tvoja radost življenja brzo vratiti, jer ona je u tebi, samo je treba iznijeti vani. Veliki poljubac ti ostavljam.

    avatar

    23.03.2009. (14:15)    -   -   -   -  

  • Z.OKI

    Pozdrav i osmijeh od mene:-))A i ja kao i moj brat blizanac...kad mi neka pjesma zapne za uho ne odustajem....pjevušim je cijeli dan:-))
    Budi mi dobro i sretno:-))

    avatar

    23.03.2009. (22:33)    -   -   -   -  

  • svismoisti

    da, svi imamo to dijete u sebi, nalazimo utjehu, poruke ili utočište u tim sitnim malim stvarima. ovdje, u ovom blog svijetu pisanje po "ploči" da čitaju drugi, oni koji me nađu i žele čitati, jednako kao što ja njih isto tako otkrivam i pratim, to jedan od načina o kojem govoriš.
    i vidim da mi to puno znači, veseli, iako se bojim da to pomalo može preći u naviku koja graniči s ovisnošću. neće valjda?! mali bjegovi od stvarnosti, dok su mali i ako pomažu nisu nadam se opasni. pozdrav

    avatar

    24.03.2009. (08:02)    -   -   -   -  

  • ze_le_na

    @smotani:
    ...e sad ako ti priznam, da meni ponekad ona "zadnja" koju čujem - ne da zaspati :))) ... dovoljno "čudna" :)) ? ... pozdrav ti veliki od srca smotko! :)

    @Julijana7:
    ... hvala ti draga na prekrasnoj čestitki koju si podijelila s nama :) ... stvarno je odraz svega što si napravila ... očito jako dobro! :) ... budi mi ponosna i hrabra i hvala ti na molitvi i nakani u kojoj nisi ispustila niti nas tvoje virtualne prolaznike kroz život... pozdrav od srca tvom toplom velikom srcu...

    @zvijezda nova:
    ...iskreno i od srca hvala tebi što dijeliš sa nama svaki svoj korak...jer možda nisi ni svjesna, koliko to nama znači...zato ti to iskreno priznajem i potičem, jer puno mi-nam znači...veliki zagrljaj i osmijeh ti ostavljam draga :) ...

    @Z.OKI:
    ...da se ne ponavljam, gore smotku sam priznala, a evo i svima vama - svoje čudne muzičke vibre u glavi tako, da :)) ... eto, lakše je vidjeti da nisi sam :))) ...
    Hvala ti dragi virtualni prijatelju i na posjetama i podršci i toplini...jesam, dobro, u svakom slučaju bolje... :) malo vaše topline, podrške, nova frizura i ruž, malo sunčeka i ide :))...

    @svismoisti:
    Nisu opasni draga :) ... ne boj se... i u ovom svijetu, kao i svim svojim svjetovima, ti imaš kontolu, samo to ponekad tako ne izgleda :) Dodala bih, kad bi u svim "svijetovima" imala ovakvu opciju "delete", "ignore", "log out" kad poželim, e, to bi bilo nešto! :) ... grlim te i dalje sam uz tebe...

    avatar

    24.03.2009. (08:14)    -   -   -   -  

  • Nisa

    Nasreću lijepu si pjesmu odabrala,pa ću je moći pjevušiti cijeli dan:)
    Kada mi nešto uđe u uho često otamo ne izlazi,a zna se tu naći svakakvih pjesmuljaka:)
    Jutro Zelenkapice lijepa:)

    avatar

    24.03.2009. (08:18)    -   -   -   -  

  • pravila zivota

    Pozdrav, to je vecini ljudi tako muzika je dio duše koja u nama budi osjecaje, nekad lijepe , nekad nostalgicne, nekad ružne, a nekada nam samo poboljšava raspoloženje.
    Pusa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    avatar

    24.03.2009. (09:22)    -   -   -   -  

  • Nina...

    ...puno nas ovisnika ima...samo se dobro skrivamo...
    ...ovisna o ......
    ...osmjeh ti ostavljam....:-)))...i pružam zraku nade i želju za ozdravljenje...brzo i lako...

    avatar

    24.03.2009. (11:33)    -   -   -   -  

  • ze_le_na

    @Nisa vas gleda:
    ...samo ti pjevuši draga...i pozdrav ti...btv - pokretač si nove akcije :) čitaj gore - ... pomozimo sitnicom prijateljici koja je u komi :)) ... lijep ti crveni osmijeh ostavljam draga!

    @pravila života:
    ...hvala - utjeha dobrodošla :)) ... pusa i tebi :) !!!

    @Nina1989:
    Dobro mi došla! :) ... osmijeh preuzet i predajem tebi jedan svoj zeleni od srca... ako ti mogu kako pomoći reci - tu sam... i hvala na lijepim željama i podršci.

    avatar

    24.03.2009. (12:23)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...